eCli Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 PokerStars Game #45720303597: Tournament #284307480, $3.00+$0.25 USD Hold'em No Limit - Level II (15/30) - 2010/06/19 13:43:25 ETTable '284307480 2' 9-max Seat #6 is the buttonSeat 1: lovexxx (1500 in chips) Seat 2: WillyThomson (1575 in chips) Seat 3: admmauro (1820 in chips) Seat 4: tixonyaAA (1600 in chips) Seat 5: htrknddy (2120 in chips) Seat 6: chickQ (1445 in chips) Seat 7: gmall86 (1450 in chips) Seat 8: opi1212 (490 in chips) Seat 9: donkinkon (1500 in chips) gmall86: posts small blind 15opi1212: posts big blind 30*** HOLE CARDS ***Dealt to gmall86 [Qd Ah]donkinkon: folds lovexxx: folds WillyThomson: folds admmauro: folds tixonyaAA: raises 60 to 90htrknddy: folds chickQ: calls 90gmall86: raises 180 to 270opi1212: raises 220 to 490 and is all-intixonyaAA: calls 400chickQ: folds gmall86: raises 960 to 1450 and is all-intixonyaAA: calls 960*** FLOP *** [6c Kc 3h]*** TURN *** [6c Kc 3h] [8h]*** RIVER *** [6c Kc 3h 8h] [2c]*** SHOW DOWN ***gmall86: shows [Qd Ah] (high card Ace)tixonyaAA: shows [9d 9s] (a pair of Nines)tixonyaAA collected 1920 from side potopi1212: shows [Ts 7d] (high card King)tixonyaAA collected 1560 from main potgmall86 finished the tournament in 41st placeopi1212 finished the tournament in 42nd place*** SUMMARY ***Total pot 3480 Main pot 1560. Side pot 1920. | Rake 0 Board [6c Kc 3h 8h 2c]Seat 1: lovexxx folded before Flop (didn't bet)Seat 2: WillyThomson folded before Flop (didn't bet)Seat 3: admmauro folded before Flop (didn't bet)Seat 4: tixonyaAA showed [9d 9s] and won (3480) with a pair of NinesSeat 5: htrknddy folded before Flop (didn't bet)Seat 6: chickQ (button) folded before FlopSeat 7: gmall86 (small blind) showed [Qd Ah] and lost with high card AceSeat 8: opi1212 (big blind) showed [Ts 7d] and lost with high card KingSeat 9: donkinkon folded before Flop (didn't bet)Παιζοντας χθες το καθημερινο μου session συνεβει η παραπανω παρτιδα η οποια μετα το τελος της με αφησε με το ερωτηματικο του αν την επαιξα σωστα.Καταρχην να πω οτι παιζω multitable 12 τραπεζια οποτε δεν μπορω να παρατηρω τα τραπεζια για αυτο και στηριζω πολυ τις αποφασεις μου στο pokertracker.Μετα το raise και call αντιστοιχα σκεφτηκα οτι επρεπε να κανω ενα 3bet για να παρω το pot αμεσως μιας και επαιζα εκτος θεσης ή να παω στο hu με ενα αντιπαλο.Ο shortstack ανακοινωνει all in ο αλλος παιχτης κανει call.Σε αυτο το σημειο βλεπω οτι ο παιχτης με τα 9αρια εχει μεγαλο VPIP και νιωθω οτι ειμαι μπροστα απο το range του με το ΑQ μου.Για ακομα μια φορα δεν θελω να παιξω εκτος θεσης και τον βαζω ρεστα.Εδω αναρωτιεμαι αν εκανα το λαθος.Κανει call και με εκπληξη βλεπω τα 9αρια ενα χερι που σιγουρα σε αυτη την κατασταση με αυτα τα action εγω προσωπικα δεν θα το επαιζα.Το θεμα ομως δεν ειναι τι εκανε αυτος αλλα τι εκανα εγω.Αναρωτιεμαι λοιπον μηπως επαιξα πολυ επιθετικα το χερι μου για το 2 level των blinds ενω θα μπορουσα να παω πασο και να περιμενω να τα βαλω καπου πιο μπροστα.Αυτα, περιμενω τις γνωμες σας. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το 3bet σου που επρεπε να ειναι λιγο μεγαλυτερο.