Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπον παιζουμε σε live tour satellite για ενα μεγαλο τουρ. Εχουμε μεινει 6 ατομα, η 5 παιρνουν εισητηριο και ο 6 το διπλασιο του buy in. Καποιοι παιχτες δεν δεχονται το deal οποτε ειμαστε αναγκασμενοι να παιξουμε...

Τα blinds ειναι 900/1800 με ante 200 στο κοντα στο τελος αυτου του level. Το επομενο 1200/2400.

Εχουμε περιπου 18000 μαρκες και ειμαστε short stack. Ο cheap leader εχει γυρω στις 70.000 με 80.000 μαρκες ο επομενως απο μενα γυρω στις 23000 και υπολοιποι 40.000, 35.000, 30.000 περιπου. Τελευταια εχω κερδισει καποιες παρτιδες και εχω ανεβει στις 18.000 ενω πριν ημουν με πολυ λιγες.

Η παρτιδα τωρα:

Εχουμε :Adiamond::Kclub: απο το button αν θυμαμαι καλα. Ο utg που ειναι και cheap leader κανει raise δεκα χιλιαδες. (ειναι ενας παιχτης ο οποιος ειναι πρωτος απο την αρχη του τουρ δειχνει να εχει βαρεθει εχει κανει περιεργα call και εχει χαρισει μαρκες τελευταια αλλα σε οτι παρτιδες εχει μπει με φυλλα σκουπιδια τις εχει κερδισει με καθαρη τυχη).

Απο εκει και περα ολοι πασαρουν... Ερχεται η σειρα μας και το ερωτημα ειναι τι κανουμε τωρα εφοσον πλεον εχουν 15 περιπου blinds και δεν πιεζομαστε τοσο πολυ... Υπενθυμιζω οτι φευγει ενας και παιρνουμε εισητηριο..

Υ.Γ.: Το κακο στο τραπεζι ειναι οτι απο εκει που δυο τρεις ειμασταν για να φυγουμε οταν ανεβηκα λιγο εγω φτιαχτηκαν και τα αλλα μικρα stack ξαφνηκα και παλι ζοριστηκαμε...

Δημοσίευση

geia sou file!!!exeis 15BB kai ti perimeneis na piaseis AA?Gia auto mallon epeses toso poli gt anarotiesai ti na kaneis me AK...O enas pou apomenei na fygei dld an skeftetai kai autos etsi de tha fygei kaneis?

Tha sas fane ta antes?Apopsi mou eisai all in kai logika ton exeis 60-40 an oxi 70-30 kai parakala na mi sou kanei to bad beat..Ektos ki an "ekatses se kana loze" pou leei ki enas filos pappous...

Δημοσίευση

FISHKILLER έγραψε:

Παράθεση
exeis 15BB kai ti perimeneis na piaseis AA?Gia auto mallon epeses toso poli gt anarotiesai ti na kaneis me AK...
  Παράθεση

Αυτο θα μπορουσες να το αποφυγεις γιατι επεσα απο bad beat και απο ασχημες παρτιδες...

το θεμα ειναι οτι υπαρχει και η λυση οτι ετσι και αλλιως εισαι short stack οποτε 6 αρα μπορεις να περιμενεις μηπως μπλεξουν οι αλλοι και πεσει καποιος κατω απο σενα, ειδικα αυτος με 23000 μαρκες... Οι λογικη λεει All-in το ξερω...Αλλα ημουν αναμεσα σε αυτες τις δυο σκεψεις...

