pokerovios Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 User: galletti777Button: seat 7Players in round: 5Seat 8: galletti777 ($49.50)Seat 1: DAVAI_BABLO ($47.57)Seat 3: pilsie4 ($13.25)Seat 6: ds1975ds ($29.25)Seat 7: schueren ($38.80)galletti777 posts small blind ($0.25)DAVAI_BABLO posts big blind ($0.50)---Dealing pocket cardsDealing to galletti777: [4c, 6c]pilsie4 foldsds1975ds calls $0.50schueren calls $0.50galletti777 calls $0.25DAVAI_BABLO checks--- Dealing flop [7c, 2c, Qc]galletti777 bets $2DAVAI_BABLO raises $8 to $8ds1975ds foldsschueren foldsgalletti777 ????????ενα ακομα χερι δυσκολο για μενα,τι κανουμε εδω?????ο αντιπαλος ειναι regular και παιζει αρκετα solid 16/13/6.6 . το μονο που θελω να προσθεσω(δν ξερω ποση σημασια εχει) ειναι οτι ειχαμε και καποια σχετικη προιστορια καθως σε αλλο τραπεζι 3 χερια πριν επιασε μια 3barrel μπλοφα μου.υπαρχει fold γενικα σε αυτο το χερι???? Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Μην εισαι nit κανε re-raise, πιθανο να εχει τον Ac και μια επαφη η 2 pair or something.. Πιθανο και ενα medium flush σαν το δικο σου και να χανεις αλλα οκ happens.Επισης παιζεις NL50 δεν νομιζω οτι ειναι profitable το limp απο το SB με 64.. Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Θα συμφωνήσω με τον iJustRiveredYou. Η μόνη σου έννοια εδώ είναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να παίξεις το χέρι ωστέ να μπούνε όλα τα λεφτά μέσα. Υπάρχουν φορές που θα έχει μεγαλύτερο χρώμα αλλά η φορές που θα έχει κάτι χειρότερο είναι πάρα πολλές.Οπότε για μένα raise και call any shove. Άμα είχαμε το nut χρώμα θα προτιμούσα το call αλλά τώρα άμα ανοίξει τέταρτο σπαθί το φύλλο σου χάνει την αξία του. Επίσης ένας άλλος λόγος που προτιμώ το raise είναι ότι κάτι φαίνεται να έχει κάτι γιατί ενώ εσύ κάνεις lead σε τόσα άτομα αυτός παρόλα αυτά σε ανεβάζει.Το call έχει κάποιο νόημα αν ο αντιπάλος σου πιστεύεις ότι μπλοφάρει αρκετά και θα συνεχίσει και στο turn με τον αερά του και φυσικά και τα value φύλλα του, οπότε θα πάρεις ένα ακόμα bet στο turn. Απλά πρέπει να είσαι διαθετιμένος να ρισκάρεις αν βρίσκεσαι απέναντι στο ~30% (αν έχει κάποιο club στο χέρι)Το στατιστικό 6.6 είναι το aggression factor? Όχι ότι επηρεαζει το χέρι αλλά πόσο c/r flop κάνει? Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 και εγω δν εννοουσα οτι θα κανω fold μετα το raise του,εννοειται αυτο,απλως με δεδομενη την εικονα του(laxmana το agg.f του ειναι 2,6),αν εγω κανω rε-raise,δν ξερω αν ειναι δεδομενο το call σε καποιο υποτιθεμενο shove του,αυτου του ειδους τις αποψεις ηθελα κυριως.@ijustriveredyou > για αυτο που λες οτι δν ειναι +ev το limp με τετοιου ειδους φυλλα εννοεις πως πρεπει να τα πεταω?δν το χω ψαξει να σου πω, αν ειμαι κερδισμενος απο αυτα τα limp,απλως τα κανω και συνεχιζω μονο αν εχω χτυπησει κατι καλο, αλλα τωρα με εβαλες σε σκεψεις χιχι. Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 flat, dn katalavenw giati pisteuete oti enas nit tha kanei raise se limp pot me air or qx h akoma kai me ac type hands otan exei allous duo(fishes?) apo pisw tou, to range tou nomizw einai polu poio strong. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 aizack13 έγραψε: Παράθεση flat, dn katalavenw giati pisteuete oti enas nit tha kanei raise se limp pot me air or qx h akoma kai me ac type hands otan exei allous duo(fishes?) apo pisw tou, to range tou nomizw einai polu poio strong.Δεν ειπα οτι εχει air, απλα δεν εχω πλανο στο μυαλο μου για το turn οτι και να ειναι αυτο οποτε προτιμω να βαλω τα λεφτα μεσα να παρω και το παραμικρο fold equity απεναντι στα hands που θεωρω πιθανοτερα, if called δεν περιμενω να ειμαι μπροστα παντα και μπορει να γινω outdrawn ευκολα αλλα αλλιως ας πασσαρα στο flop..Δε μου αρεσει το flat γιατι θα με βαλει σε δυσκολη αποφαση σε turn/river, εκτος αν ερθει c και πονταρει οποτε θα εχω easy fold, αλλιως σε blanks θα κανω φανταζομαι c/c και θα μπουν ετσι και αλλιως τα λεφτα μεσα. Αν πιστευω οτι εχει ανωτερο flush καλυτερα να πασσαρω εκει.. Εσενα ποιο θα ηταν το line σου σε turn club, non turn club??@ pokerovios Απλα εγω στο SB παιζω πολυ tight ακομα και με το BB να ειμαι μονο κανω fold αρκετα φυλλα, θα ειμαι oop και επισης το BB 3bettarei αρκετα σε bvsb οποτε εχω πολυ tight range εκει. Αλλα ειναι οτι βολευει τον καθενα, if it works for you.. Παράθεση
