veteriarian Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2010 http://www.pokerhandreplays.com/flash/TexasReplayer.swf?sessionid=25213 einai 98 hands moy.το παιχνιδι ειναι πολυ loose. ξερω οτι εχω κανει λαθη. δεχτα ολα τα σχολια... περα απο τα λαθη μου αν θελετε πειτε και τροπους exploiting τους αντιπαλους.το average pot ειναι 1$ !!!!! οι τυποι ειναι fish loose. ελπιζω να γινει αρκετη κουβεντα γιατι θα μαθουμε πολλοι.giati για εμας του microstake το να μπορουμε να κανουμε exploite τετοια τραπεζια ειναι σημαντικο.ειναι αρκετουτσικα τα hands. σιγα σιγα δεν βιαζομαστε...και κοσμια αν εχω κανει βλακεια...περιγραφη: γενικα παιζω lag/ στο συγκεκριμενο επαιξα πιο tight. δυστυχωσ δεν ειχα καλα φυλλα και ετσι ανοιξα λιγο το παιχνιδι μου. απλα επρεπε να κανω ιγοτερεσ steal attempts. αλλωστε επρεπε να βρω τροπο να παρω τα χρηματα των fish.kai egw fish eimai Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2010 Έχουμε και λέμε.Το πιο ωραίο hand Που είδα είναι εκεί που foldαρες τους άσσους στο river.Πολύ καλό fold που μόνο ελάχιστοι μπορούν να κάνουν.Σου βγάζω το καπέλο.Στους δεύτερους όμως άσσους δεν μπόρεσα να καταλάβω τί ήθελες να κάνεις?Περίμενες να σε μπλοφάρει?Το flop ήταν πολύ επικύνδινο.Δεν κάνουμε ποτέ slowplay σε αυτά τα stakes εκτός αν έχουμε nuts.Μην callαρεις όλα τα suited φύλλα.9-4,10-2 και τέτοιοι συνδιασμοί suited είναι autofold.6-7,8-9 κτλ είναι καλοί συνδιασμοί μιας και παίζουνε και για straight και για flush.Εξαρτάται βέβαια απο την θέση και το action στο τραπέζι.Μόνο ένα τραπέζι παίζεις?Αν ναι δουλειά δεν πρόκειται να κάνεις.ΥΣ. όπως είχα πεί και σε ένα άλλο θέμα σε λίγο καιρό θα ετοιμάσω 1-2 βίντεο που θα δείξω πώς παίζεται το abc poker (απλή στρατηγική για microstakes) αλλά ψάχνω να βρώ πώς θα το κάνω. :S Όποιος γνωρίζει να μου το πεί αν μπορεί.(το record θα γίνει στην οθόνη που έχω συνδέσει στο laptop). Παράθεση
veteriarian Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2010 GeorgeSadoor έγραψε:Έχουμε και λέμε.Το πιο ωραίο hand Που είδα είναι εκεί που foldαρες τους άσσους στο river.Πολύ καλό fold που μόνο ελάχιστοι μπορούν να κάνουν.Σου βγάζω το καπέλο.Στους δεύτερους όμως άσσους δεν μπόρεσα να καταλάβω τί ήθελες να κάνεις?Περίμενες να σε μπλοφάρει?Το flop ήταν πολύ επικύνδινο.Δεν κάνουμε ποτέ slowplay σε αυτά τα stakes εκτός αν έχουμε nuts.Μην callαρεις όλα τα suited φύλλα.9-4,10-2 και τέτοιοι συνδιασμοί suited είναι autofold.6-7,8-9 κτλ είναι καλοί συνδιασμοί μιας και παίζουνε και για straight και για flush.Εξαρτάται βέβαια απο την θέση και το action στο τραπέζι.Μόνο ένα τραπέζι παίζεις?Αν ναι δουλειά δεν πρόκειται να κάνεις.ΥΣ. όπως είχα πεί και σε ένα άλλο θέμα σε λίγο καιρό θα ετοιμάσω 1-2 βίντεο που θα δείξω πώς παίζεται το abc poker (απλή στρατηγική για microstakes) αλλά ψάχνω να βρώ πώς θα το κάνω. :S Όποιος γνωρίζει να μου το πεί αν μπορεί.(το record θα γίνει στην οθόνη που έχω συνδέσει στο laptop).γενικα εχω καποια λαθη γτ επαιζα πολυ αργα...τα ξημερωματα.και για αυτο εχω καποια λαθη. απο την αλλη οταν μπαινουν πολλοι η ειμαι button με loose αντιπαλους παιζω ολα τα φυλλα αρκει να πρεπει να βαλω μονο το blind.(φυλλα suited, connectors Ax κτλ. οχι 7-2o )den uymamai poious assoys les alla epidh prepei na koimh8w 8a to dw aurio. αν μπορεισ γραψε το νουμερο τησ παρτιδασ για ευκολια. thnxs gia thn απαντηση.ΥΓ> υπαρχει καποιοσ που να ξερει combinatronics? να γραψει ενα ποστ. βρισκεισ τουσ συνδιασμουσ.οκ? μετα τι κανεισ? αν καποιοσ εχει την ορεξη για ενα ποστ θα ημουν ευγνωμον. Παράθεση
Dusan Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2010 Στα #8,#16,#20,#36,#44,#54,#71,#85 fold pre flopΣτα #15,#56,#91 τα raises είναι πολύ μεγάλαΣτa #19,#44 fold στο flop φυσικάΣτα #45,#58,#64,#87,#93 το limp κ call στο raise oop είναι απαράδεκτο(αν θες να το παίξεις κάνε raise)Στο #50 c/r flopΣτο #61 το 4bet είναι ok,αλλά σίγουρα όχι all-in,το οποίο το θεωρώ την χειρότερη κίνηση εκεί με τέτοια stacks(4bet>call>>>fold>>>>>all-in)Στα #76,#82 το call δν μ αρέσει καθόλου,fold ή 4betΣτο #89 το call pre flop είναι απαράδεκτοΣτο #94 bet flopΣτο #98 fold turnΓενικότερα,#απέφευγε τα miniraises κ τα minibets#μην κάνεις slowplay#μην κυνηγάς gutshots#να προσπαθείς να μπαίνεις στις παρτίδες με περισσότερα raises κ λιγότερα calls κ να μην παίζεις hands όπως J3o,K6s,Α7ο κτλΤο παιχνίδι που παίζεις δν θα το χαρακτηρούσα LAG αλλά loose fishy.Δν μπορείς να κάνεις exploit τα fish αν δν παίξεις πιο tight κ πιο aggressive απ'αυτά Παράθεση
Recommended Posts