birbilisgr Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Υπόθεση καλοστημένης απάτης και στο PokerStars! **αν καποιος εχει πεσει θυμα αυτων των παικτων υπαρχει κατι που μπορει να κανει για να το μαθει η το pokerstars θα βρει τα θυματα και θα τα αποζημιωσει?γιατι αφου συνεβαινε για πολυ καιρο μπορει καποιος να μην θυμαται κατι ακομα κ αν ειχε υποψιαστει κατι(οπως εγω).αν γνωριζει κανεις τιποτα pls post it Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Ωχχχ..Μυρίζομαι συζήτηση πάλι για το αν ειναι rigged ή όχι το online poker. Παράθεση
labKK Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 birbilisgr έγραψε:** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Υπόθεση καλοστημένης απάτης και στο PokerStars! **αν καποιος εχει πεσει θυμα αυτων των παικτων υπαρχει κατι που μπορει να κανει για να το μαθει η το pokerstars θα βρει τα θυματα και θα τα αποζημιωσει?γιατι αφου συνεβαινε για πολυ καιρο μπορει καποιος να μην θυμαται κατι ακομα κ αν ειχε υποψιαστει κατι(οπως εγω).αν γνωριζει κανεις τιποτα pls post itΔες από το poker tracker ( ή ΗΜ) αν έχεις παίξει στο παρελθόν με αντιπάλους που έχουν αυτά τα username.Αν δεν εχεις το πρόγραμμα ή δεν ασχολήθηκες ποτέ με τα hand histories , ζήτα από το pokerstars να στα στείλει με email και βάλε ένα trial του προγράμματος.Αν βρεις ότι έχεις παίξει, εγώ στη θέση σου θα έστελνα email στην ps που θα διαμαρτυρόμουνα και θα ζητούσα αποζημίωση.Δεν είναι σίγουρο ότι η stars θα τους αποζημιώσει όλους και με ποιο ποσό οπότε δεν θα καθόμουν με σταυρωμένα χέρια να έρθουν τα λεφτά. Παράθεση
ucthelegend Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Πίσω στα εργοστάσια παπουτσιών φίλοι μου Κινέζοι. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 ΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑοταν τα ελεγα εγω εσεις... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Απατες σαν και αυτη η collusion δυστηχως δεν μπορεις να τις προβλεψεις. Εγω περιμενω τη στιγμη που θα βγει μια ειδηση του στυλ "Ο RNG του ταδε site δεν ειναι ακριβως RNG..." να γινει blowup στο internet εντελως.. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε:Απατες σαν και αυτη η collusion δυστηχως δεν μπορεις να τις προβλεψεις. Εγω περιμενω τη στιγμη που θα βγει μια ειδηση του στυλ "Ο RNG του ταδε site δεν ειναι ακριβως RNG..." να γινει blowup στο internet εντελως.. ha haego pantos eklisa to account sto PSdeletekai FT Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 na doume posa lefta ekanan cashout...mia xara ta paidia konomisane. Παράθεση
gkoun Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2010 xalaroste ligo re pedia to pareksigisate to 8ema!!o boku87 itan kai ekane multi apla de prolavene kai pire ta pedia apo ti kina gia na tou patane to mouse!!just lol Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Έχω κάνει τζίρο 67.332 $ στα DON από 20-100 $... Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αν κάποιος πάρει έστω και 1 $ αποζημίωση ας ποστάρει. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 kapoia apozhmiwsh tha dothei sta thimata ths apaths alla xwris kapoia dikaiologhsh apo th meria ths stars gia to pws vgike to poso pou analogei ston kathena..prin 2 xronia peripou mou eixan valei sto account $15.00 apo kati apatewnes se 3$ 9aria s&g... Παράθεση
fun3s Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 epishs kai o ilios exei dhmosiefsei adistoixo mail paliotera ap to pokerstars to opoio ton enhmerwne gia kapoia apozhmeiwsh. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 εγω εχω παρει 3-4 φορες refund απο τα sng , περιπου στα 30-40$ καθε φορα.DON δεν εχω παιξει ποτε , λογικα θα εχει να κανει και με το ποσα λεφτα θαδευσμεσουνε απο τα account τους. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 fun3s έγραψε:epishs kai o ilios exei dhmosiefsei adistoixo mail paliotera ap to pokerstars to opoio ton enhmerwne gia kapoia apozhmeiwsh.Full tilt ηταν νομίζω. Παράθεση
tsikw Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2010 sigoura 8a dw8ei apozimiwsi....egw prin kana 6mino eixa petuxei 2 zwadia ellines kiolas pou sunergazontan..k tous evriza sto chat...k prin 1 mina mou skaei mnm o tade k o tade (8umamai ta nicknames autoi itan) vre8ikan na sunergazontai, ta account tous kleisane k sas stelnoume apozimiwsi 19 $...(enw epaiza SnG twn 13$ ) lol Παράθεση
Recommended Posts