Eliza Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Kalispera,eimai kainourgio melos opote an exw balei to thread se lathos topic suggnwmi prokatabolika Tha ithela na rwtisw an uparxoun sxoles gia dealers stin ellada kai poso kostizoun , exw mia idea tis katastasis sto ekswteriko kai gnwrizw apo filous mou oti parexetai kai ergasia.Tha to ektimousa an kapoios dealer mou dwsei plirofories.Euxaristw Παράθεση
vostok Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Καλημέρα πλέον,στείλε PM στον DEALER_TOMMY θα χαρεί να σε βοηθήσει, GL Παράθεση
Eliza Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Hmmm toses emfaniseis kai den uparxei kaneis pou na kserei? Dustuxws o DEALER_TOMMY den mou exei apantisei akomi.. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Είναι Ιταλία και επιστρέφει την Τρίτη ο Tommy. Παράθεση
doulkeati Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 οι ντηλερ στην ελλαδα προσλαμβανονται με πολιτικο μεσο και εκπαιδευονται απο τα καζινο. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2010 doulkeati έγραψε:οι ντηλερ στην ελλαδα προσλαμβανονται με πολιτικο μεσο και εκπαιδευονται απο τα καζινο.Για να το λες προφανώς γνωρίζεις κάποιους που έπιασαν έτσι δουλειά...σε πληροφορώ πάντως ότι στην δική μας "σειρά" είμαι βέβαιος για τους περισσότερους ότι δεν υπήρξε κανένα μέσο. Εγώ και ο αδερφός μου πχ είχαμε κάνει απλά αίτηση και δώσαμε βιογραφικό και κάποια στιγμή μετά από μήνες "έσκασε" το τηλέφωνο ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Διότι και εμείς αρχικά την ίδια εντύπωση με εσένα είχαμε. Λογικά θα υπάρχουν και περιπτώσεις "γνωριμιών" όπως σε κάθε άλλη επιχείρηση απλά θέλω να πιστεύω ... όχι σε μεγάλο βαθμό Παράθεση
doulkeati Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 οσους ντηλερ γνωριζω συγγενεις μου,παιδια συγγενων στενων φιλων μου ολοι μα ολοι πρωτα εξασφαλισαν πολιτικη υποστηριξη και μετα εκαναν αιτηση εργασιας στο καζινο. αλλοι ηταν του πανεπιστημιου αλλοι του πεζοδρομιου.εισαι ο πρωτος που μου λεει οτι ξυπνησες ενα πρωι πηγες εκανες αιτηση εργασιας στο καζινο χωρις να εχεις και κανενα ζορι αν προσληφθεις η οχι και ω του θαυματος μετα απο καιρο και ενω ειχες ξεχασει οτι καποτε ειχες ζητησει δουλια θυμηθηκε το καζινο το βιογραφικο σου και ζητησε τις πολυτιμες υπηρεσιες σου.καταλαβαινω τωρα οτι το σχολιο μου αγγιξε ευαισθητες χορδες περι προσωπικης αξιοπρεπειας.η περιπτωση σου μου εδωσε κινητρο να στειλω και εγω το βιογραφικο μου στο καζινο ζητωντας εργασια ως ντηλερ. μου θυμησε ακομη τι μου ειχε πει ενα παλιο καμακι της χαλκιδικης οταν τον ρωτησα πως καταφερνει και εχει τοσες πολλες ερωτικες επιτυχιες καθε καλοκαιρι απαντησε ειναι πολυ απλο κολαω συνεχεια σε οσο περισοτερες μπορω στη χειροτερη περιπτωση η μια στις δεκα θα ενδωσει. Παράθεση
grafikos Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Δε ξέρω για σχολή dealer, ξέρω όμως οτι στο Λουτράκι φέρανε δάσκαλο ξένο να τους μάθει Holdem. Τον γνώρισα οταν η dealer μας τα'χασε μόλις μπήκε ένας νέος παίκτης στο παιχνίδι και δεν ήξερε αν πρέπει να του μοιράσει φύλλα ή όχι. :laugh: Παράθεση
liondani Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 doulkeati έγραψε:οσους ντηλερ γνωριζω συγγενεις μου,παιδια συγγενων στενων φιλων μου ολοι μα ολοι πρωτα εξασφαλισαν πολιτικη υποστηριξη και μετα εκαναν αιτηση εργασιας στο καζινο. αλλοι ηταν του πανεπιστημιου αλλοι του πεζοδρομιου.εισαι ο πρωτος που μου λεει οτι ξυπνησες ενα πρωι πηγες εκανες αιτηση εργασιας στο καζινο χωρις να εχεις και κανενα ζορι αν προσληφθεις η οχι και ω του θαυματος μετα απο καιρο και ενω ειχες ξεχασει οτι καποτε ειχες ζητησει δουλια θυμηθηκε το καζινο το βιογραφικο σου και ζητησε τις πολυτιμες υπηρεσιες σου.καταλαβαινω τωρα οτι το σχολιο μου αγγιξε ευαισθητες χορδες περι προσωπικης αξιοπρεπειας.η περιπτωση σου μου εδωσε κινητρο να στειλω και εγω το βιογραφικο μου στο καζινο ζητωντας εργασια ως ντηλερ. μου θυμησε ακομη τι μου ειχε πει ενα παλιο καμακι της χαλκιδικης οταν τον ρωτησα πως καταφερνει και εχει τοσες πολλες ερωτικες επιτυχιες καθε καλοκαιρι απαντησε ειναι πολυ απλο κολαω συνεχεια σε οσο περισοτερες μπορω στη χειροτερη περιπτωση η μια στις δεκα θα ενδωσει.Καλή επιτυχία φίλε... Μην το αποκλείεις καθόλου, τώρα που μπήκε και το Τεξας οι βάρδιες ίσα που βγαίνουν... αν δε, βάλουν και περισσότερα τραπέζια όπως ο "κοινός νους" αντιλαμβάνεται, θεωρώ δεδομένο ότι θα χρειαστούν επιπλέον προσωπικό Παράθεση
Recommended Posts