Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καληπσερα παιδια.Διαβαζω αρκετο καιρο το φορουμ αλλα γραφω πρωτη φορα.Δε συνηθιζω να παιζω cash και ουτε εχω διαβασει ακομα βιβλια που ασχολουνται μαυτα ομως οταν παιζω συνηθιζω να κερδιζω πολλες μικρες παρτιδες και να ανεβαινω σιγα σιγα και στο τελος να τα χανω σε μια παρτιδα κατι που συμβαινει πολυ σε αρχαιριους παικτες σαν εμενα.Ετσι αποφασισα να δειξω μια απο αυτες τις παρτιδες να μου πειτε τη γνωμη σας.Συγγνωμη για τη μεγαλη εισαγωγη

Full Tilt Poker Game #22030034257: Table Mach 10 - $0.05/$0.10 - No Limit Hold'em - 12:44:35 ET - 2010/07/02

Seat 1: marcelo235 ($8.55)

Seat 2: Fiona Glenanne ($10.57)

Seat 3: Holli28 ($3.70)

Seat 4: Naruto9009 ($9.95)

Seat 5: Whovillain ($4.10)

Seat 6: boathappy ($21.86)

Seat 7: micky juhu ($21.49)

Seat 8: Quartz44 ($12.63)

Seat 9: explos410 ($3.84)

Whovillain posts the small blind of $0.05

boathappy posts the big blind of $0.10

The button is in seat #4

*** HOLE CARDS ***

Dealt to marcelo235 [Ah Ks]

micky juhu has 8 seconds left to act

micky juhu folds

Quartz44 folds

explos410 folds

marcelo235 raises to $0.30

Fiona Glenanne folds

Holli28 folds

Naruto9009 calls $0.30

Whovillain folds

boathappy calls $0.20

*** FLOP *** [Ad 4c 2s]

boathappy checks

marcelo235 bets $0.55

Naruto9009 raises to $1.30

boathappy folds

marcelo235 calls $0.75

*** TURN *** [Ad 4c 2s] [9c]

marcelo235 checks

Naruto9009 bets $2

marcelo235 calls $2

*** RIVER *** [Ad 4c 2s 9c] [Tc]

marcelo235 checks

Naruto9009 bets $5

marcelo235 calls $4.95, and is all in

Uncalled bet of $0.05 returned to Naruto9009

*** SHOW DOWN ***

Naruto9009 shows [4h 4d] three of a kind, Fours

marcelo235 mucks

Naruto9009 wins the pot ($16.29) with three of a kind, Fours

Μετα το reraise που δεχτηκα ενιωθα οτι ειμαι πισω στη παρτιδα και οτι μαλλον ειχε σεταρει εξου και τα check που εκανα στη συνεχεια για να μη φουσκωσω το ποτ και σε περιπτωση που σεταρε να κανει πιο μικρα bet για να με κρατησει στο ποτ και να μην αναγκαστω να βαλω ολα μου τα λεφτα στη παρτιδα.Το θεμα ειναι οτι ενω ενιωθα οτι ειμαι πισω και οτι ετσι οπως το παιξε το χερι ηταν ξεκαθαρο οτι ειχε σεταρει δε μπορεσα να foldaro.Εσεις τι πιστευετε?Θα πηγαινατε fold?

Δημοσίευση

Ειναι rush poker μια και δε το ανεφερα.Κατα τα αλλα αν κρινω απο το reraise στο φλοπ και τον τροπο που επαιξε τη παρτιδα πιστευω ακομη και blocking bet να εκανα στο turn ειτε θα δεχομουν reraise και ακομα και απλο call να εκανε θα εβαζε ολα του τα λεφτα στο river.Το θεμα ειναι αν απλα εγκλωβιστηκα ή θα μπορουσα να το ειχα αποφυγει

Δημοσίευση

Φιλε το παιχνιδι σου δεν ηταν τελειως λαθος..1ον μπορει να ειχε και ο αντιπαλος σου Α-Κ ή καποιο suited A με τον οποιο εκανε 2 ζευγη...ομως εφοσον το πιστεψες κ εσυ ο ιδιος οτι οντως ειναι πιο ισχυρος θα επρεπε να πας πασο και να επενδυσεις τα χρηματα σου σ'ενα πιο ξεκαθαρο τοπιο....με μια κεντα high ή ενα χρωμα high οπου 8α ξερεις οτι εισαι μπροστα!

Δημοσίευση

raven έγραψε:

Παράθεση
Φιλε το παιχνιδι σου δεν ηταν τελειως λαθος..1ον μπορει να ειχε και ο αντιπαλος σου Α-Κ ή καποιο suited A με τον οποιο εκανε 2 ζευγη...ομως εφοσον το πιστεψες κ εσυ ο ιδιος οτι οντως ειναι πιο ισχυρος θα επρεπε να πας πασο και να επενδυσεις τα χρηματα σου σ'ενα πιο ξεκαθαρο τοπιο....με μια κεντα high ή ενα χρωμα high οπου 8α ξερεις οτι εισαι μπροστα!

ΑΚ κανει 3bet pre, στη δευτερη περιπτωση με two pair παλι χανει..