Ολα τα αλλα στανταρ imo Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Έχει λογική το σκεπτικό σου, το θέμα είναι ότι στα συγκεκριμένα stakes δεν έχεις τόσο μεγάλο folding equity, όπως πχ ο παίκτης με τα 9άρια θα έπρεπε εύκολα να τα πετάξει μετά από όλο αυτό το action, δεδομένου ότι είχε κι εσένα ενεργό παίκτη από πίσω του, αλλά δεν το έκανε. Ναι μεν έχει μεγάλο VPIP, αλλά κάποιοι παίκτες δεν ξέρουν να πάνε εύκολα πάσο κι ερωτεύονται το pp τους. Άρα παίζεις smallball κατά προτίμηση. Είτε μεγαλύτερο raise preflop είτε flat call preflop μερικές φορές για αλλαγή. Μετά το flat call του αρχικού raiser δεν είναι άσχημο το all-in, απλά δεν το προτιμώ σε τέτοια stakes λόγω μικρού folding equity. Αν πιστεύεις ότι θα κάνει cooperation play ο παίκτης που έκανε call στο all-in του ss κάνε κι εσύ flat και κάνε check all the way αν δεν πιάσεις κάτι. Αν όχι κάνεις το all-in λόγω του dead money του ποτ, αλλά δε μου αρέσει γιατί σε αυτά τα buy-in παίζεις το τουρνουά σου με οριακό edge, ενώ αν συνεχίσεις έχεις πολύ μεγαλύτερο edge απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους. Γι' αυτό προτιμώ συχνά το flat preflop εκεί. Όσο πλησιάζεις προς το FT που μένουν περισσότεροι regulars και τα blinds/raises είναι μεγαλύτερο ποσοστό των stacks κάνε αυτά τα squeeze moves πιο συχνά, θα έχεις και καλύτερο folding equity. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Οπως ειπε και ο Σαμ, σαυτα τα stakes δεν σπρωχνεις ευκολά τους παιχτες στο φολντ, οπότε με unpaired hole cards, απεφευγε τα allins, και ειδικά με τοσο μετρια χερια όπως το AQο. Πολλές φορες κάνω και γω τετοιες ενέργειες αλλά εχω φτασει στο συμπέρασμα ότι το AQ χανει πιο συχνα αποτι να κερδιζει. (Καλο θα ηταν να μην ποσταρεις αποτελεσμα για να μην επηρρεαζεις τις κριτικές)Για να κερδισεις σαυτα τα stakes πρεπει να σκέφτεσαι όχι το τι θα εκανες εσυ...αλλά τι θα έκαναν αυτοί.... Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 δηλαδη τι επρεπε να κανει??? Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 birbilisgr έγραψε:δηλαδη τι επρεπε να κανει???flat/flat Παράθεση
eCli Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Τελειωνοντας αυτη η παρτιδα οπως ειπα με αφησε με μια μικρη ανασφαλεια για το αν την επαιξα σωστα.Πιθανοτατα αυτο συνεβει γιατι συνηδειτοποιησα οτι παραχωρησα ενα μεγαλυτερο edge που θα μπορουσα να ειχα στη συνεχεια, για αυτο το χερι.Για να πω την αληθεια πολλα ανεξηγητα βλεπουν τα ματια μου σε αυτα τα levels και θεωρησα οτι ο αντιπαλος μπορει να κραταει any two με επικρατεστερη πιθανοτητα να τον εχω dominated.Τελικα ηταν ενα coin.Αλλα αναρωτιεμαι αν ειχε ερθει αυτος ο ασσος ή αυτη η lady τι θα λεγαμε τωρα?Οτι εκανα το ιδανικο play?Ισως να μην ειχα νιωσει αβολα με το τελος της παρτιδας.Ισως να μην ειχα ποσταρει καν το χερι.(+1 στις μικρες ατυχιες που μας κρατανε ζωντανους ).Ωστοσο για καποιο λογο η παρτιδα με εσπρωξε σε αυτη την κινηση.Και τελικως αν γυρνουσα το χρονο πισω πιθανοτατα θα εκανα το ιδιο.Οσο για το folding equity, πολυ απλα δεν υπαρχει στο 45 man turbo, ειδικα στο early/mid stage.Δεν υπαρχει πολυς χρονος για να γινει το πρωτο double up και να περασεις μετα σε διαδικασιες ανελεητου κλεψιματος και shoove.Οποτε τα καλα σου φυλλα θες να τα παιξεις.Θες να παρεις το call, ας ειναι και coin τεραστια διαφορα δεν εχει απο το 60-40.O shortstack εκανε call με Τ7ο.Που ειναι το περιεργο με αυτο το φυλλο.Θα μπορουσε να κανει καρε του δεκα, καρε του 7...και παει λεγοντας.Ας μην ξεχναμε οτι ανηκει στον καθενα ενα 20% itm.Απλα αυτο το συγκεκριμενο τουρνουα δεν ανηκε στο 20%. Παράθεση
