Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

PokerStars No-Limit Hold'em, 55 Tournament, 25/50 Blinds (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP2 (t3275)

MP3 (t2720)

CO (t3130)

Button (t3740)

SB (t3490)

BB (t2535)

UTG (t2450)

UTG+1 (t2830)

MP1 (t5310)

MP2's M: 43.67

Preflop:

2 folds, MP1 bets t150, MP2 calls t150, 5 folds

Flop: (t375) :5spade:, :Qspade: , :5club: (2 players)

MP1 bets t250, MP2 raises to t600, MP1 calls t350

Turn: (t1575) :Jdiamond: (2 players)

MP1 checks, MP2 bets t950, MP1 calls t950

River: (t3475) :Qdiamond: (2 players)

MP1 checks, MP2 bets t650, MP1 calls t650

Total pot: t4775

Εγω ειμαι ο MP2, o MP1 με λίγα χερια ενας καλός παίχτης.

Πρωτου πω τι εχω, θεωρηστε οτι ειστε παρατηρητες και προσπαθειστε να μας βαλετε σε χερια ετσι οπως εξελιχθηκε...επειτα θα σας πω τι εχω εγω και μετα του αντιπάλου...

Δημοσίευση

μια πολύ λογική εξήγηση είναι να έχει ο αντίπαλός σου 55 και εσύ QQ :P

πιο σοβαρά θα έλεγα ότι ο MP1 έχει AQ, αλλά με μπερδεύει το call στο τέλος. ίσως να πιστεύει ότι έχεις κι εσύ Q (KQ ίσως)

άμα έχω πέσει μέσα, θέλω δώρο training από σένα :P

Δημοσίευση

εσυ λογικα παιζεις με Q στο χερι σου.ισως κανα KQ.η τουλαχιστον αυτο προσπαθεις να περασεις.τωρα ο αλλος,στην καλυτερη παιζει Q,αλλιως ισως KK η ΑΑ.δε βλεπω με τι αλλο θα μπορουσε να κανει call το raise σου στο flop και το river.γιατι πχ στο flop θα μπορουσε να κανει call με JJ αλλα το call στο river τι το ηθελε;τι να πω..εξαρταται και ποσο κακος ειναι ο αλλος.

Δημοσίευση

lipon exoume kai leme, to peksimo tou MP1 apo tin arxi mexri to telos dixnei oti mallon krataei kapoio middle pair kai pithanotata 1010 kathos ta 77,88,99 tha ta petage ean oxi sto flop sigoura sto turn,(me ta dekaria se troi na deis ti exei o allos) tora oson afora esena mexri kai to turn pithanologousa oti kratas Q (kai mallon AQ), omos me mperdepse to pontarisma sto river, (arketa mikro).. mipos itheles na dikseis to kare sou 5555 :woohoo: ????

Δημοσίευση

επίσης, πιστεύω ότι αυτό το χέρι δεν παίχτηκε ποτέ και ότι ο kasspav κάθεται στον υπολογιστή του και γελάει χαιρέκακα και περιπαικτικά εις βάρος μας που ασχολούμαστε με την ανύπαρκτη παρτίδα.

Δημοσίευση

noble έγραψε:

pocket10s έγραψε:
εσυ λογικα παιζεις με Q στο χερι σου.ισως κανα KQ.η τουλαχιστον αυτο προσπαθεις να περασεις.

3ero raise sto flop me (T-K)Q hand??

den nomizw na to ekane..[/quote:zur04my4]

τι εννοεις οταν λες ξερο;γιατι να μην το εκανε;εξαρταται ποιος ειναι ο αλλος.επισης ενα Α5 παιζει για το χερι του kasspav.

Δημοσίευση

Ας τα πάρουμε απτην αρχη...raise αυτος pre, call εγω με ΧΧ. Σαυτο το φλοπ κανει το στανταρ continuation bet που μεχρι τοτε εκανε...σε διπλομενο board σπανια παω πάσο, και αποφασιζω να παιξω με τις πιθανοτητες να μην τον εχει χτυπησει, και κανω reraise με σκοπό να το παρω εκει το ποτ, αν δεν εχει την Q.

Στο turn o J δεν με φοβιζει, και μετα το check το δικο του, θεωρωντας το ως αδυναμια πονταρω, πάλι με σκοπό να το πάρω εκει, και δινοντας την εντυπωση οτι θελω να προστατευσω το χερι μου (ενα ζευγαρι Q) εναντιον καποιου draw στο χρωμα.

Στο river βγαινει και η δευτερη Q...που από την μερια μου, μου δινει τα nuts, και ταυτοχρονα μειωσε την πιθανοτητα να την κραταει αυτός...τι bet θα εκανα για να παρω καποιο value? Ενα μικρο θεωρησα οπως και εκανα....ενα ενδεχομενο shove τι θα εδειχνε?

Με λίγα λόγια το επαιξα ακριβως οπως θα εκανα μια Q...

