panosxvii Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Καλησπέρα!Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να ασχοληθώ με τα 9άρια τραπέζια αντί 6 που έπαιζα τόσο καιρό μιας που η διακύμανση είναι μικρότερη και νομίζω πως το abc poker που πρέπει να εφαρμόζετε σε αυτά τα stakes είναι πιο εύκολο να γίνει!Η δική σας γνώμη? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Τα 9αρια τραπέζια τα βαριέμαι μέχρι αηδίας.Πάρα πολύ βαρετά.Ενώ θέλω στα 6αρια να παίζω 10 τραπέζια μαζί για να μην βαριέμαι,στα 9αρια θα θέλω 20.Δοκίμασε το πάντως.Κι αν δεις οτι αποδίδεις καλύτερα συνέχισε.Τα shorthanded κατ εμέ είναι πιο ενδιαφέρον.Δεν ξέρω γιατί.Ίσως επειδή μου επιτρέπει να παίζω λιγουλάκι πιο loose. Παράθεση
john2121 Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Εγω παιζω μονο 10 αρια η 9 αρια για αυτον τον λογο. Το ABC poker εαν το ξερειs πολλη καλα(θελει πιστευω τουλαχιστον 2 χρονια-εμενα με πηρε 3 χρονια για να φτασω σε καπιο σεβαστο επιπεδο,δηλαδη να κερδιζω ανετα παιζονταs 5 τραπεζια συνχρωνοs(αφου πρωτα επαιξα 1 και πολλη μετα 2 τραπεζια επι πολλουs μηνεs) 6 ωρεs την ημερα 5 φορεs την εβδομαδα) διαβασμα και εξασκηση για να εχειs πιθανοτητεs να πετυχειs.Θελει πολλη επιμονη και τεραστια υπομονη(προσον μου)και πειθαρχεια για να τα καταφερειs. Και μονο 9+ παιχτεs.(3-6 παιχτεs ειναι αλλο παιχνιδι) John taramas. Παράθεση
jeik28 Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 edw ki ena mhna 9 trapezi paizw.sto 6 megales pikres etrwga Παράθεση
w0undy Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 John kapoia stigmh prepei na katalabeis oti to poso exeis diabasei, to poso exeis prospathisei, to oti eisai marginal winner kai to oti to ekanes 3 xronia na matheis abc poker den kolaei se ola ta thread. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Θα δοκιμάσω κι εγώ τα 9αρια.Στα short handed τραπέζια 10 και 25nl έχω καλά αποτελέσματα αλλά νομίζω πως θα είναι πιο κερδοφόρο το 9αρι σε αυτά τα επίπεδα.Μολις έχω έναν αντιπροσοπευτικο δείγμα χεριών θα βγάλω και τα συμπεράσματά μου. Παράθεση
john2121 Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 προs woundy: Ο panosxvii ρωτα την γνωμη μαs αφου οπωσ λεει σκοπευει να ασχοληθει με τα 9 αρια τραπεζια και για το abcpoker και για αυτο ακριβωσ του απαντω αφου το κατεχω. Μαλιστα του εξηγω (την αποψη μου)για το τι πρεπει να κανει(κατα την γνωμη μου) για να τα καταφερει-ισοσ- Δηλαδη του απαντω σε ακριβωs αυτο που ρωτα προσπαθονταs να τον βοηθησω. Δεν καταλαβαινω τι εννοειs εσυ.Δεν ξερω εγω εαν εχει διαβασει τα αλλα που λεσ εσυ. Εγω απαντω σε αυτο που ρωτα. Αφου αυτο ρωτα ο panosxvii. Δεν καταλαβαινω τι εννοειs και γιατι πρεπει να εξηγω τοσο αναλυτικα καθε φορα που γραφω κατι?Εχω δικαιωμα να πω την γνωμη μου.Θα ξαναγραψω δεκαδεs φορεs αυτα που γραφω στον panosxvii εαν καποιοσ ζητα την γνωμη των αλλων. (μακαρι να ειχα και εγω καπιον να με βοηθησει πριν 5 χρονια που ξεκηνησα εγω. john taramas. Παράθεση
Recommended Posts