pocket10s Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Παιδιά θέλω τις γνώμες σας για το optimal play των παρακάτω χεριών που τα θεωρώ τα πιο δύσκολα να παιχτούν τέλεια σε early stage ενός sng:AJ JJAT TTA9 99Φυσικά θέλω γνώμες πάντα σε συνάρτηση με position,action μέχρι τη σειρά μας και γενικότερη εικόνα τραπεζιού.thnx in advance Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Για 9άρι/10άρι sng μιλάμε ή shorthanded? Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 i erwtisi sou apla akyri. ti simainei pws na pektoun?..Eksartatai apo to action pou exeis kai apo to position. an kai, A-10, kai A-9, early stages, apla lol pou ta aneferes kan..JJ,TT,99 to play tous den exei kai megali diafora. genika [-] i erwtisi sou. Postare ena hand kai rwta pws eprepe na peksw. To na zitas plirofories gia kaloupiasmeno play gia spesific hands, einai lathos, gia evnoitous logous..Twra na katsei o allos na sou grapsei, to kathe hand pws tha to peksei (kai mou vales kai 6 hands) analoga me stack-image-stack-position-action, tha thelei kai 2 selides Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 mathew ace έγραψε:i erwtisi sou apla akyri. ti simainei pws na pektoun?..Eksartatai apo to action pou exeis kai apo to position. an kai, A-10, kai A-9, early stages, apla lol pou ta aneferes kan..JJ,TT,99 to play tous den exei kai megali diafora. genika [-] i erwtisi sou. Postare ena hand kai rwta pws eprepe na peksw. To na zitas plirofories gia kaloupiasmeno play gia spesific hands, einai lathos, gia evnoitous logous..Twra na katsei o allos na sou grapsei, to kathe hand pws tha to peksei (kai mou vales kai 6 hands) analoga me stack-image-stack-position-action, tha thelei kai 2 selides οσο περνανε τα χρονια οι ανθρωποι θα γινονται ολο και περισσοτερο bots.. Ακου εκει optimal play του A10 σε early stages...Δηλαδη τι να απαντησεις? Eγω λεω 3bet σε raise και μετα shove η shove κατευθειαν! απο any position με any action με any stack! Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 GeorgeSadoor έγραψε:Για 9άρι/10άρι sng μιλάμε ή shorthanded?για 9αρι/10αρι μιλαω,low stakes sng.οσο για τους απο κατω,με υποχρεωσατε.αφου δεν καταλαβαινετε την ερωτηση,γιατι ποσταρετε;μπορεις να πεις για παραδειγμα ρε φιλε,Α10 απο middle position,limp και fold σε raise.η fold κατευθειαν.κατι τετοιο ζηταω.και stack δεν αναφερω γιατι προφανως σε early stage ολοι πανω κατω ιδια stack θα εχουν. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 ΑΤ,Α9 κτλ ΚJ,KQ φίλε είναι autofold.Αν είστε shorthanded και τα blinds είναι μεγάλα αλλάζει το πράμα.Γιατί δεν κοιτάς στο youtube κάνα βιντεάκι?Έχει στρατηγική sng. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 eksartatai pali omws file m....apo to posa trapezia paizeis aspoume,ti thes apo afto to session klp.....afto thelw na sou pw..oi parametroi einai polloi..dld, egw otan paizw 10 tables, to AJ ,UTG to foldarw aspoume, xwris skepsi.An tha peksw etsi, 2 tables, mborei na to raisarw kiolas..Kai paei legontas me ta alla,..P.X JJ , andi call se raise otan eimaste early stages,mborei na kanw kai 3-bet , mi sou pw ama mou avlarei na shovarw kiolas(akraia katastasi, trying to make a point) epeidi mou irthe na to peksw flip klp klp...Apla thelw na sou pw oti oi parametroi einai polloi, kai eksartatai kyriws apo tin ikanotita sou na paizeis multitabling kai na paizeis kai pot me A game. Giati an isxiei afto , to na mboreis na paizeis 6 tables px, kai na mboreseis na pekseis A-game kai sta 6 , tote kallista ama thes kaneis ta panda me ta hands pou proaneferes(not so profitable of course ) ..Kalytera na akouseis omws tin apopsi kapoiou pou asxolithike/tai arketa sovara me ta sng, opws giorgio p.x.Gl file m Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 τωρα γινεται συζητηση!