Δημοσίευση

kasspav απ οτι καταλαβαινω το πας οτι το χερι κατεληξε στο να πιασει μια μπλοφα σου αν και επαιξες σωστα.το Α5 πλεον το αποκλειω τελειως διοτι προφανως θα ειχες κανει check behind στο river.

το θεμα ειναι οτι για να καταλαβει ο αλλος το value bet πρεπει να ειναι καλος παικτης.εγω πολλες φορες χρησιμοποιω σε καλους παικτες το value bet για bluff.οταν ομως κανεις value bet σε κακο παικτη αυτος σκεφτεται οτι ευτυχως δε θα χασει πολλα γιατι θεωρει αυτονοητο το call.ισως πιστευει κιολας οτι εισαι αδυναμος αφου στα ματια του φανταζει slowdown το value bet.καλα φυσικα τα ξερεις αυτα απλα λεω.

πιθανως βεβαια αν ειχα την Q να εκανα shove στο river αφου δεν ηταν και παρα πολλα παραπανω.

οποτε ψηφιζω οτι εκανες μια πολυ καλη μπλοφα που ομως ο αντιπαλος ηταν ανικανος να παει πασο το ΑΑ στο τελος..

Δημοσίευση

Δεν εχει σημασια τι κρατουσα (προφανως τιποτε απο 5, Q ή draw), και γιαυτό δεν θα το αναφερω.

Αυτό που ήθελα να δω ειναι αν "πούλησα" το χερι μου με τον σωστό τρόπο...και ποια κινηση στο river θα ενισχυε το παραμυθακι αυτό.

Ειναι καποια moves που δοκιμάζω αυτην την περίοδο (διαβάζω το Kill Everyone) και στο river ειμουν αναμεσα στο μικρο value bet και αναμεσα στο shove...όπως παίχτηκε το χερι είμουν σίγουρος πως μόνο Q μπορει να κρατούσα και ήθελα επίσης να δουμε παρεα αν η μπλοφα στηθηκε σωστά...

@holdem αν ο αντιπαλος κρατούσε την Q δεν θα υπηρχε λόγος να ποσταρω το χέρι και να το συζητησουμε...θεωρώ δεδομένο ότι για να περάσει η "μπλόφα" δεν πρεπει ο αντίπαλος να την κραταει...το θεμα μου ειναι αν φαινεται ξεκαθαρα οτι την εχω εγω...κατι που εγω πηρα δεδομενο πως δεν θα μπορουσα να εχω κατι διαφορετικό...προσπαθησα με λίγα λογια να αγγιξω το 4ο level thinking...

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

@holdem αν ο αντιπαλος κρατούσε την Q δεν θα υπηρχε λόγος να ποσταρω το χέρι και να το συζητησουμε...θεωρώ δεδομένο ότι για να περάσει η "μπλόφα" δεν πρεπει ο αντίπαλος να την κραταει...το θεμα μου ειναι αν φαινεται ξεκαθαρα οτι την εχω εγω...κατι που εγω πηρα δεδομενο πως δεν θα μπορουσα να εχω κατι διαφορετικό...προσπαθησα με λίγα λογια να αγγιξω το 4ο level thinking...

Eilikrina pisteveis oti mporei na egrapsa mia tetoia anohsia?

Diabase pio prosektika ta post mou (eidika to teleutaio), kane polarise to range sou me shove, win monies

Δημοσίευση

arourel έγραψε:

Γιατί μπλέκεις σε τέτοιο leveling ;

Τι buyin έχει το τουρ και τι history έχεις με τον συγκεκριμένο;

No history, απλά απο τα στατ του ειδα οτι ειναι winning player με ωραιο graph...

Το τουρ ειχε 55$ buyin.

Τα συμπερασματα που βγαζω ειναι όντως οτι δεν χρειαζεται τοσο leveling...

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

arourel έγραψε:
Γιατί μπλέκεις σε τέτοιο leveling ;

Τι buyin έχει το τουρ και τι history έχεις με τον συγκεκριμένο;

No history, απλά απο τα στατ του ειδα οτι ειναι winning player με ωραιο graph...

Το τουρ ειχε 55$ buyin.

Τα συμπερασματα που βγαζω ειναι όντως οτι δεν χρειαζεται τοσο leveling...[/quote:1jv6tlna]

Το θέμα είναι ότι χωρίς ιδιαίτερο history είναι risky imo το leveling που κάνεις και θα έιχε κάποιο νόημα αν επρόκειτο για war,reg vs reg σε 55αρι.. Δε ξέρουμε πως σε οbservarei o συγκεκριμένος ,πάντως για λόγους metagame(αν έχεις σκοπό να παίζεις regularly τα 55αρια) και range polarizing συμφωνώ με river shove...

Δημοσίευση

panos2345 έγραψε:

siga mn tekmhriwsw diko sou hand.auto eleipe na s mathw k poker.

Μιλάμε μερικοί δέν ξέρουν πώς νά βγάλουν τά κόμπλεξ τους.Τό παληκάρι πόσταρε μία παρτίδα και ζήτησε τήν άποψη απο τά παιδιά στο forum,δέν καταλαβαίνω γιατί έχεις τόσο επιθετικό ύφος.