LUADARKO Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 dn eipa gia anathewrhsh,apla sumplirwsa to post tou bits10.(oxi oti dn sumfwnw vevaia)to na to foldareis to jt gt dn to skeftesai katholou?preflop ennow. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Πρεπει να αρχισω να παιζω tours τελικα... Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 gitemenos έγραψε:i logiki sto raise preflop einai na apomonoseis ena dio treis to poli pou exoun kati sevasto sta xeria tous!!Πρίν δεν είπες ότι κάνουν call σε μεγάλα raise με ότι να ναι?Συνεπώς δεν έχει λογική,πόσο μάλλον με jt.Είναι autofοld. Παράθεση
gitemenos Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 den tha to kano fold stin sygkekrimeni periptosi to J 10 giati me to mikro raise pou kano ksero oti tha bgalo apo tik akri paiktes pou kratoun skoupidia kai apla theloun na doun ena ftino flop kai deyteron isos do to flop exontas apomonosei enan i dio paiktes me kati kalo sto xeri tous. i partida pige opos tin ithela min perimenontas omos to all in apo ton paikti dipla mou!!simfono oti to fold meta apo reraise all in tha itan to pio sosto omos apo tin apopsi pou eixa gia ekeinon mexri ekeino to simeio theorisa oti imoun se coinflip.bebaia otan eida QQ katalaba oti itan diskola ta pragmata!!pantos connectors suited i oxi se ena simeio pou mporeis me ena kalo flop na pareis ena megalo pot den kano fold!! Παράθεση
gitemenos Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 georgesadoor nomizo oti prepei na ksanadeis to xeri!!!!!den prokalei to diko mou raise ta fold olon ton allon alla to reraise all in to opoio antikeimenika to fovithikan oloi!!!alles oi pithanotites enos all in enantia se enan kai allo enantia se 4-5. Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 gitemenos έγραψε:file george sevasti i apopsi sou omos tha ksereis oti paizontas se tournoua 3+0,30 ton 90 paikton kai di turbo den exeis tin ikanotita postflop me megala raise na deis pou briskesai kai eidika otan oi 3 stous 5 einai fish pou kanoun call se maegala raise me 5 7 suited diamonds kai epeidi peftoun 2 diamonds kanoun amesos all in.i logiki sto raise preflop einai na apomonoseis ena dio treis to poli pou exoun kati sevasto sta xeria tous!!poli apla to xeri to postara giati esto kai se ena kako call stathika tixeros esto kai crackarontas ntames!!anyway polles apopseis alla ta peri anatheorisis opos eipe o filos luadarko den nomizo oti stekoun...apopsi mou bebaia giati sto poker o kathenas exei tin logiki tou!!!opoia logiki kai na xei....raise/call allin me JTo (ektos an exw dei egw allo xeri) einai to ligotero POLY LATHOS..filika sto allo alla to ligotero pou prepei na kaneis einai na anathewriseis kai na diavaseis kai tipota... Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 gitemenos έγραψε:@ luadarkosto sygkekrimeno xeri to raise to ekana logo thesis alla kai gia na do pou vriskomai kai to mono pou pisteya meta to all in tou itan oti tha prepei na ithele na klepsei blinds kai to raise mou i oti esto imoun se coinflip.apo ton tropo pou epaize sinexos mou edeine tin apopsi oti tha piastei kapoia stigmi pou tha mplofarei.esto kai me ayto ton brutal tropo!!!!1.Eίσαι UTG+2 με 20 blinds με JT σε microstakes sng.FFS easy fold.2.Για να δεις πού βρίσκεσαι???Στο Muck έπρεπε να βρίσκεσαι ήδη με JTo.3.Mε JTo είσαι έστω σε coinflip,έχεις δίκιο.1+2+3=>Το λάθος είναι ότι παίζεις με πραγματικά χρήματα...den tha to kano fold stin sygkekrimeni periptosi to J 10 giati me to mikro raise pou kano ksero oti tha bgalo apo tik akri paiktes pou kratoun skoupidia kai apla theloun na doun ena ftino flop kai deyteron isos do to flop exontas apomonosei enan i dio paiktes me kati kalo sto xeri tous. i partida pige opos tin ithela min perimenontas omos to all in apo ton paikti dipla mou!!