Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δημοσιεύω παρτίδα από micro stakes (25NL) στην οποία κρατάω Ρηγάδες. Θα ήθελα γνώμες για το αν θα έπρεπε να επιλέξω κάτι άλλο από αυτό που έκανα σε κάθε street. Το αποτέλεσμα της παρτίδας (που φυσικά έχει μικρή σημασία) θα το δημοσιεύσω αφού έχουν συγκεντρωθεί γνώμες.

PokerStars Game #45618084745: Hold'em No Limit ($0.10/$0.25 USD) - 2010/06/17 9:56:24 EET [2010/06/17 2:56:24 ET]

Table 'Vaticana VI' 6-max Seat #6 is the button

Seat 1: ghostwriterx ($61.76 in chips)

Seat 2: nenadhebiv ($28.04 in chips)

Seat 3: DemonRax ($25.68 in chips)

Seat 4: baskont ($28.39 in chips)

Seat 5: Sv650s1 ($29.28 in chips)

Seat 6: TroutBumnz ($41.41 in chips)

ghostwriterx: posts small blind $0.10

nenadhebiv: posts big blind $0.25

*** HOLE CARDS ***

Dealt to baskont [Ks Kd]

DemonRax: folds

baskont: raises $0.50 to $0.75

Sv650s1: folds

TroutBumnz: calls $0.75

ghostwriterx: folds

nenadhebiv: folds

*** FLOP *** [9d 3c Th]

baskont: bets $1.25

TroutBumnz: raises $1.75 to $3

baskont: calls $1.75

*** TURN *** [9d 3c Th] [8c]

baskont: checks

TroutBumnz: bets $3

baskont: raises $5 to $8

TroutBumnz: calls $5

*** RIVER *** [9d 3c Th 8c] [2h]

baskont: bets $9

Δημοσίευση

Το λάθος σου για μένα γίνεται στο river. Μετατρέπεις σε μπλόφα ένα φύλλο που με δεδομένο το action έχει μετατραπεί σε bluff catcher κι έχει από μόνο του showdown value. Επίσης από το range που πλέον τον βάζεις δύσκολα πιστεύω να δεχτείς call από κάτι χειρότερο. Το turn check-raise που κάνεις δείχνει δύναμη, μεγαλύτερη ίσως από το overpair που κρατάς. Πιστεύεις ότι θα δεχτείς call από κάτι σαν JJ ας πούμε εκεί; Μπες στη θέση του και θα δεις ότι οι JJ εκεί κερδίζουν μόνο μια μπλόφα του τύπου AcQc,Ac7c,AcJc. Επίσης από τον τρόπο που έχεις παίξει δείχνεις ένα πολύ δυνατό range φύλλων και δύσκολα ο αντίπαλος (ειδικά στο 25NL) θα σε βάλει σε busted draw για να λάβει ως μπλόφα το river bet σου και να σου κάνει raise με τίποτα και να πληρωθείς έτσι καλύτερα από ότι με check-call. Check-call λοιπόν ψηφίζω εγώ εδώ. Το πιθανότερο να κρατάει εδώ είναι QJ,set (λίγο πιο σπάνιο),2 pair,JJ,78s και πιο σπάνια AJ,KJ που δε σε πίστεψε στο flop.

Όσο για preflop-flop μια χαρά είναι παιγμένο το χέρι σου, απλά στο turn επειδή έχει πιο πολλά draws πλέον θα προτιμούσα το check-raise που κάνεις απέναντι σε αντίπαλο που παίζει υπερβολικά με τη θέση κι επιτίθεται σχεδόν πάντα όταν βλέπει αδυναμία. Αλλιώς lead bet πάλι λόγω του πιο επικίνδυνου πλέον board. Εμπιστεύομαι όμως την κρίση σου στο τραπέζι και φαίνεται ότι το check-raise που έκανες ήταν μάλλον η καλύτερη επιλογή.

Βέβαια δεν είμαι κι ειδικός στο cash αλλά μιας κ ζητάς γνώμες εγώ αυτά θα σκεφτόμουν.

Δημοσίευση

Δεν ειμαι κανας καλος παιχτης αλλα αν θες τη γνωμη μου μυριζει draw η υποθεση στο flop η set. Βεβαια αρκετοι κανουν slowplay το set και raise τα draws τους οποτε ειμαι μεταξυ ενος range που περιλαμβανει sets και oesd. Εγω προσωπικα με το draw εκει παντα κανω raise το set αλλα αν παρουμε τον μεσο NL25 player μαλλον κανει slowplay εκει το set(γιατι ειναι invincible στο μυαλο του..) και raise oesd και two pair type hands.

