Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

@ luadarko

to toyrnoya einai 3+0.30 90 max atomon.

eimaste arketa deep sto toyrnoya me an thimamai kala na menoyn 27 me 30 atoma, (plironontai oi 9).

me ton sygkekrimeno antipalo eixa emplakei se 4-5 diskola xeria ek ton opoion 3 kerdisa(me xroma apenanti se set kai set apenanti se dio zeygaria) ta alla dio me mplofare asxima kai mou to edeikse kiolas!!

genika mou edose tin eikona perrisotero enos loose para tihgt player.

sto sygkekrimeno xeri to raise to ekana logo thesis alla kai gia na do pou vriskomai kai to mono pou pisteya meta to all in tou itan oti tha prepei na ithele na klepsei blinds kai to raise mou i oti esto imoun se coinflip.

apo ton tropo pou epaize sinexos mou edeine tin apopsi oti tha piastei kapoia stigmi pou tha mplofarei.esto kai me ayto ton brutal tropo!!!!

Δημοσίευση

gitemenos έγραψε:

@ luadarko

sto sygkekrimeno xeri to raise to ekana logo thesis alla kai gia na do pou vriskomai kai to mono pou pisteya meta to all in tou itan oti tha prepei na ithele na klepsei blinds kai to raise mou i oti esto imoun se coinflip.

apo ton tropo pou epaize sinexos mou edeine tin apopsi oti tha piastei kapoia stigmi pou tha mplofarei.esto kai me ayto ton brutal tropo!!!!

prepei mallon na anathewriseis polla pragmata..

Δημοσίευση

Για να πω και εγώ την μλκια μου μεσημεριάτικα..

Λοιπον το τραγουδάκι είναι του Τιτανοτεράστιου Ελευθερίου και γιαυτο αγαπάμε Πεγκυ από την ημέρα έκδοσής του.

Και για να συνεχίσω τις μμμ... το hand δεν ήθελε και πολλή τύχη.. Τύχη είχε το παλικάρι στο παρακάτω βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=iBfu6rZn ... r_embedded

Δημοσίευση

gitemenos έγραψε:

@ luadarko

to toyrnoya einai 3+0.30 90 max atomon.

eimaste arketa deep sto toyrnoya me an thimamai kala na menoyn 27 me 30 atoma, (plironontai oi 9).

me ton sygkekrimeno antipalo eixa emplakei se 4-5 diskola xeria ek ton opoion 3 kerdisa(me xroma apenanti se set kai set apenanti se dio zeygaria) ta alla dio me mplofare asxima kai mou to edeikse kiolas!!

genika mou edose tin eikona perrisotero enos loose para tihgt player.

To knockout ε?

Το stack σου είναι μικρό σχετικά για να κάνεις raise.Να δείς που βρίσκεσαι???

Αυτό το κάνεις στο flop και όχι preflop.

Δημοσίευση

file george sevasti i apopsi sou omos tha ksereis oti paizontas se tournoua 3+0,30 ton 90 paikton kai di turbo den exeis tin ikanotita postflop me megala raise na deis pou briskesai kai eidika otan oi 3 stous 5 einai fish pou kanoun call se maegala raise me 5 7 suited diamonds kai epeidi peftoun 2 diamonds kanoun amesos all in.

i logiki sto raise preflop einai na apomonoseis ena dio treis to poli pou exoun kati sevasto sta xeria tous!!

poli apla to xeri to postara giati esto kai se ena kako call stathika tixeros esto kai crackarontas ntames!!

anyway polles apopseis alla ta peri anatheorisis opos eipe o filos luadarko den nomizo oti stekoun...apopsi mou bebaia giati sto poker o kathenas exei tin logiki tou!!!