Δημοσίευση

τα στακ δεν ειναι οπως τα αναφερεις (αν μιλαμε για το χτεσινο τουρ του απολλωνια)

ο πρωτος ητανε 800000+,οι αλλοι 2 ητανε 30-35 και οι υπολοιπο 4 ησασταν γυρω στα 20000.Ετσι βγαινει και ενα αθροισμα πιο κοντα στο 222000 που ητανε το συνολικο στακ

οση ωρα εβλεπα απεξω το τραπεζι ο ChLeader εκανε μονο 2 πραγματικα πολυ περιεργα call σε all in ειδικα αυτο με το 3-5 που εδιωξε το bubble,παντως μοιραζε αρκετες μαρκες σε ολους σχεδον τους παικτες,αυτην την αισθηση ειχα αποκομίσει εγω γιατι συχνα στα raise του κρατουσε εναν A

με βαση,τωρα,τα στακ του τραπεζιου, την σιγουρια(και την τυχη σε ολο το τουρνουα)του cheap leader οταν πεταξε το 10αρικο μεσα θα εκανα φολντ

το οποιο ποκερικα κατα μεγαλο ποσοστο ειναι λαθος,και το ξερω,αλλα αφου το θεμα ειναι να παρεις το εισιτηριο και να φυγει καποιος αλλος(ειστε 4 ατομε με περιπου 10BB),και οχι να βγεις στην πρωτη θεση καλυτερα ας μπλεξουν οι αλλοι και οχι εσυ,αν ηταν ενα απο τα μικρα στακ αντιπαλος τοτε σιγουρα all in

τελος αν θυμαμαι καλα ητανε ολικη συμφωνια οτι το ποσο που επρεπε να συμβαλει ο καθενας απο τους 5 για να βγει το 6 εισιτήριο ητανε μεγαλο σε σχεση(34 ευρω ο καθενας) με το buyin του satelite

ΥΓ1 συγχαρητηρια παντως που εφτασες μεχρι εκει γιατι καποιοι δεν φτασαμε :blush: και που κρατησες τοση ωρα στο περιεργο τελικο τραπεζι με 3 μεγαλα στακ και 6 μικρα

ΥΓ2 ολα τα παραπανω ειναι με την αισθηση που ειχα εγω απεξω χαλαρος εσυ απο μεσα μπορει να τα εβλεπες αλλιως τα πραγματα

Δημοσίευση

martin έγραψε:

Παράθεση
τα στακ δεν ειναι οπως τα αναφερεις (αν μιλαμε για το χτεσινο τουρ του απολλωνια)

ο πρωτος ητανε 800000+,οι αλλοι 2 ητανε 30-35 και οι υπολοιπο 4 ησασταν γυρω στα 20000.Ετσι βγαινει και ενα αθροισμα πιο κοντα στο 222000 που ητανε το συνολικο στακ

Παράθεση

Τα στακ ηταν ετσι οπως τα λες στους 7 παιχτες οταν γιναμε 6 διαφορποιηθηκαν λιγο αλλα δεν εχει και μεγαλη σημασια!

Παράθεση
οση ωρα εβλεπα απεξω το τραπεζι ο ChLeader εκανε μονο 2 πραγματικα πολυ περιεργα call σε all in ειδικα αυτο με το 3-5 που εδιωξε το bubble,παντως μοιραζε αρκετες μαρκες σε ολους σχεδον τους παικτες,αυτην την αισθηση ειχα αποκομίσει εγω γιατι συχνα στα raise του κρατουσε εναν A
  Παράθεση

Με τον ιδιο παιχτη παιξαμε μαζι απο το 3-4 level και μετα μεχρι το τελος οποτε ειδα πολυ περιεργα call σε raise pre-flop αλλα και post flop στα οποια ειχε πολυ μα πολυ τυχη και τα κερδιζε!!

