kasspav Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Υπάρχει τροπος να βλεπω στο HUD ta stats αναλογα τα blind level ή to M factor??? Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 configure- configure HUD-HUD options ekei exei ena koutaki pou leei stats from current tournament blind level onlu Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 geoponos έγραψε:configure- configure HUD-HUD options ekei exei ena koutaki pou leei stats from current tournament blind level onluΕτσι θα δωσει μονο για συγκεκριμενο level, και όχι για ενα πλήθος level όπως πχ early stages, middle, late, 200-1000 κτλ... Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2010 Ποσταρα το ερωτημα στο φορουμ του PT3 και οριστε τι μου απαντησανε...http://www.pokertracker.com/forums/view ... 45#p143545 Παράθεση
sijoune Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Για Μ factor δεν ξερω. Βασικα δεν στο παρεχει καν σαν stat(σε αντιθεση με το HEM)...Αλλα υπαρχει επιλογη να φιλτραρεις τα stats αναλογα με τα blind levels. Δες στη φωτο. Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν πολυπαιζω SNGs/MTTs αλλα νομιζω αυτο που θες ειναι.Ποια εκδοση εχεις? Παράθεση
sijoune Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Για Μ factor δεν ξερω. Βασικα δεν στο παρεχει καν σαν stat(σε αντιθεση με το HEM)...Αλλα υπαρχει επιλογη να φιλτραρεις τα stats αναλογα με τα blind levels. Δες στη φωτο. Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν πολυπαιζω SNGs/MTTs αλλα νομιζω αυτο που θες ειναι.Ποια εκδοση εχεις? Παράθεση
sijoune Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Δεν διαβασα το προηγουμενο ποστ. Νομιζα οτι θα αυτο θα σ βοηθουσε... Παράθεση
Recommended Posts