mpioforos Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 gia mena ena reraise girw sta 20 sto flop,k an kanei allin apofasizeis. an ine ontws nit opws les mallon fold opws leei k o rivered,me flat call i apofasi sto turn/river einai polu pio diskoli ektos an er8ei club Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε: Παράθεση Δεν ειπα οτι εχει air, απλα δεν εχω πλανο στο μυαλο μου για το turn οτι και να ειναι αυτο οποτε προτιμω να βαλω τα λεφτα μεσα να παρω και το παραμικρο fold equity απεναντι στα hands που θεωρω πιθανοτερα, if called δεν περιμενω να ειμαι μπροστα παντα και μπορει να γινω outdrawn ευκολα αλλα αλλιως ας πασσαρα στο flop..fair enough, efoson dn thes na pekseis turn tote kalitera kane fold edw imo. epanalamvanw oti exeis na kaneis me nit pou kanei raise enw einai apo pisw tou alloi duo fishes, opote ta semibluff hands tou einai aniparkta.Episis to folding equity pou anafereis dn exei kai polu noima edw, sinithos dn theloume fe otan exoume flush se monotone board Παράθεση Εσενα ποιο θα ηταν το line σου σε turn club, non turn club??se turn club prob tha kanw c/f, se blank turn c/c(ektos kai an diplosei to board opote mporei na foldarw kai sto turn). Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Good points, δεν εδωσα και πολυ σημασια στα stats του και δεν ειμαι familiar με το στυλ του nl50 reg οποτε θεωρησα οτι το κανει ευκολα αυτο με pair+ nut fd αν το range του ειναι αποκλειστικα για value τοτε ειμαστε σε bad shape. Απλα checkare και στο BB οποτε εχει σχετικα wide range. Σιγουρα ξερω οτι εχει πολυ equity στο flop αν δε μας εχει ηδη crushed. Το προβλημα με το hand μας ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει παρα μονο να κινδυνεψει για αυτο θα επελεγα fold h re-raise. Fe εχεις δικιο απλα φοβαμαι πολλα hands στο turn και δεν με πειραζει να τελειωσω την παρτιδα εκει και ας χασω value, ισως ειμαι λαθος. @ pokerovios γιατι κανεις στο τραπεζι δεν εχει full stack? betfair παιζεις? Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 @ aizack > ακομα και ενας τετοιος solid παιχτης, φυλλα οπως 77 - 22 - q,7 - q,2 θα τα κανει call?δν θα κανει raise να διωξει τα fishes? αν κανουμε c-c sto turn,sto river se blank card τι κανουμε που πιθανως θα πρεπει να αποφασισουμε για το υπολοιπο μας stack?παντως δεν διαφωνω μαζι σου οτι εχει strong range απλα και το c-c με δυσκολευει..@ιjustriveredyou > εννοειται πως συμπληρωνω το blind οταν ολοι εχουν limparei,se raised pot δν το κανω,επισης παιζω στην ongame Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 pokerovios έγραψε: Παράθεση @ aizack > ακομα και ενας τετοιος solid παιχτης, φυλλα οπως 77 - 22 - q,7 - q,2 θα τα κανει call?δν θα κανει raise να διωξει τα fishes? αν κανουμε c-c sto turn,sto river se blank card τι κανουμε που πιθανως θα πρεπει να αποφασισουμε για το υπολοιπο μας stack?παντως δεν διαφωνω μαζι σου οτι εχει strong range απλα και το c-c με δυσκολευει..heh ma giauto kai kanoume call sto raise tou, katarxas dn kserw an tha kanei stack off me q7,q2,72 se limp 4 way pot, me 77/22 obv tha kanei stack off alla etsi kiallios auta ta hand tha kanoun stack off se later streets most of the time.Episis dn nomizw oti otan kanei raise exei san skopo na dioksei ta fishes(toulaxiston auto tha eprepe na skeftete).imo an kanoume 3b sto flop to mono pou katafernoume einai na siriknosoume akoma perissotero to range tou(na foldarei dld 2p kapoies fores an oxi oles) pou einai eidh strong.to river einai tough an to turn kai to riv einai blank alla vs tetoiou eidous pekti nomizw einai fold an kanei shove Παράθεση
Recommended Posts