iJustRiveredYou Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Ας παρουμε για παραδειγμα οτι εχουμε να κανουμε με ενα regular frequent 3-bettor και οχι με total fish, σκεφτομαι κατα ποσο ειναι profitable να ριχνεις ενα 4-bet bluff ιδιαιτερα οταν εχεις card removals πχ Α2s/K2s Νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο το να κανεις light call IP γιατι κατα πασα πιθανοτητα ο αντιπαλος που εχει initiative να donkarei 3/4 pot η κατι τετοιο και αν κανεις raise εκει εισαι committed σε shove του και hate life etc..Βασικα πιστευω οτι ενα light 4bet >> calling oταν απλα ξερεις οτι κανει 3bet polarized. Αυτο που θελω να πετυχω ειναι να αντιμετωπιζω τους frequent 3bettors χωρις να γινομαι committed η να πρεπει να fold σχεδον every flop στο donk bet του. 4-bet oop θα το κανω με card removal και αν δω οτι 3bettarei πολυ περισσοτερο IP παρα OOP, πιστευετε ειναι profitable σε micro stakes?? Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος και να μην εχει θεση το 4-bet bluff στα micro stakes αλλα πειραματιζομαι με αυτα τωρα τελευταια και μπορω να πω εχω δει καλυτερα αποτελεσματα απο το 3bet polarized IP depolarized OOP/fold to every 3bet etc.. Εκτος απο αυτο πραγματικα εκνευριζεις τους 3-bettors υπερβολικα, ενας tight σχετικα reg εκανε 5bet shove με 96s(callara με AK και εχασα αλλα δεν ειμαστε results oriented..) και σκεφτομαι δεν υπηρχε περιπτωση να κανει αυτο το λαθος αν δεν τον ειχα εκνευρισει τοσο πριν και αν δεν ειχα αυτο το image.Δεν λεω να γινεται συχνα γιατι προφανως καις λεφτα, το κανω στην περιπτωση που: εχει high ip 3bet stats, εχω card removals και strong hands obv.. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 It depends. Apo tosus paragontes pou tha xreiazotan na grapsei kaneis ena biblio gia n'apanthsei. Prin omws kaneis otidhpote allo ektos apo Παράθεση
afterimage Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Se poia stakes/site ginetai ayth h sfagh? Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 δεν νομιζω οτι ειναι profitable εκτος και αν εισαι σε μικρο site και τον πετυχαινεις συχνα.παντως στα micros οι περισσοτεροι εχουν μεγαλο 3bet% απο τα blinds (κακως), αλλα γνωμη μου ειναι οτι αντι να αρχισεις τα spew με 4bet bluffing, να κανεις call IP με ενα δυνατο range και να παιξεις postflop απεναντι στο αδυναμο τους range. Θα αναγκαστεις βεβαια να μειωσεις και το button steal % σου.αντιθετως οταν εχεις εναν τετοιο ακριβως στα αριστερα σου και δεν σε αφηνει να ανοιξεις απο cutoff, τοτε η πρεπει να αλλαξεις τραπεζι που ειναι και το καλυτερο σε αυτα τα stakes, ή να αρχισεις τα 4bet bluffs. Χερια οπως αυτα που ειπες με card removal ειναι ιδανικα, γιαυτο αλλαζεις και το cutoff range σου. Πχ foldαρεις χερια που σε αλλες περιπτωσεις θα ανοιγες οπως QΤο, αλλα συνεχιζεις να ανοιγεις Axs γιατι θα μπορεις να κανεις 4bet bluff με αυτο Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 ama kaneis open fold QTo sto CO, vgenei bonus facepalm apo to software Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 ayuken έγραψε:δεν νομιζω οτι ειναι profitable εκτος και αν εισαι σε μικρο site και τον πετυχαινεις συχνα.παντως στα micros οι περισσοτεροι εχουν μεγαλο 3bet% απο τα blinds (κακως), αλλα γνωμη μου ειναι οτι αντι να αρχισεις τα spew με 4bet bluffing, να κανεις call IP με ενα δυνατο range και να παιξεις postflop απεναντι στο αδυναμο τους range. Θα αναγκαστεις βεβαια να μειωσεις και το button steal % σου.αντιθετως οταν εχεις εναν τετοιο ακριβως στα αριστερα σου και δεν σε αφηνει να ανοιξεις απο cutoff, τοτε η πρεπει να αλλαξεις τραπεζι που ειναι και το καλυτερο σε αυτα τα stakes, ή να αρχισεις τα 4bet bluffs. Χερια οπως αυτα που ειπες με card removal ειναι ιδανικα, γιαυτο αλλαζεις και το cutoff range σου. Πχ foldαρεις χερια που σε αλλες περιπτωσεις θα ανοιγες οπως QΤο, αλλα συνεχιζεις να ανοιγεις Axs γιατι θα μπορεις να κανεις 4bet bluff με αυτοΣυμφωνω απολυτα και με εσενα και με τον holdem..Βασικα στα micro η λυση ειναι απλη αλλαζεις τραπεζι και τελος μπορεις να κανεις game selection χωρις προβλημα. Απλα προσπαθω να βελτιωθω παιζοντας με aggressive 3bettors, καμια φορα εχω και 100% fold to 3bet Και πρεπει να αλλαξει αυτο. 4bet bluff για να ειναι profitable εξαρταται απο αρκετους παραγοντες και ισως να γινω spewy κανοντας το. Θα δοκιμασω να callarw πιο light IP και να βελτιωθω post flop σε 3bet pots ειναι τομεας που θελω βελτιωση αρκετη..3bet απο τα blinds οι regs ριχνουν αβερτα ακομα και στο NL10 πλεον ειδικα bvsb, εχω γινει nit απο το SB πασσαρω σχεδον τα παντα.. Παράθεση
Recommended Posts