Δυστυχως το turn 8 ειναι ασχημο φυλλο μιας και συμπληρωνει το oesd (το 67/QJ χτυπησαν) και δεν αλλαζει το perceived range σου καθολου οποτε το c/r ειναι ασχημο για εμενα. Θα εκανα bet fold the turn στο A-game μου αν δεν τα ειχα βαλει ολα στο flop. Στο river ετσι οπως παιχτηκε αφου callare το turn c/r δεν νομιζω οτι κερδιζω τιποτα εκτος αν μιλαμε για fish εντελως που το κανει με TP αυτο η 99 πχ.

Το c/r στο turn 8 ειναι το μεγαλυτερο λαθος imo. Βαλτα ολα μεσα στο flop καλυτερα και αν εχει set ok cooler. Αλλιως καντον να πληρωσει αν εχει draw. Μην κανεις c/r σε ενα board που μπορει να εισαι ηδη drawing dead.

edit:

Δεν ειπες και καμια πληροφορια για τον αντιπαλο οποτε τον θεωρουμε average reg να υποθεσω..

Δημοσίευση

δεν δινεις καμμια πληροφορια για τον αντιπαλο, ακομα και μετα απο ενα orbit θα ξερεις αν ειναι fish ή reg.

Preflop raise 4bb, flop cbet 95% pot και οχι 1.25/1.85, και εκει vs unknown εγω κανω 3bet επειδη ειμαι oop. Αν αποφασισεις να κανεις call το raise του βαζοντας τον σε draw η air, απλα δεν μπορεις να κανεις c/r αυτο το turn.

Δημοσίευση

Πραγματικά, χωρίς καμία πληροφορία για τον αντίπαλο τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα.

PF: Ok, είναι standard τα 3BB, και έως 4 μια χαρά μου ακούγονται ανάλογα τους αντιπάλους.

Flop: 3-bet standard. Το call στο raise του σημαίνει ότι θέλεις να φτάσεις σε showdown ή ότι κυνηγάς το open ended. Αν έχει χτυπήσει set, πόσα λιγότερα νομίζεις ότι μπορείς να χάσεις σε turn και river από ότι με 3-bet στο flop? Εάν φας 4-bet τότε ξέρεις ότι είσαι πίσω τις περισσότερες φορές. Αν φας call, τότε ξέρεις ότι ο αντίπαλος έχει open- ended draw. Εάν πάλι βγεί scare card όπως και βγήκε, πόσα περισσότερα μπορείς να κερδίσεις από τον αντίπαλο εάν εκείνος κρατάει top pair απλά?

Turn: Έτσι όπως το έπαιξες, το check είναι standard op. Το check raise εδώ νομίζω ότι είναι ότι χειρότερο. Μόνο απέναντι σε μοσχάρια που νομίζουν ότι το Α-10 τους είναι monster εδώ έχει νόημα αυτή η κίνηση. Αλλά και πάλι, τέτοια μοσχάρια, συνήθως πάνε allin στο flop. Check call για cheap showdown. Το ότι δεν πληρώνεις και το turn ακριβά, θα έπρεπε να σε χαροποιεί κι όχι να σε τσιγκλάει να φουσκώσεις το pot.

River: Και πάλι έτσι όπως το έπαιξες check call και με πολλή βαριά καρδιά. Τι νόημα έχει αυτό το lead bet εδω? Περιμένεις αν είναι καλός ο αντίπαλος να έχει φτάσει ως εδώ με top pair?

Νομίζω ότι σε όλα τα streets κάνεις λάθος, όμως το βασικό λάθος είναι στο flop. Ένα pot bet και 3-bet εκεί θα ήταν η καλύτερξη κίνηση. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα λάθη συνεχίζουν ως απόρροια του βασικού λάθους.

Δημοσίευση

ρε παιδια κανετε πολυ τραβηγμενες αναλυσεις σε stakes πολυ χαμηλα.φυσικα θα μπορουσε να κανει call με JJ και QQ ακομα και ΑΤ.δεν ειναι high stakes ουτε σκεφτονται ολοι τοσο συνθετα οσο νομιζουμε μερικες φορες.

εγω μαλλον θα εκανα 3-bet στο flop με στοχο το all-in ισως.αυτο που ΣΙΓΟΥΡΑ θα εκανα ειναι μεγαλυτερο bet preflop.τουλαχιστον 4x.και στανταρ check στο river.