GeorgeSadoor Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ptr?Έχω παίξει τόσα hands απο εχτές μέχρι σήμερα και δεν έχει καταγράψει τπτ. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 GeorgeSadoor έγραψε: Παράθεση Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ptr?Έχω παίξει τόσα hands απο εχτές μέχρι σήμερα και δεν έχει καταγράψει τπτ. ARGEI para poly.kai emena mou dixnei ARNITIKO apotelesma , enw kerdisa simera+ 20 $ se microstakes Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 mipws einai to overall? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: joke. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε: Παράθεση GeorgeSadoor έγραψε: Παράθεση Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ptr?Έχω παίξει τόσα hands απο εχτές μέχρι σήμερα και δεν έχει καταγράψει τπτ. ARGEI para poly.kai emena mou dixnei ARNITIKO apotelesma , enw kerdisa simera+ 20 $ se microstakes[/quote:2gbh9qrd]Μέχρι προχτές καταγράφονταςν πολυ γρήγορα.Και μένα αυτό με χαλάει.Που με δείχνει μέιον... Παράθεση
Recommended Posts