προφανως με νοιαζει να κερδισω το sng και κανω multi 4 τραπεζια συνηθως.κοιτα,θα σου πω ενα παραδειγμα που μου ετυχε χτες.blind 20/40,stacks περιπου 1600 ολοι οι εμπλεκομενοι.UTG raises to 200.επομενος εγω βλεπω ΤΤ.τι κανω;μη μου πεις οτι ο utg εκανε μεγαλο raise αρα μαλλον ειναι καλος κτλ.μιλαμε για low stakes οπου και με ΑJos καποιος μπορει να το εκανε αυτο+ο συγκεκριμενος δεν ηταν και tight.κανω τελικα call να δω ενα flop.-EV;ολοι πασο μεχρι το button που κανει shove.call o utg και εγω τι να κανω;fold προφανως.οκ αυτο.το πρωτο call μου ηταν λαθος δεδομενης της καταστασης;επρεπε να κανω allin η fold κατευθειαν; Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Fold pre τα ΤΤ σε raise στα 200(5bb δηλαδή).Το edge στα micro sngs δεν το βγάζεις βλέποντας φλοπς όταν τα blinds είναι μικρά.Βασικά στα micro sng το flat preflop πρέπει να αποφεύγεται.Σπάνια να φλατάρεις raise με θέση.AJ,AT κτλ automuck εκτός από κανά cutoff αν δεν έχει μπει κανείς ακόμα.Και auto muck facing any raise.Μόνο με κανά pp τύπου 88,99,TT και θέση υπάρχει το flat preflop αλλά σίγουρα όχι ενάντια σε 5bb raise.Η ερώτησή σου είναι πολύ γενική πάντως. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 pocket10s έγραψε:τωρα γινεται συζητηση!προφανως με νοιαζει να κερδισω το sng και κανω multi 4 τραπεζια συνηθως.κοιτα,θα σου πω ενα παραδειγμα που μου ετυχε χτες.blind 20/40,stacks περιπου 1600 ολοι οι εμπλεκομενοι.UTG raises to 200.επομενος εγω βλεπω ΤΤ.τι κανω;μη μου πεις οτι ο utg εκανε μεγαλο raise αρα μαλλον ειναι καλος κτλ.μιλαμε για low stakes οπου και με ΑJos καποιος μπορει να το εκανε αυτο+ο συγκεκριμενος δεν ηταν και tight.κανω τελικα call να δω ενα flop.-EV;ολοι πασο μεχρι το button που κανει shove.call o utg και εγω τι να κανω;fold προφανως.οκ αυτο.το πρωτο call μου ηταν λαθος δεδομενης της καταστασης;επρεπε να κανω allin η fold κατευθειαν;fold pre egw tha ekana. Se afta ta stakes kyriws shove/dold strategy Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 μαλιστα.αν αντι για ΤΤ ειχα JJ;fold παλι; Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 JJ=TT=99 σε τέτοιο σποτ,οπότε πάλι fold.Με τις QQ μπλέκει το θέμα και ότι κι αν αποφασίσω να κάνω το κάνω μουρμουρίζοντας γαλλικά.xexe Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Εκεί με τα ΤΤ πάσο θα έκανα. Πολλά LAG fish πιστεύουν ότι επειδή η δικιά τους προσέγγιση στο παιχνίδι είναι η σωστή και θα πρέπει να βλέπουν τα x3BB preflop raises με μεγάλη γκάμα χεριών (πχ KJo, Q5s κλπ) για να αραιώσουν το το πίο με τους ΑΑ και να μην τους callάρει το μισό τραπέζι κάνουν αυτά τα τεράστια preflop raises. Οπότε συμμερίζομαι την άποψη του alienhack. Τώρα γενικότερα για τα AJ,AT κλπ μπορείς να κλέψεις blinds αρκετές φορές από late position και στις πιο οριακές καταστάσεις η σωστή σου απόφαση θα εξαρτάται κυρίως από το VPIP/3bet%/fold to cbet των blinds και δευτερευόντως από το image που έχεις εκείνη τη στιγμή, κάτι που επίσης καθορίζει την πιθανότητα να κλέψεις απ'ευθείας blinds, κάτι που δεν είναι κακό ακόμη και σε αρχικό στάδιο (πχ με ΑΤ από το cut off). Παράθεση
tzouv Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 παιδια να ρωτησω λιγο κατι ακυρο με το θεμα αλλα επειδη ειδα την απαντηση του SamGreek. Με ποιο προγραμμα μπορω να βλεπω την ωρα που παιζω τα VPIP/3bet%/fold και λοιπα των αντιπαλων μου? Παράθεση
koskosmo Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 hud poker tracker η' holdem manager.Δεν ειναι τιποτα στανταρ.Ολα ειναι θεμα τραπεζιου και θεσης.Ειτε παιζεις 1 ειτε 8 τραπεζια πρεπει να παιζεις το ιδιο.Αυτο που ισχυει ειναι οτι πρεπει να εισαι πολυ σφιχτος early. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2010 koskosmo έγραψε:Ολα ειναι θεμα τραπεζιου και θεσης.Ειτε παιζεις 1 ειτε 8 τραπεζια πρεπει να παιζεις το ιδιο.Γεια στο στόμα σου... Παράθεση
Recommended Posts