tavou Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2010 den ksero an kapios allos exei tsekarei alla opos kserete oi perisoteroi sta step tournaments apo ta 9 atoma as poume ta prota dio pane sto epomeno step eno o 3os 4os 5os kerdizoun ksana tin simetoxi tous sto step1to pokertracker opote kerdizo as poume kapia 3h 4h 5h thesi mou vgazei oti exo katharo kerdos apo auto to tournoua 24$(vasika stin 4h kai 5h mou evgale 24$ kai stin 3h 2.16$ akoma pio parakseno)1on den boro na katalavo giati na simvenei auto kai 2on tha ftaso kapia stigmi sto graph mou na exo net profit pou na min exei kamia sxesi me to pragmatiko profit Παράθεση
tavou Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 an kai sta 2/3 ton post mou pote den apadaei kapios gia agnosto logo eno post me bad beat kai akira pragmata dexonte apeira posts exo alli mia erotisi kai an filotimithei kapios tha tou hmoun eugnomon:Peno stin full tilt ola ta tournoua ta pianei ok stin pokerstars me vgazei sinexos oti termatisa stin thesi 0...vghka prin ligo se ena tournoua 4os kai apla evgale oti vghka 0 kai me vazei sinexos se arnitiko profit...einai klasiko auto kai exo rithmisei kati lathos ?euxaristo ek ton proteron:) Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω,αλλά το pokertracker έχει και φόρουμ και μπορείς να ρωτήσεις εκεί. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 eipa na po prota edo kai meta na steilo ekei:) an mexri kai aurio den mou pei kaneis kati tha steilo kai ekei thanks file mou;) Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Δεν υπάρχει πολύς κόσμος αυτή τη στιγμή Online γι αυτό δεν απαντάει κανείς.Πιθανόν να είναι η μέρα και η ώρα.Καθημερινές απο νωρίς το πρωί μέχρι βράδυ γίνεται χαμός. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 to proto post se auto to thema exei ginei kairo:P exo kai ena gia na akouso gnomes gia rush tournaments paei xathike auto mono tou kai erimo:P Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 tavou έγραψε:to proto post se auto to thema exei ginei kairo:P exo kai ena gia na akouso gnomes gia rush tournaments paei xathike auto mono tou kai erimo:PΜ αυτό το rush έχω κολλήσει.Θέλω πολύ να παίξω κάποια στιγμή.Cash όμως.Έχω δεί βιντεάκια στο youtube και έχω πορωθεί.Σαν να παίζεις videogame. :laugh: Παράθεση
tavou Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 file rush pragmatika oti pio eukolo iparxei auti ti stigmi ..exei sosei to bankroll mou pragmatika ama kapia stigmi katafero kati kalo se megalo deigma isos gino o kasspav ton 4,40 rush xexe:D try them;) Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 @tavou --> oson afora to pokertracker, .Stin pokerstars ta HH den periexoun ti thesi irthes sto tour-vraveio klp..Den exoun dld to Prize summary me apotelesma to tracker na ta lambanei ola xamena...epomenws apaiteitai manual import.I FulltiLT exei to sygkekrimeno omws sta HH tis me apotelesma gia tin FT na einai ok. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 @tavouOson afora ta rush tours...--> No poker obv..An sou vgainei kalws..What happens omws otan peseis se coolers i eisai card dead? .exeis vrei kapoio play pattern?,..ektos apo premium hands i mean?..share it with us.Oson afora to prwto sou post me ta steps, gine ligo pio sigkekrimenos. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 oson afora ta steps ennoo oti pes oti paikso ena me 3,30$ kai vgaino 4os..kerdizo step1 ticket gia na to ksanapaikso...kerdos 0$ diladi ... sto pokertracker mou vgazei opos eides tin eikona pano ena terasteio kerdos apo kathe step pou termatizo se tetia thesi kai den boro na katalavo to giatikai oson afora ta rush pisteuo oti pragmatika paixtes dinoun poli perisotera tips apo alla games..eidika me poker tracker(pou den to xrisimopoiousa palia) exodas ena kalo arithmo xerion gia kapious apla sou fonazei na tous kaneis steal sto blind pou einia kai oti pio simadiko sta rush tournoua...kai to pio simadiko tip gia otan ftaneis koda stous 30 paixtes den ksero an to xeis tsekarei alla an gineis time out sto trapezi sou den se allazei trapezi mexri na teleiosei o giros . auto voithaei 1on) giati ama exeis ligo igies stack beneis itm poli eukola xoris na plironeis apeira ante kai kaneis meta to paixnidi sou me kalo stack2on)oti oso kathese esi sit out paizonte 5-6-7 partides parallila me ton grigoro tropo pou kinite to trapezi kai etsi feugoun averta atoma(apo ekei sinepagete to 1on:P)3on) kai pio simadiko gia mena oti pleon sxedon kathe onoma sto trapezi pou vlepeis einai gnorimo...kai iparxoun stacks pou einia giro sto 5000-6000 pou me auto to stack eisai kapos me diskolia foldto money .ama deis atoma san auta na kanoun auto me to na pernoun to time einai apla sigouro oti ama tous petixeis big blind mono me fillo tha sto girisoun.ola auta + pokertracker apla mou kanoun to rush na fenete polu eukolo game . exo liga paixnidia alla se deigma 15 paixnidion peripou exo 2i 3i 3i thesi ksero oti borei na tan hot run alla tha sinexiso kai tha apodeixtei:)(exo paiksei kai 1-2 me 26$ me step3 ticket kai na sou po tin alitheia daksei apo ena dio paixnidia den katalaveneis alla pragmatika itan toso loose oi perisoteroi ekei mesa)elpizo na min kourasa giati einai kai arga kai borei na to grapsa ligo tsapatsoulika:)an exei kaneis allos kana tip an kai off topic tha thela na akouso:) Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 to deigma pou aneferes den einai deigma,..tha xaroume meta apo 600-1000 tours na mas deikseis ta graph kai se periptwsi thetikis ekvasis aksias anaforas na mas peis gia to exhibition sou kai tin oli poreia. Oson afora to problima me to prize tou PT pragmatika me pianeis off guard, den kserw..kapoios allos isws se voithisei. GL rushing Παράθεση
tavou Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2010 nai re to ksero oti den einai deigma giauto eksalou nomizo to anefera polles fores oti den einai oute mikro deigma einai midamino:P xexe ama ola pane kala tha postaro sto mellon giauto Παράθεση
Recommended Posts