Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος να μου πει τι bankroll (σε buy-in) απαιτείται για Sit ‘n’ Go heads up?? Γνωρίζω ότι χωρίς χειροπιαστά στοιχεία/αποτελέσματα δεν μπορούμε να μιλάμε με ακρίβεια και ότι το bankroll destruction «παραμονεύει στην γωνία» δίχως αυτά, αλλά δεν έχω καθόλου εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Θα ήθελα να παίξω σε «safe mode» και με μικρό ρίσκο. Τα αποτελέσματα που έχω σε τέτοιο τύπο παιχνιδιού είναι τόσο λίγα που δεν αξίζει καν να τα αναφέρω.

Δημοσίευση

Μετά από 75 Posts θα περίμενε κάποιος να έχεις την ευχαίρια να κάνεις λίγο search στο site και να μην τα περιμένεις 'στο πιάτο' αφορίζοντας...

John_Artega έγραψε:

( eee oxi kai se olous... se osous apantisan, stous allous euxomai na tous kaei h motherboard :angry::angry: )

...κιόλας!!

anyway, υπάρχουν πάμπολα threads στο forum αν ψάξεις λίγο, αν και μπορείς να ξεκινήσεις με αυτά:

http://www.pokerland.gr/paiktes/giorgio ... ement.html

http://www.pocketfives.com/f7/sng-multi ... de-378221/

Δεν μας είπες πως τη θέλεις τη motherboard: στο φούρνο μικροκυμάτων ή στο τηγάνι; B)

Δημοσίευση

gsbets έγραψε:

An thes na paizeis hu gia kapio stathero kerdos to mina , paizontas 15+ av hu per day , tote kalo einai na exeis aystiro bm me 50-60 bi

Omos stis perissoteres periptoseis to hu einai bankroll booster , opote de vriskw to logo gia kati allo apo 25-30.

Thelei prosoxi omos , 10bi einai sinithismeno downswing.

περισσότερο με ενδιαφέρει για σταθερό κέρδος (ευελπιστώ δηλαδή) και όχι τόσο για να «σκαρφαλώσει» απότομα το bankroll. Ευχαριστώ για την απάντηση σου, άκρος ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική.