Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εννοώ σύνδεση ασύρματη για υπολογιστή (με στικάκι) την οποία όμως την θέλω μόνο για πόκερ και όχι για να κατεβάζω προγράμματα κτλ. Πιο πάγιο νομίζετε ότι είναι κατάλληλο?

Δημοσίευση

zizou έγραψε:

Εννοώ σύνδεση ασύρματη για υπολογιστή (με στικάκι) την οποία όμως την θέλω μόνο για πόκερ και όχι για να κατεβάζω προγράμματα κτλ. Πιο πάγιο νομίζετε ότι είναι κατάλληλο?

Εφόσον έχεις σκοπό να κουβαλάς το λαπτοπ παντού και να μπορείς να παίζεις πόκερ παντού (καλή φάση ;) ) τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το cosmote on go (ή κάπως έτσι.).Γενικά δεν εμπιστεύομαι άλλες εταιρίες.

Εφόσον θές να παίζεις μόνο πόκερ και τπτ άλλο δεν χρειάζεται να πάρεις το πρόγραμμα με το απεριόριστο (που είναι και το μόνο που συμφέρει αλλά εσύ θέλεις μόνο πόκερ).Έμπα στην cosmote και θα βρείς περισσότερα.

Δημοσίευση

zizou έγραψε:

Ξέρεις μήπως πόσο κατεβάζεις όταν παίζεις μια ώρα πόκερ? Γιατί έχει χρόνο-χρεωση και όγκο χρέωση.

Γι αυτό σου λέω δεν χρειάζεσαι απεριόριστη.

Όχι πολλά πάντως.Αν τώρα έχεις σκοπό να κάνεις κι άλλα να πάρεις απεριόριστη να χεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσίευση

Με 5 GB download θα είσαι υπερ καλυμμένος. Θα κάνεις max 1,5 GB (με πολύ ζόρι). Μερικές φορές όμως μπορεί να σου βγαίνει ένα μήνυματάκι που να λέει : From this IP adress we have already register 1 player.

EDIT: Αν παίζει κάποιος στο ίδιο poker room, στο ίδιο trn που λαμβάνεται σήμα από την ίδια κεραία.

Δημοσίευση

εχω cosmote on the go.Αν το θες μονο για ποκερ,αποκλειστικα,και εχεις αλλη συνδεση στο σπιτι,τοτε το 1 gb ειναι αρκετο.Απο ταχυτητες,καλες ειναι οπου εχει σημα το κινητο(αν ειναι cosmote). Αν δεν εχεις αλλη συνδεση δεν αξιζει νομιζω,γιατι αποκλειεται να παιζεις μονο ποκερ,και αν ξεφυγεις στο χρονο εχει μεγαλες χρεωσεις μετα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα "άρρωστε" φίλε μου...

και εγώ Internet on the Go COSMOTE έχω.... Έχω κάνει με 1 GB και φτάνει και περισσευει ακόμα και αν παιζεις 24 ώρες το 24ωρο....

Αν θέλεις μόνο για πόκερ σου προτείνω να κάνεις για αρχή με τα 300 ΜΒ.... Φτάνουν!!!

Αν θέλεις να κατεβάζεις κάποια προγράμματα μπορείς να πηγαίνεις σε καφετέρειες με ασύρματο internet και να τα κατεβάζεις δωρεάν...

Άσε που μπορείς να ελέγχεις συνέχεια πόσο κατεβάζεις, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα για επιπλέον χρεώσεις... Με περίπου 15 ευρώ το μήνα θα καθαρίζεις....

Καλή τύχη!!!