liondani Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Προ των πυλών το πόκερ στα Ελληνικά καζίνο - Παρασκήνιοδείτε και μια σχετική ανάρτηση μου σήμερα πριν λίγες ώρες...για το τι υποστηρίζει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΖΙΝΟ ...ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΑΖΙΝΟ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ. Παράθεση
kokgr79 Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 αυτο ξερετε τι μου θυμιζει;Οταν εισαι στο στρατό και βγαινουν συνεχεια ραδιο αρβυλες περι μειωσης της θητειας. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 kokgr79 έγραψε: Παράθεση αυτο ξερετε τι μου θυμιζει;Οταν εισαι στο στρατό και βγαινουν συνεχεια ραδιο αρβυλες περι μειωσης της θητειας.όταν παρουσιάστηκα στρατό τον Μάιο (πήρα αναβολή) λέγαν όλοι ότι θα αυξηθεί.Ο ένας έλεγε 12 μήνες,ο ΄αλλος 14,ο άλλος 18...λολ.Ότι να ναι. Παράθεση
tsibouris Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 egw jerw oti an erthei to poker sta elhnika kazino kai eidika sto loutraki oi tha katasrafoume h tha vgaloume kanena money!!!! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 tsibouris έγραψε: Παράθεση egw jerw oti an erthei to poker sta elhnika kazino kai eidika sto loutraki oi tha katasrafoume h tha vgaloume kanena money!!!!Κάπου είχα διαβάσει εδώ στο pokerland απο ένα παιδί το ενδεχόμενο να έχουμε και κρούσματα βίας.Όπως η δολοφία εκείνης της γυναίκας που κέρδισε σε home game. Παράθεση
Sma5h_ Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 pali sta skopia vlepo na ti vgazoume! Παράθεση
tsibouris Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 xaxaxa les na ftasoume se tetoio shmeio na sou pw ama fame kanena trelo bad bit den apokleietai Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 GeorgeSadoor έγραψε: Παράθεση kokgr79 έγραψε: Παράθεση αυτο ξερετε τι μου θυμιζει;Οταν εισαι στο στρατό και βγαινουν συνεχεια ραδιο αρβυλες περι μειωσης της θητειας.όταν παρουσιάστηκα στρατό τον Μάιο (πήρα αναβολή) λέγαν όλοι ότι θα αυξηθεί.Ο ένας έλεγε 12 μήνες,ο ΄αλλος 14,ο άλλος 18...λολ.Ότι να ναι.[/quote:3gr92wih]Τι μου θυμίσατε ρε παιδιά.. Εγώ όταν ήμουν φαντάρος κυκλοφορούσε η φήμη ότι κλέψανε την γκόμενα του Πάρη... Τελικά κάναμε τον Τρωικό πόλεμο!!! :woohoo: Παράθεση
filosofos82 Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ.ΥΠΟΓΡΑΨΕ!!!! ο λαος απαιτει... Παράθεση
alchemist Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2010 Η θα βρεξει η θα χιονισει η καλο καιρο θα κανει... Παράθεση
sakis07 Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 ti tha ginei me ayton ton geroulano? tha ypograpsei? Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Παράθεση Τι μου θυμίσατε ρε παιδιά.. Εγώ όταν ήμουν φαντάρος κυκλοφορούσε η φήμη ότι κλέψανε την γκόμενα του Πάρη... Τελικά κάναμε τον Τρωικό πόλεμο!!! Telika Frank eisai pio "palios" ap oti nomiza :) :laugh: Παράθεση
Recommended Posts