Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 Παιδια θελω να αγορασω προγραμμα poker.Για να δω και αν θα βγαλω ακρη κατεβασα το demo αλλα δυστυχως ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Οταν λεμε τιποτα τιποτα Εχω διαβασει ολα τα θεματα περι Poker Tracker αλλα πραγματικα ρε παιδια δεν μπορω να νιωσω και καιγομαι να το αποκτησω αφου το θεωρω πολυτιμο εργαλειο.(κατι αλλο υπαρχει προγραμμα για 5-card draw,lowball,badugi αφου τα προτιμω στο οnline cash).Στο θεμα μου τωρα.Ξερω οτι αυτο που θα πω ισως ειναι λιγο παρατραβιγμενο αλλα δεν μου εχει μεινει αλλη επιλογη.Μηπως θα μπορουσε καποιος να ανεβασει ενα thread με φωτο και λεπτομερειες σταδιο σταδιο της εγκαταστασης αν φυσικα ειναι ευκολο???? (η αν εχει γινει σε καποιο αλλο site να μου στειλει το link)εχω και μια αλλη προταση παντα σε αυτους που ειναι προθυμοι να βοηθησουν.να κατεβασω το προγραμμα και με καποιον που πηγαινει στο Apollonia να μου το περασει και να μου δειξει τις βασικες λειτουργιες.πιστευω οτι δεν θα ειναι πανω απο 20 λεπτο δουλεια για αυτο και το προτεινω αφου ουτε εγω θελω να αφησω τα τραπεζια για να ασχολουμαι με το pc ολο το βραδυ. Ευχαριστω εκ των προτερων ακομη και αν δεν μπορει κανεις να βοηθησει Παράθεση
siantoufis Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 http://www.pokertracker.com/products/PT3/docs/ MUST READ!!!Επίσης γραψε στο youtube pockertracker 3 tutorial η configure ktl Παράθεση
Recommended Posts