gademis Δημοσίευση 31 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαίου, 2010 Καλημερα,προσφατα αγορασα το holdem manager και αρχισα να κανω import τα hh μου απο ongame(μονο εκει παιζω).Ομως στα τουρνουα-sng παρολο που βλεπω χερια που θυμαμαι δηλαδη δεν φαινεται να λειπουν καποια,στα results τα νουμερα δεν συμβαδιζουν.Για παραδειγμα σε τουρ που σηκωσα εμφανιζει Roi= -100% κ.τ.λ,τι μπορει να φταιει? Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 31 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαίου, 2010 Μπορείς να ποστάρεις την ερώτηση σου στο help forum του holdem manager.Το link είναι εδώ, οι ειδικοί θα σε βοηθήσουν με ασφάλεια...http://forums.holdemmanager.com/ Παράθεση
gademis Δημοσίευση 31 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαίου, 2010 ΟΚ nick,ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 31 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαίου, 2010 φιλε gandemi( ) αν λαβεις απαντηση απο το hm ποσταρε τη εδω αν θες γτ εχω και γω το ιδιο ακριβως θεμα με τα τουρ.thanks Παράθεση
gademis Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2010 pokerovios έγραψε:φιλε gandemi( ) αν λαβεις απαντηση απο το hm ποσταρε τη εδω αν θες γτ εχω και γω το ιδιο ακριβως θεμα με τα τουρ.thanksΛοιπον αργησα να παρω απαντηση αλλα τελικα μου ειπαν να τους στειλω το hh στο support@holdemmanager και να τους στειλω το link για το που ειχα κανει post..Aυτο ειναι αν θες επικοινωνησε και εσυ μαζι τους καλυτερα.http://forums.holdemmanager.com/poker-s ... blems.html Παράθεση
gademis Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2010 Μετα απο μια βδομαδα μου εστειλαν αυτη την απαντηση..απλα απιστευτοι οι τυποι :S Hi,The thing is HM can easily calculate the correct winnings and placings if its a sng where all the players are at the same table. However with MTTs basically and 2+ table tournaments HM has no way of knowing whether there is 10 people in the tournament or 10,000 so without this info HM cant workout your position or payout or if the tournament is complete. You can manually edit this information by right clicking and choosing one of the edit optionsThanksMornyHoldem Manager SupportΛες και edit δεν μπορουσα να κανω μονος μου Παράθεση
dims Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2010 Καλησπερα.Μπορώ να ρωτησω κατι επειδη δεν εχω πολυ καλη σχεση με τα trackers και τους υπολογιστες.Μπορω να αποθηκευω τα hand histories σε εξωτερικο σκληρο ωστε να μη χαθουν σε τυχον βλαβη του υπολογιστη?Ειναι γενικα προτιμοτερο?Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση
Recommended Posts