Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έπιασα 50Ε στο Ολυμπιακός Παναθηναικός απόψε.Έχω παίξει και κάτι βραζιλιάνικα βραδινά μπομπίτσες.Για να δούμε...Έριξα και μια μπιλιά 35Ε στην betfair στο μαύρο και κέρδισα(και φυσικά έκλεισα το καζίνο).Κομπλέ.

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

Έπιασα 50Ε στο Ολυμπιακός Παναθηναικός απόψε.Έχω παίξει και κάτι βραζιλιάνικα βραδινά μπομπίτσες.Για να δούμε...Έριξα και μια μπιλιά 35Ε στην betfair στο μαύρο και κέρδισα(και φυσικά έκλεισα το καζίνο).Κομπλέ.

Παίζεις υπέρ ή κατά?

Δημοσίευση

Υπέρ Παναθηναϊκό.Ήμουν αρκετά σίγουρος και αν και Ολυμπιακός το έριξα χτες το στοιχηματάκι...

Γενικά δεν παίζω συχνά ούτε στοίχημα ούτε καζίνο και επειδή κέρδισα σήμερα είπα να το μοιραστώ μαζί σας...xaxaxaxax

Έπαιξα πριν λίγο Φλουμινένσε - Φλαμένγο 2

Προυντέντε - Κορινθιας Χ

Σάντος - Γκουαρανί 2

Το καθένα μονό.Για να δούμε...

Δημοσίευση

Για χασούρα πάω λογικά,αλλά έχω παίξει από 20E τα πρώτα και 5Ε το τρίτο,οπότε ένα μόνο να πιάσω είμαι κομπλέ :)

George το ποκεράκι στην betfair λέει τπτ?Δεν έχω παίξει ποτέ.Με τιλτάρει το λογισμικό.Αλλά έχω ακούσει ότι στα micro-small βρωμάει ψαρίλα σε στυλ Ongame.idk

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

Για χασούρα πάω λογικά,αλλά έχω παίξει από 20E τα πρώτα και 5Ε το τρίτο,οπότε ένα μόνο να πιάσω είμαι κομπλέ :)

George το ποκεράκι στην betfair λέει τπτ?Δεν έχω παίξει ποτέ.Με τιλτάρει το λογισμικό.Αλλά έχω ακούσει ότι στα micro-small βρωμάει ψαρίλα σε στυλ Ongame.idk

Μόνο εκεί παίζω μέχρι στιγμής cash.Εμένα μ αρέσει πολύ το λογισμκό.Το μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει autorebuy.Οι παίκτες ναι είναι πολυ κακοί όπως και στην ongame (έχω παίξει και εκεί).Υπάρχουν όμως αρκετοί regs abc players για ακριβώς αυτο τον λόγο (fishes).Έχει τύχει όμως αρκετές φορές που είμαστε 3-4 τέτοιοι σε 2-3 τραπέζια μαζί.Τους καταλαβαίνεις απο το σφικτό παίξιμο και το multitabling.

Και τα τουρνουά επίσης πολύ εύκολα αλλά δεν βρίσκω πλέον αυτό που έπαιζα μέχρι που ανακάλυψα το hellas deep 500$ GTD στο poker.gr.

Τώρα από sng...μόνο ένα έχω παίξει και δεν πολυλέει.Βασικά εμένα δεν μ αρέσουν καν τα sng.Τα χω παρατήσει εδώ και πολύ καιρό.Εκτός αν πρόκειται για κανα heads up και ειδικά plo (εκεί είμαι μέσα ;) )