sijoune Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Ρε παιδια θπαρχει κανενα λογισμικο (οτιδηποτε) που να παρεχει HUD για την ONGAME?Δεν μπορε να βγαλω ακρη. Ψαχνω και δεν βρισκω. Παντως με το PT3 που εχω περναει το hand history αλλα δεν δουλευει το HUD!Στο pokerstars παντως δουλευει κανονικοτατα.Ευχαριστω... Παράθεση
Mixolssss Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Ναι sijoune εχω την ίδια απορία παιζει κανενας να ξερειΥ.Γ:Είσαι ο γνωστος microstakes sijoune?????ο γνωστος και ανατελωντας ελληνικος ηλιος?????? Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 sijoune έγραψε:Ρε παιδια θπαρχει κανενα λογισμικο (οτιδηποτε) που να παρεχει HUD για την ONGAME?Δεν μπορε να βγαλω ακρη. Ψαχνω και δεν βρισκω. Παντως με το PT3 που εχω περναει το hand history αλλα δεν δουλευει το HUD!Στο pokerstars παντως δουλευει κανονικοτατα.Ευχαριστω...to poker tracker 3 douleuei kanonika se emena sto diktuo tis ongameego sto diktuo tis cereus exo problima Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Holdem Mananager. Πολύ μπροστά πια. Παράθεση
sijoune Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Ok θα δοκιμασω το trial και αν ειναι το αγοραζω.Ευχαριστω! Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 giorgio έγραψε:Holdem Mananager. Πολύ μπροστά πια.Akribws. Eixa kairo na to xrhsimopoihsw kai teteytaia epaiksa sthn ongame. Htan entypwsiako to pws paizane enantion mou oi regs (akoma ki oi pio nitty regs ekanan relentless 3bet, light call downs, bluff raises light get it in) Ma de me iksere kaneis ekeiBebaia einai ongame alla katalaba oti me to pou kathomoun s'ena trapezi gia arketa hands molis ta stats mou pernousan kapoia oria PFR tote arxisane na peftoun ta 3bet broxh, an se allo table tyxaine na eimai card dead me xamhla stats tote yphrxe apisteyto respectAlitheia giati de mporeis pleon na deis th xwra katagwghs tou antipalou sthn ongame? (h mphpws mporeis) ti na ta kaneis ta hud stats meta lol Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Bebaia einai ongame alla katalaba oti me to pou kathomoun s'ena trapezi gia arketa hands molis ta stats mou pernousan kapoia oria PFR tote arxisane na peftoun ta 3bet broxh, an se allo table tyxaine na eimai card dead me xamhla stats tote yphrxe apisteyto respectAlitheia giati de mporeis pleon na deis th xwra katagwghs tou antipalou sthn ongame? (h mphpws mporeis) ti na ta kaneis ta hud stats meta lolΜπορεις να παιξεις cake αν αντεξεις το software, που και HUD δεν εχει και δειχνει την χωρα καταγωγης. Αλλα καλυτερος τροπος profiling ειναι το screen name για εμενα δεν αποτυγχανει ποτε.. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 holdemgr έγραψε:giorgio έγραψε:Holdem Mananager. Πολύ μπροστά πια.Alitheia giati de mporeis pleon na deis th xwra katagwghs tou antipalou sthn ongame? (h mphpws mporeis) ti na ta kaneis ta hud stats meta lol[/quote:120csoa1]Μήπως για να παίζουμε παράνομα στο μέλλον στην πλατφόρμα χωρίς να μας εντοπίζουν οι ελληνικές αρχές? Παράθεση
liondani Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε:Bebaia einai ongame alla katalaba oti me to pou kathomoun s'ena trapezi gia arketa hands molis ta stats mou pernousan kapoia oria PFR tote arxisane na peftoun ta 3bet broxh, an se allo table tyxaine na eimai card dead me xamhla stats tote yphrxe apisteyto respectAlitheia giati de mporeis pleon na deis th xwra katagwghs tou antipalou sthn ongame? (h mphpws mporeis) ti na ta kaneis ta hud stats meta lolΜπορεις να παιξεις cake αν αντεξεις το software, που και HUD δεν εχει και δειχνει την χωρα καταγωγης. Αλλα καλυτερος τροπος profiling ειναι το screen name για εμενα δεν αποτυγχανει ποτε.. [/quote:w422q4i9]η Cake αναβαθμίζει το λογισμικό της και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο... ρίξτε μια ματιά![video width=420 height=320] Παράθεση
sijoune Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2010 υπαρχει τροπος να ρυθμισουμε το hud του holdem manager ετσι ωστε να μας εμφανιζει τα stats απο συκγεκριμενα blind levels? Παράθεση
iced07 Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2011 ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει πως να κανω να δουλεψει το πόκερ τρακερ με την ονγκειμ? Παράθεση
iced07 Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 καλα αφου δεν απαντησε κανεις δεν πειραζει. έχω όμως μία άλλη ερωτηση, κολαει σε κανεναν το χαντ του χολντεμ μανατζερ στην ονγκε'ι'μ όταν αλλάζεις τραπέζι? όποιος ξέρει κάτι ας δώσει τα φώτα του.ευχαριστω Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 καλα αφου δεν απαντησε κανεις δεν πειραζει. έχω όμως μία άλλη ερωτηση, κολαει σε κανεναν το χαντ του χολντεμ μανατζερ στην ονγκε'ι'μ όταν αλλάζεις τραπέζι? όποιος ξέρει κάτι ας δώσει τα φώτα του.ευχαριστω κολάει αλλά δε φταει το hud σε mena φταίει ότι όταν αλλάζει το τραπέζι δεν αλλάζει ούτε ο αριθμός του τραπεζιού ούτε τα blind level στον τίτλο του τραπεζιού οπότε πρέπει κάθε φορά να κάνω μανυαλ αναζητηση με το table finder του hud Παράθεση
iced07 Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 το table finder που ειναι? Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 στο table manager του hud .εκεί που λέει table Παράθεση
nikaimar Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2011 Μαλλον ειναι γενικο αυτο το προβλημα.Στην αλλαγη τραπεζιου κολλαει και θελει με το table finder να το βρεις . Παράθεση
iced07 Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2011 Μαλλον ειναι γενικο αυτο το προβλημα.Στην αλλαγη τραπεζιου κολλαει και θελει με το table finder να το βρεις .το καταλαβα αυτο , το προβλημα μου τωρα είναι οτι το ταμπλε μανατζερ μου ανοιγει αυτοματα μολις ξεκινησω το οτο ιμπορτ. μετα όμως κλεινει και δεν ξερω να το ξανανοιξω χωρις να κάνω ρισταρτ το χολντεμ μανατζερ..? Παράθεση
Recommended Posts