ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Πήτερ Ήστγκεητ προτιμά το Παγκόσμιο Κύπελλο αντί του WSOP !! **το άρθρο υποννοεί ότι ο Eastgate έχει άδικο ή έτσι μου φάνηκε εμένα; εγώ πάντως είμαι με το μέρος του. δε μου λέει κάτι το γεγονός ότι χιλιάδες άλλοι επαγγελματίες συρρέουν στο Βέγκας για να κερδίσουν βραχιόλι. Παράθεση
Miltos.cy Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 +1 Eastgate..ΜΑΛΛΟΝ εχει φτιαξει την ζωη του με τα λεφτα που πηρε και εχει την ανεση να ασχοληθει και με αλλα πραγματα.. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Miltos.cy έγραψε:+1 Eastgate..ΜΑΛΛΟΝ εχει φτιαξει την ζωη του με τα λεφτα που πηρε και εχει την ανεση να ασχοληθει και με αλλα πραγματα..Μόνο στην τράπεζα να τα βάλεις παίρνει τόκους 300k-400k τον χρόνο.Τί να το κάνει το πόκερ? Παράθεση
Recommended Posts