Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Προ των πυλών το πόκερ στα Ελληνικά καζίνο - Παρασκήνιο

δείτε και μια σχετική ανάρτηση μου σήμερα πριν λίγες ώρες...

για το τι υποστηρίζει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΖΙΝΟ ...

ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΑΖΙΝΟ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

kokgr79 έγραψε:

Παράθεση
αυτο ξερετε τι μου θυμιζει;

Οταν εισαι στο στρατό και βγαινουν συνεχεια ραδιο αρβυλες περι μειωσης της θητειας.

όταν παρουσιάστηκα στρατό τον Μάιο (πήρα αναβολή) λέγαν όλοι ότι θα αυξηθεί.Ο ένας έλεγε 12 μήνες,ο ΄αλλος 14,ο άλλος 18...λολ.Ότι να ναι.

Δημοσίευση

tsibouris έγραψε:

Παράθεση
egw jerw oti an erthei to poker sta elhnika kazino kai eidika sto loutraki oi tha katasrafoume h tha vgaloume kanena money!!!!

Κάπου είχα διαβάσει εδώ στο pokerland απο ένα παιδί το ενδεχόμενο να έχουμε και κρούσματα βίας.Όπως η δολοφία εκείνης της γυναίκας που κέρδισε σε home game.

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

Παράθεση
kokgr79 έγραψε:
  Παράθεση
αυτο ξερετε τι μου θυμιζει;

Οταν εισαι στο στρατό και βγαινουν συνεχεια ραδιο αρβυλες περι μειωσης της θητειας.

όταν παρουσιάστηκα στρατό τον Μάιο (πήρα αναβολή) λέγαν όλοι ότι θα αυξηθεί.Ο ένας έλεγε 12 μήνες,ο ΄αλλος 14,ο άλλος 18...λολ.Ότι να ναι.[/quote:3gr92wih]

Τι μου θυμίσατε ρε παιδιά.. Εγώ όταν ήμουν φαντάρος κυκλοφορούσε η φήμη ότι κλέψανε την γκόμενα του Πάρη... Τελικά κάναμε τον Τρωικό πόλεμο!!! :woohoo: