Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας παιδια με λενε Μιχαλη και είμαι νέο μέλος την κοινοτητας του Pokerland, και ειμαι πολυ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το forum... Με το Ποκερ ασχολουμαι 2 με 3 μήνες και εχω ανοιξει λογαριασμό σε μια εταιρία και παίζω το τελευταίο μήνα... αλλά είμαι ακόμα πολύ απειρος αλλά αυτό δεν μου έχει στοιχήσει στο Csh game που παίζω καθώς έχω αυξήσει την αρχική μου κάβα απο 50 ευρ εχω πάει 150 ευρ παίζοντας σε τραπέζια 0.05/0.10 σεντς...

εχθες αγορασα και τα βιβλια του brunson και ξεκινησα να διαβαζω το πρωτο βιβλιο τις πρωτες 50 σελιδες που ακομα δεν εχω μπει στην στρατηγικη που παιζει αν και μια ματια που εριξα στις ποιο μετα σελιδες ειχε κατι πινακες με το τι φυλλα πρεπει να παιζουμε και ποια οχι αλλα δεν τα εχω καταλαβει ακομα... θα χαιρομουν πολυ να με βοηθουσε καποιο παιδι που να εχει πειρα στο ποκερ και να επαιζε σε ενα τραπεζι μαζι μου , αρκει αν εχει το προγραμμα teamviers που θα μπορουσε να μπαινει στο υπολογιστη μου και να βλεπει τα φυλλα μου και μεσω του skype να μου λεει καποιες κινησεις που θα μπορουσα να κανω για να βελτιωσω το παιχνιδι μου... επισης εαν ηθελε θα μπορουσαμε να πηγαιναμε σε ενα ιντερνετ καφε και να παιζαμε στο λογαριασμο μου , φυσικα τα μισα κερδη εαν εχουμε θα ειναι δικα του...

Αυτα απο εμενα, το msn μου ειναι ragamuffin.gr@hotmail.com θα ηταν μεγαλη μου χαρα να με κανετε αντ και αν γινουμε φιλοι και να βοηθηθουμε με το να βελτιωσουμε το τροπο παιξιματος μας...

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες!

Τα stakes αυτά θέλουνε abc poker.Στο ίντερνετ θα βρείς πολλά για την στρατηγική αυτή.Απλή στρατηγική για micro/low stakes.Το βιβλίο του brunson δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα.Θα σου δώσει ιδέα για το πόκερ αλλά όχι την στρατηγική που χρειάζεσαι για το 0.05/0.10 .

Στο ίντερνετ καφέ απαγορεύεται το online gambling.

Το αρχικό σου κεφάλαιο (50) δεν είναι αρκετό.Ούτε και αυτά που έχεις τώρα αλλά αφού τα έχεις τριπλασιάσει είναι καλό σημάδι.Θα πρέπει να έχεις το λιγότερο 20 buy in (εγώ παίζω με 100 επειδή παίζω μέχρι 10 τραπέζια).

Δημοσίευση

σε ευχαριστω για την απαντηση σου Γιωργο, εχεις να μου πρωτεινεις κατι για την στρατηγικη αυτη ? ενταξει εβαλα 50 ευρ επειδη δεν ειχα την καταλληλη πειρα για να βαλω περισσοτερα χρηματα... οσο για το βιβλιο του μπρουνσον ειχα διαβασει ενα κειμενο που ελεγε οτι ειναι περισσοτερο για cash game και γιαυτο το πειρα και εγω... εαν εχεις μσν καλεσε με να τα πουμε Γιωργο...

Δημοσίευση

Ragamuffin έγραψε:

παντως διψαω για μαθηση για το ποκερ... εαν εχεις να μου πρωτεινεις κατι αλλο να διαβασω στα ελληνικα θα σου ημουν ευγνωμων...

έτσι έτσι!! Δίψα για μάθηση!! βασικα αγγλικα γνωρίζεις? σε ξενόγλωσσα site και βιβλία υπάρχουν πολλά και αν γνωρίζεις πολύ μέτρια αγγλικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσίευση

Ragamuffin έγραψε:

οταν λες να κανω fullstack τι εννοεις ?

Να μπαίνεις στο τραπέζι με 100 bb και όχι με 20 bb όπως κάνεις τώρα.

Ragamuffin έγραψε:

του χαρινκτον το βιβλιο που μιλα για cash games μπορω να το βρω online να το κατεβασω ?

Τα πάντα μπορείς να βρείς στο ίντερνετ.Εγώ βρήκα μέχρι βίντεο training απο cardrunners.

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

vas έγραψε:
Ragamuffin έγραψε:
Τα πάντα μπορείς να βρείς στο ίντερνετ.Εγώ βρήκα μέχρι βίντεο training απο cardrunners.

link plz ?? :):):)[/quote:xdonadf0]

Rapidshare και torrent trackers τα έχεις ακουστά?[/quote:xdonadf0]

to bestpokertorrents.com exei ths panagia ta matia alla otan paw na kanw signup mou vgazei mia ereuna kai zhtaei arithmo thlefwnou kai to pin :blink: gnwrizei kaneis kati??

Δημοσίευση

Rizla84 έγραψε:

@artega nai egw exw kanei sign up sto best poker torrents apla kaneis ena iq test k kala k se xrewnei sto kinito 3 euro apoti 8umamai..meta apla stelneis ena minima stop stin etairia p se xrewnei k diakopteis tin sundesi ;)

kai tha dosw to kinhto mou??? are you f*ckin' serious?? prepei na se xrewsei gia na gineis melos, h mporw na dosw kai asxeta noumera??