DEALER_TOMMY Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2010 Καλησπέρα "άρρωστοι" φίλοι μου!Ήμουν στο final table, όπου τελικά τερμάτισα 8ος...Έφυγα βιαστικα να προλάβω το λεωφορείο!! Κάποια ενημέρωση δεν υπάρχει???Ποιοι κατέλαβαν τις πρώτες 7 θέσεις???Πού είναι οι φωτογραφίες που μας έβγαλαν από το final table??Εντάξει έχει προτεραιότητα το main event, αλλά για το side event τίποτα???? ΤΙΠΟΤΑ?? Ούτε μια αναφορά να γνωρίζουμε τα ονόματα των νικητών???2.000 ευρώ πήρε ο πρώτος και συμμετήχαν 65 άτομα!!Σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετά άτομα!!! Παράθεση
ppkid7 Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Geia sou Tommy! Oute egw xerw na sou pw poios nikise giati efuga ligo meta apo sena..!6os pantws bgike o filos mou o Spyros(autos pou ebgale me ta 10aria ton allo me to A5 pou evrize tin dealer meta..) Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Ναι, φίλε μου.... Μόνο για αυτόν ξέρω γιατί συνταξιδεύαμε στο τρένο για Αθήνα!!! Ήταν και ο HULK!!! Ούτε που κατάλαβα πότε φτάσαμε Αθήνα!! Γελάσαμε πολύ!!! Πολύ καλή παρέα!!! .... Παράθεση
Recommended Posts