Εσύ έχεις σκουπίδια και κάνεις call σε μεγάλο raise. Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 gitemenos έγραψε:anyway polles apopseis alla ta peri anatheorisis opos eipe o filos luadarko den nomizo oti stekoun...apopsi mou bebaia giati sto poker o kathenas exei tin logiki tou!!!exei exafanistei ena post mouegw milisa gia anathewrisi twn apopsewn sou oxi o lua.kai to lew xwris kamia diathesi eirwnias,aplws filika.pragmatika elpizw na eisai arketa anoixtomyalos na skefteis ayta pou sou leme..kanontas min raise apo EP me JTo kai callarontas to allin tou akrivws epomenou opoia logiki kai na xei kapoios sto poker(pou exw diafwnw oti yparxoun diaforetikes logikes-i idia einai i swsti logiki me parekliseis se orismena xeria) ayti EINAI SIGOURA LATHOS..gi ayto kai sou pa na anathewriseis tis apopseis sou gia to paixnidi kai tha se symvoulepsw kai na diavaseis kai tipota gt fainetai oti akoma de katexeis vasike gnwseis tou athlimatos..sou xanalew de ta lew gia na se prosvalw na se voithisw prospathw Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Τωρα δηλαδη προσπαθεις να πεις πως επαιξες σωστα? Το καλυτερο που μπορουσες να ελπιζεις ειναι coinflip. Donk play απλα. Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Καλησπέρα και από εμένα, 1) Παρακαλώ κάποιος administrator να κάνει κάτι, δεν είναι δυνατόν να προβάλλονται σκηνές σκληρού πορνό σε site για poker, είναι ανεπίτρεπτο!!2) Βλέποντας τέτοια play αναρωτιέμαι και προκαλώ και όλους τους ποκερόφυλους να αναρωτηθούν και να προβληματιστούν μαζί μου… ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ??3) Ξέρω ότι λίγο-πολύ όλοι έχουμε κάνει τέτοιες donkιες ειδικά στο ξεκίνημα μας (τουλάχιστον εγώ έχω κάνει, και ντρέπομαι πολύ γι αυτό) αλλά φίλε…… Ε όχι και post σε forum!!! Έλεος δηλαδή!!4) Αυτό δεν είναι poker, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το περιγράψει κανείς αλλά αυτό πόκερ δεν το λες.5) Ωραία, το έκανες που το έκανες, ποιος ο λόγος να το μάθουμε?? Είναι εκπαιδευτικό?? Ψυχαγωγικό?? Τι προσφέρει αυτό το thread?? 6) Σε ποιά πλατφόρμα-site έγινε αυτό?? Παράθεση
gitemenos Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 bits apo oti katalabaino mallon exeis diabasei polla gia to poker kai ta parelkomena opos thesi stratigiki kai diafora alla!!katanoito alla to xeri ayto den nomizo oti xaraktirizei kai ton tropo pou paizo sto sinolo apla einai ena xeri pou poli apla deixnei pos me tin voitheia tou board ena kako call mporei na sou dosei kai to pot!!den sou krivo oti mexri stigmis den exo diabasei vivlia para mono parakoloutho para poli poker giati allo na diabazeis vivlia kai allo na vlepeis tous "kaliterous" tou kosmou na paizoun se ena tournoua!!prosopika den theoro oti ta vivlia sou dinoun gnoseis para mono kati na exeis na les se forum parees kai loipa.ti thelo na po....an mou deikseis me kapoio stoixeio oti apo olous aftous tous stars pote kanenas den ekane pre flop raise off position kai me J 10 off tote ego tha po oti den ksero tipota gia poker!!!!tespa to xeri eixe tin plaka tou kai gia psixagogia kai mono to postara alla bebaia an theloun oi administrators mporoun na apagoreysoun to postarisma tetoion anithikon handskai kati teleytaio.....ta aproopta einai ayta pou kanoun ena athlima i xompi endiaferon kai synarpastiko giati an telika anathoriso tote tha prepei na paizo mono AA KK JJ AK AQ KLP KLP KLP KLP!!!!FILIKA PANTA!!!!!!! Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2010 gitemenos έγραψε:bits apo oti katalabaino mallon exeis diabasei polla gia to poker kai ta parelkomena opos thesi stratigiki kai diafora alla!!katanoito alla to xeri ayto den nomizo oti xaraktirizei kai ton tropo pou paizo sto sinolo apla einai ena xeri pou poli apla deixnei pos me tin voitheia tou board ena kako call mporei na sou dosei kai to pot!!den sou krivo oti mexri stigmis den exo diabasei vivlia para mono parakoloutho para poli poker giati allo na diabazeis vivlia kai allo na vlepeis tous "kaliterous" tou kosmou na paizoun se ena tournoua!!prosopika den theoro oti ta vivlia sou dinoun gnoseis para mono kati na exeis na les se forum parees kai loipa.ti thelo na po....an mou deikseis me kapoio stoixeio oti apo olous aftous tous stars pote kanenas den ekane pre flop raise off position kai me J 10 off tote ego tha po oti den ksero tipota gia poker!!!!tespa to xeri eixe tin plaka tou kai gia psixagogia kai mono to postara alla bebaia an theloun oi administrators mporoun na apagoreysoun to postarisma tetoion anithikon handskai kati teleytaio.....ta aproopta einai ayta pou kanoun ena athlima i xompi endiaferon kai synarpastiko giati an telika anathoriso tote tha prepei na paizo mono AA KK JJ AK AQ KLP KLP KLP KLP!!!!FILIKA PANTA!!!!!!!ennoeite pws ekana plaka sto no.1 kai no.2 tou post mou. kai mia akoma erwtish file, afou les den exeis diavasei vivlia, pws ksereis oti den parexoun gnwseis kai oti einai mono gia na "kokoreuesai"?? (den xreiazetai analush gia to an dinoun h oxi gnwseis apla rwtaw apo periergeia apo pou vgazeis auto to sumperasma)ENNOEITE FILIKA!!!!! Παράθεση
gitemenos Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 @ john artega1) pio biblio tha sou eksigisei pos paizeis utg AA?2) pio biblio tha sou eksigisei se pio simeio theoreise short stack kai to AK suited einai kalo gia na pas all in?3) pio biblio tha sou eksigisei to gameplay se poker stg kai tournaments?? tonizo to online!!!!!!!!apantise mou ayta se genikes grammes file artega giati to tonizo milao gia online poker kathos den exo empeiria apo live tournoua toulaxiston oxi akoma alla kai se live tournoua na symmetexo pali theoro anousio to diabasma!!toso kairo parakolouthontas ola ta asteria tou poker ayto pou blepo kai ayto pou ksero apo tin arxi pou paizo poker einai oti to olo thema exei na kanei me antilipsi proaisthisi kai min ksexname oti to poker einai apo ta pio apla athlimata/hobby2 xartia kleista+o kaliteros syndyasmos=pokerkai mia teleytaia erotisi!!mpas kai nomizeis oti epeidi diabases pente eksi biblia tha me kaneis na foldaro se opoiadipote periptosi(eite live eite online) to kalitero filo??????xlomo!!!!!!! Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 oso paei ginesai kaluteros apo post se post!!!an kaneis plaka egw mazi sou sunexise etsi :laugh: an ta les sovara pali mazi sou eimai dwse poikilia sto forum exoume phxei apo tis analuseis xeriwn edw mesa xreiazontai kai tetoia post :laugh: :laugh: :silly: Παράθεση
aekarxhs Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 isos to kalitero thread olon ton epoxon...... Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 gitemenos έγραψε:@ john artega1) pio biblio tha sou eksigisei pos paizeis utg AA?2) pio biblio tha sou eksigisei se pio simeio theoreise short stack kai to AK suited einai kalo gia na pas all in?3) pio biblio tha sou eksigisei to gameplay se poker stg kai tournaments?? tonizo to online!!!!!!!!apantise mou ayta se genikes grammes file artega giati to tonizo milao gia online poker kathos den exo empeiria apo live tournoua toulaxiston oxi akoma alla kai se live tournoua na symmetexo pali theoro anousio to diabasma!!toso kairo parakolouthontas ola ta asteria tou poker ayto pou blepo kai ayto pou ksero apo tin arxi