eCli Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Ρε kasspav!!!Παιζαμε μαζι στο 45αρι στην Stars..Με πεταξες με ΑΚ δε ντρεπεσαι!!! Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 eCli έγραψε:Τελειωνοντας αυτη η παρτιδα οπως ειπα με αφησε με μια μικρη ανασφαλεια για το αν την επαιξα σωστα.Πιθανοτατα αυτο συνεβει γιατι συνηδειτοποιησα οτι παραχωρησα ενα μεγαλυτερο edge που θα μπορουσα να ειχα στη συνεχεια, για αυτο το χερι.Για να πω την αληθεια πολλα ανεξηγητα βλεπουν τα ματια μου σε αυτα τα levels και θεωρησα οτι ο αντιπαλος μπορει να κραταει any two με επικρατεστερη πιθανοτητα να τον εχω dominated.Τελικα ηταν ενα coin.Αλλα αναρωτιεμαι αν ειχε ερθει αυτος ο ασσος ή αυτη η lady τι θα λεγαμε τωρα?Οτι εκανα το ιδανικο play?Ισως να μην ειχα νιωσει αβολα με το τελος της παρτιδας.Ισως να μην ειχα ποσταρει καν το χερι.(+1 στις μικρες ατυχιες που μας κρατανε ζωντανους ).Ωστοσο για καποιο λογο η παρτιδα με εσπρωξε σε αυτη την κινηση.Και τελικως αν γυρνουσα το χρονο πισω πιθανοτατα θα εκανα το ιδιο.Οσο για το folding equity, πολυ απλα δεν υπαρχει στο 45 man turbo, ειδικα στο early/mid stage.Δεν υπαρχει πολυς χρονος για να γινει το πρωτο double up και να περασεις μετα σε διαδικασιες ανελεητου κλεψιματος και shoove.Οποτε τα καλα σου φυλλα θες να τα παιξεις.Θες να παρεις το call, ας ειναι και coin τεραστια διαφορα δεν εχει απο το 60-40.O shortstack εκανε call με Τ7ο.Που ειναι το περιεργο με αυτο το φυλλο.Θα μπορουσε να κανει καρε του δεκα, καρε του 7...και παει λεγοντας.Ας μην ξεχναμε οτι ανηκει στον καθενα ενα 20% itm.Απλα αυτο το συγκεκριμενο τουρνουα δεν ανηκε στο 20%. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Na petaga ton vraxo????? Asxeto, alla sta early stages eisai ligo loose...argotera mou arese to epithetiko paixnidi sou...Ksekinisa simera to grind kai sta 45aria, ormomenos apo to post sou...tha kanw update argotera sto kasspav's corner.. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 kasspav grinder efyges apo ta MTT, poulimene antra. Παράθεση
eCli Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Ενταξει δεν λεω σωστος..χαθηκε να εχω Q τουλαχιστον.. Φιλε μου απο οτι εχω δει loose ειναι ο καλυτερος τροπος να φτιαξεις το stack σου χωρις να στηριζεσαι στο ποτε θα ερθει το φυλλο και αν θα σε πληρωσουν(αν δεν φας μπεκερελα).Εμενα προσωπικα μου βγαινει αν εξαιρεσω μερικα λαθακια που μπορει να κανω μεσα σε ολο το χαος απο τα μπιπ να βαρανε..Ξεκινησα απο το 1.10 45αρια με 30 δολαρια bankroll και εχω χτυπησει τα 400 παμε καλα!!Με εξεπληξε το ROI σου στα 180αρια!!!!Ειναι φυσιολογικο αυτο??Λογω 180 παει τοσο ψηλα??Βεβαια δεν ειναι πραγματικο θες 30Κ παιχνιδια αλλα 800 τουρνουα κοντα ειναι μια σοβαρη ενδειξη. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 eCli έγραψε:Ενταξει δεν λεω σωστος..χαθηκε να εχω Q τουλαχιστον.. Φιλε μου απο οτι εχω δει loose ειναι ο καλυτερος τροπος να φτιαξεις το stack σου χωρις να στηριζεσαι στο ποτε θα ερθει το φυλλο και αν θα σε πληρωσουν(αν δεν φας μπεκερελα).Εμενα προσωπικα μου βγαινει αν εξαιρεσω μερικα λαθακια που μπορει να κανω μεσα σε ολο το χαος απο τα μπιπ να βαρανε..Ξεκινησα απο το 1.10 45αρια με 30 δολαρια bankroll και εχω χτυπησει τα 400 παμε καλα!xwris intention na se thiksw..to olo concept to exeis kata tin apopsi mou ligo lathos.. Παράθεση