Παράθεση
με βαση,τωρα,τα στακ του τραπεζιου, την σιγουρια(και την τυχη σε ολο το τουρνουα)του cheap leader οταν πεταξε το 10αρικο μεσα θα εκανα φολντ

το οποιο ποκερικα κατα μεγαλο ποσοστο ειναι λαθος,και το ξερω,αλλα αφου το θεμα ειναι να παρεις το εισιτηριο και να φυγει καποιος αλλος(ειστε 4 ατομε με περιπου 10BB),και οχι να βγεις στην πρωτη θεση καλυτερα ας μπλεξουν οι αλλοι και οχι εσυ,αν ηταν ενα απο τα μικρα στακ αντιπαλος τοτε σιγουρα all in

Παράθεση

Εδω ερχεσαι στα λογια μου...Παιζουμε απλα για μια θεση και οχι για την πρωτη. Μπορει οι αλλοι παιχτες να μπλεχτουν καπου και να βγουν.Οποτε υπαρχει η σκεψη να κρατηθεις με νυχια και με δοντια αν και φυσικα ποκερικα ειναι εντελως λαθος αλλα ειναι οτι πρεπει να φυγει ενας ακομα και εκει τελειωνει το τουρ παιρνεις το εισητηριο και φευγεις.

Παράθεση
τελος αν θυμαμαι καλα ητανε ολικη συμφωνια οτι το ποσο που επρεπε να συμβαλει ο καθενας απο τους 5 για να βγει το 6 εισιτήριο ητανε μεγαλο σε σχεση(34 ευρω ο καθενας) με το buyin του satelite
  Παράθεση

Η αληθεια ειναι οτι ηταν περιπου 170 ευρω ακομα για να συμπληρωθει οποτε περιπου 30 ευρω που για το buy-in του satellite ηταν μεγαλο,αλλα απο την αλλη μικρο για το buy in του κανονικου τουρ...Οποτε ειναι 30 ευρω για 275 και οχι 30 στα 50.

Παράθεση
ΥΓ1 συγχαρητηρια παντως που εφτασες μεχρι εκει γιατι καποιοι δεν φτασαμε :blush: και που κρατησες τοση ωρα στο περιεργο τελικο τραπεζι με 3 μεγαλα στακ και 6 μικρα

ΥΓ2 ολα τα παραπανω ειναι με την αισθηση που ειχα εγω απεξω χαλαρος εσυ απο μεσα μπορει να τα εβλεπες αλλιως τα πραγματα

[/quote:37urcan3][/quote:37urcan3]

Ευχαριστω πολυ για τα συγχαρητηρια...Η αληθεια ειναι οτι τρεχω ενα πολυ καλο σερι τελευταια με 5 συνεχιμενα τελικα τραπεζια στα οποια τα 4 itm. Ελπιζω καποια στιγμη να βρεθουμε και μαζι στο final...

Ευχαριστω πολυ και για την αναλυση σου!

Υ.Γ. Εχεις δικιο mathew ειναι 10 bb λαθος μετρημα πανω στο παιχνιδι!!!

Για την ιστορια εγω πηγα all-in οπως ειναι ποκερικα σωστο και ειδα τον αντιπαλο να δειχνει :Tclub::Tspade: το board δεν βοηθησε καθολου και ετσι πηραμε μονο το διπλασιο της συμμετοχης μας!!!

Δημοσίευση
  Παράθεση
tzouv έγραψε:

Για την ιστορια εγω πηγα all-in οπως ειναι ποκερικα σωστο

Δεν ξέρω εαν είναι ποκερικά "σωστό". Αυτό που ξέρω είναι οτι σίγουρα πηγαίνοντας εκεί allin ειναι +ev για όλους τους υπόλοιπους κ -ev για σένα. Οπότε πως έβγαλες το ασφαλές συμπέρασμα οτι είναι σωστό ποκερικά εγω δεν το καταλαβαίνω.

gg

Δημοσίευση

Ποκερικα σωστο πιστευω θα ηταν αν δεν κρινοταν εισητηριο αλλα χρηματα οπου εκει κυνηγας την πρωτη θεση και οχι απλα να πας μια παραπανω!

Το καθε εισητηριο κοστιζει 275 ευρω και ο εκτος επαιρνε 105 ευρω δηλαδη τα διπλα του buy in που ηταν 50 ευρω!