vamvoux Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2010 λόγω του ότι σχεδόν ποτέ δεν συμπληρώνονται οι απαραίτητες συμμετοχές για το εγγυημένο έπαθλο των τουρνουά υπάρχουν πολλά χρήματα παραπάνω απο οτι θα περίμενε κανείς στα prizes σε συνδιασμό με το μικρό field γίνετε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σωστής απόδοσης και επειδή απο τον ενθουσιασμό μου μπορεί να ακούγομαι σαν διαφιμιστής του σας λέω ότι είναι καθαρά λόγω της αγάπης μου προς το άθλημα και την ενημέρωση που παρέχουμε ο ένας στον άλλο εδω μέσα Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2010 ara ..me liga logia thes na mbainei kiallos kosmos?..giafto to les dimosia? hmmmm....lol? Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2010 για λόγους που δεν είναι πολύ σαφείς σας εσθάνομαι "συναδέλφους" και μιας και έχω μάθει πολλά απο την σκέψη του καθένα σας δεν νοιώθω ανταγωνισμό σε αυτή την φάση οπότε δεν μπορώ να το δώ έτσι εξάλου ακόμα και όλοι που μπένουν στο πόκερλαντ να συμμετέχουν σε αυτά πάλι στήν ίδια περίπου φάση θα είναι .... Παράθεση
liondani Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2010 με ποιο nickname παίζεις στην XRC ? Παράθεση
Recommended Posts