pou paizo poker einai oti to olo thema exei na kanei me antilipsi proaisthisi kai min ksexname oti to poker einai apo ta pio apla athlimata/hobby2 xartia kleista+o kaliteros syndyasmos=pokerkai mia teleytaia erotisi!!mpas kai nomizeis oti epeidi diabases pente eksi biblia tha me kaneis na foldaro se opoiadipote periptosi(eite live eite online) to kalitero filo??????xlomo!!!!!!!XRRRRRRRFTOU.... exoume kai leme1)ta perissotera pou mhlane gia stratigikh kai den exei megalh shmasia an einai live h online aggresive kai pali aggresive, ena parageigma..... exw diavasei no limit holdem secrets tou Roy Rounder kai theorw oti den leei kati stravo2)auto einai koinh logiki kai einai to gramma alfa sthn alfavito tou poker kai an den me apata h mnhmh mou to leei kai sto Online No-Limit Texas Hold'em Poker For Beginners tou August O' Meara3) to tournament tactics tou Roy rounder kai gia sng, to sit 'n go strategy tou Collin Moshman. eimai sugouros oti uparxoun polla vivlia kai polu kalutera apo auta pou anefera alla auta exw upopsi mou.kai oxi file, poios sou eipe oti paizeis poker me ta fulla sou?? poios sou eipe oti ta fulla kerdizoun??poios eipe oti to poker einai aplo?? an einai aplo egw giati den vgazw ekatomuria?? gia to ti akrivos einai poker den eimai kai o pio armodios giati eimai sxetika kainourios sto "kourmpeti" as apantisei kapoios pio empeiros apo emena.kai oso gia thn teleutaia erwtish... an to fullo sou einai nuts eisai to ligotero vlakas na pas paso, kai an den einai nuts na sou pw ena paradeigma.... exeis 72off flop AK2 sou kanw bet, turn Q sou kanw bet, river J sou kanw allin tha ekanes call estw kai se ena apo auta ta bet?? an ekanes fold kai sou edeixna to 73off pou krataga, esu tha to katalavaines? Παράθεση
gitemenos Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 at artegase oti afora to teleytaio skelos me tin mplofaan then eixa ta nuts eidika se online isos na evlepa me 7 2 to flop alla to pio sigouro einai oti den tha empaina me tetoio xeri se opoiodipote pot!!!to na kaneis mia mplofa sto poker einai kai den einai eykolo kai eksartatai apo ton antipalo eite einai online eite kapio live tournoua.to sygkekrimeno de paradeigma pou les den nomizo oti apodikniei kati ektos tou profanes....diladi tou oti o kathenas mporei na mplofarei ton opoiondipote!!!!to olo thema einai to pos tha paro tis markes sou kai esi tis dikes mou!!tespa mallon apagoreyontai posts pou den epiferoun analisi apo tis aythenties tou forum to oraio omos einai kapou kapou to bad bit na gyrizei mpoumerangk kai na gelame kai emeis ligo!!esto kai me to 12% sto river!!ayta kai na eiste sigouroi pos tha epistrepso me neo river miracle!!geia...... Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 μερικές φορές απορώ πώς γίνεται το 80% των παικτών στο πόκερ να είναι χαμένοι. έρχονται όμως κάτι posts σαν αυτά του gitemenos και τότε καταλαβαίνω. Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 ΣΕΜΦΕ έγραψε:μερικές φορές απορώ πώς γίνεται το 80% των παικτών στο πόκερ να είναι χαμένοι. έρχονται όμως κάτι posts σαν αυτά του gitemenos και τότε καταλαβαίνω.toulaxiston den einai se apognosh o gitemenos, san auton edw.. polu gelio http://www.pokerland.gr/option,com_kune ... 54406.html Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2010 gitemenos έγραψε:at artegaan then eixa ta nuts eidika se online isos na evlepa me 7 2 to flop alla to pio sigouro einai oti den tha empaina me tetoio xeri se opoiodipote pot!!!edw re psile ekanes call se allin me J10off (den exoun kai toso megalh diafora apentanti stis QQ), to 72off se peirakse?? me douleveis na 'oume?? :laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts