Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κι εγώ ίδια φάση περνάω. Έχω να παίξω σχεδόν ένα μήνα. Δε μου κάνει κέφι να παίξω αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή σίγουρα θα επανέλθω. Το ίδιο κι εσύ.

Σίγουρα παίζει ρόλο και το μουντιάλ για μένα γιατί ως γνήσιος ποδοσφαιρόφιλος βλέπω τα ματσάκια και το bankroll μου έχει μεταφερθεί στο στοίχημα...

Δημοσίευση

egw auto to epatha gia peripou 1 mhna, htan prhn to pasxa. exw na proteinw kati. o ksaderfos mou einai foithths sthn eparxia kai exei to eksis rhto....

peinas kai den exei tipota to psigeio???ksaplwse, tha sou perasei!!

thelei h gkomena na thn pas gia kafe kai den exeis mia???? ksaplwse, tha sou perasei!!!

exeis mathima kai variese na pas?? ksaplwse, tha sou perasei!!

sou hrthe oreksi na diavaseis??? ksaplwse, tha sou perasei!!

opote mia einai h sumvoulh.... KSAPLWSE, THA SOU PERASEI!!!

Δημοσίευση

φιλε αστα τα ψοφια....

οπως πας θα ξανααρχισεις...

εκοψα το τσιγαρο το νοεμβρη.... ξερεις πωσ???

καπνιζα τσιγαρα χωρις νικοτινη (τα τσιγαρα τσιχλες,) και εμπαινα σε website για καπνιστες και μιλαγα μαζι τους...LOL προφανως σου κανω πλακιτσα.... :) εσυ κανεις κατι τετοιο....

να ξερεις οτι οποτε προσπαθησα να κοψω κατι (απο το τσιγαρο μεχρι και το κολλημα με το call of duty) αν δεν εκοβα οτι εχει σχεση με αυτα....το ξαναρχιζα...

δεν ξερω αν αυτο θα λειτουργησει και σε εσενα...ΕΣΥ ξερεις τον ευατο σου.

αλλα αν ημου στη θεση σου...ΟΛΑ DELETE και θα εβγαινα πιο συχνα εξω και θα εκανα διαφορα αλλα πραγματα μεχρι το υποσυνειδητο μου να "μαθει" πως να περναει την ωρα του τις ΄΄ωρες που επαιζες ποκερ....

:woohoo: :side: :blush: :silly: :dry: :angry::lol:

Δημοσίευση

Kala_Azar έγραψε:

φιλε αστα τα ψοφια....

οπως πας θα ξανααρχισεις...

εκοψα το τσιγαρο το νοεμβρη.... ξερεις πωσ???

καπνιζα τσιγαρα χωρις νικοτινη (τα τσιγαρα τσιχλες,) και εμπαινα σε website για καπνιστες και μιλαγα μαζι τους...LOL προφανως σου κανω πλακιτσα.... :) εσυ κανεις κατι τετοιο....

να ξερεις οτι οποτε προσπαθησα να κοψω κατι (απο το τσιγαρο μεχρι και το κολλημα με το call of duty) αν δεν εκοβα οτι εχει σχεση με αυτα....το ξαναρχιζα...

δεν ξερω αν αυτο θα λειτουργησει και σε εσενα...ΕΣΥ ξερεις τον ευατο σου.

αλλα αν ημου στη θεση σου...ΟΛΑ DELETE και θα εβγαινα πιο συχνα εξω και θα εκανα διαφορα αλλα πραγματα μεχρι το υποσυνειδητο μου να "μαθει" πως να περναει την ωρα του τις ΄΄ωρες που επαιζες ποκερ....

:woohoo: :side: :blush: :silly: :dry: :angry::lol:

HA HA HA

akou

den kapnizo

den pinw

poker epeksa proti fora sti zoi mou sta 34. gia 4-5 mines.

OPOTE elpiz0 na min ksanakoliso giati ilikrina, einai poly xasimo xronou. TORA etsi to vlepo. Geloio einai na kathomai stin othoni tosses ores, na ekneurizomai , na exo anxos na na na na na

gamiseto to mpo@%%@$%@ na paei apo ekei pou irthe. Eksalou den to exo, eimai asxetos , den exo ypomoni katholou eimai neurikos

:)

ESY PAIZEIS?

• 4 weeks later...