eCli Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Τι εννοεις man??Δεν θυγομαι ισα ισα ειμαι ανοιχτος να ακουσω οποιαδηποτε αποψη-σχολιο. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 tha sou pw apo tetarti tin apopsi m ...Diavazw pathologia twra kai eimai me 5BB , lol,, Παράθεση
eCli Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 οΑχοΑΧΟΑχαΟx!!!Καλα οποτε θελεις!BTW κανε με και ενα add στο chat να τα λεμε και απο εκει αν ειναι! Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Ταπεινή μου γνώμη ότι δεν παίχτηκε σωστά το φύλλο εδώ. Γενικά τείνω κι εγώ στη λογική push/fold σε αυτά τα tours αλλά στο χέρι που ποστάρεις, κρατάς ένα μέτριο φύλλο για να τα σπρώξεις.Στο μυαλό σου θεωρώ πως έχεις να απομονώσεις τον SS που πράγματι μπορεί να μπει με any2, αλλά το flat call του αρχικού raiser θα έπρεπε να σε προβληματίσει. Είναι δεδομένο μετά ότι θα δει το all in σου. Και σε κάθε περίπτωση εγώ τουλάχιστον δε θα ήθελα να πετάξω τις μάρκες μου στο κέντρο με AQo και 2 αντιπάλους (+ ότι είμαστε early stages, πολύ χαμηλά blinds και περιμένουμε ιδανικότερο spot). Έτσι όπως εξελίχτηκε η δράση προτιμώ το ΑΙ σου από ένα flat call αλλά το λάθος για μένα έχει γίνει πιο πριν (reraise me AQo).Επίσης η προσέγγιση σου (αν έσκαγε lady τί θα λέγαμε τώρα, ίσως να μην ανήκει στο 20% ITM, μπορεί να έκανε καρέ του Τ) με βρίσκει πολύ αντίθετο. Μακροπρόθεσμα αυτό που ψάχνουμε είναι τα ιδανικά spots για double up, εδώ δεν ήταν τέτοιο δυστυχώς, ανεξάρτητα απ το τελικό αποτέλεσμα. Η γνώμη μου θα ήταν ίδια ακόμη κι αν έσκαγε η ντάμα ή ο ασσος. Παράθεση
eCli Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2010 christos21 έγραψε:Ταπεινή μου γνώμη ότι δεν παίχτηκε σωστά το φύλλο εδώ. Γενικά τείνω κι εγώ στη λογική push/fold σε αυτά τα tours αλλά στο χέρι που ποστάρεις, κρατάς ένα μέτριο φύλλο για να τα σπρώξεις.Στο μυαλό σου θεωρώ πως έχεις να απομονώσεις τον SS που πράγματι μπορεί να μπει με any2, αλλά το flat call του αρχικού raiser θα έπρεπε να σε προβληματίσει. Είναι δεδομένο μετά ότι θα δει το all in σου. Και σε κάθε περίπτωση εγώ τουλάχιστον δε θα ήθελα να πετάξω τις μάρκες μου στο κέντρο με AQo και 2 αντιπάλους (+ ότι είμαστε early stages, πολύ χαμηλά blinds και περιμένουμε ιδανικότερο spot). Έτσι όπως εξελίχτηκε η δράση προτιμώ το ΑΙ σου από ένα flat call αλλά το λάθος για μένα έχει γίνει πιο πριν (reraise me AQo).Επίσης η προσέγγιση σου (αν έσκαγε lady τί θα λέγαμε τώρα, ίσως να μην ανήκει στο 20% ITM, μπορεί να έκανε καρέ του Τ) με βρίσκει πολύ αντίθετο. Μακροπρόθεσμα αυτό που ψάχνουμε είναι τα ιδανικά spots για double up, εδώ δεν ήταν τέτοιο δυστυχώς, ανεξάρτητα απ το τελικό αποτέλεσμα. Η γνώμη μου θα ήταν ίδια ακόμη κι αν έσκαγε η ντάμα ή ο ασσος.Εγραφα,εγραφα,εγραφα για να σου απαντησω, αλλα το μετανιωσα.Σε ευχαριστω πολυ για την γνωμη σου. Παράθεση
Recommended Posts