Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Υπόθεση καλοστημένης απάτης και στο PokerStars! **

αν καποιος εχει πεσει θυμα αυτων των παικτων υπαρχει κατι που μπορει να κανει για να το μαθει η το pokerstars θα βρει τα θυματα και θα τα αποζημιωσει?γιατι αφου συνεβαινε για πολυ καιρο μπορει καποιος να μην θυμαται κατι ακομα κ αν ειχε υποψιαστει κατι(οπως εγω).αν γνωριζει κανεις τιποτα pls post it

Δημοσίευση

birbilisgr έγραψε:

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Υπόθεση καλοστημένης απάτης και στο PokerStars! **

αν καποιος εχει πεσει θυμα αυτων των παικτων υπαρχει κατι που μπορει να κανει για να το μαθει η το pokerstars θα βρει τα θυματα και θα τα αποζημιωσει?γιατι αφου συνεβαινε για πολυ καιρο μπορει καποιος να μην θυμαται κατι ακομα κ αν ειχε υποψιαστει κατι(οπως εγω).αν γνωριζει κανεις τιποτα pls post it

Δες από το poker tracker ( ή ΗΜ) αν έχεις παίξει στο παρελθόν με αντιπάλους

που έχουν αυτά τα username.Αν δεν εχεις το πρόγραμμα ή δεν ασχολήθηκες ποτέ με τα hand histories , ζήτα από το pokerstars να στα στείλει με email και βάλε ένα trial του προγράμματος.

Αν βρεις ότι έχεις παίξει, εγώ στη θέση σου θα έστελνα email στην ps που θα διαμαρτυρόμουνα και θα ζητούσα αποζημίωση.Δεν είναι σίγουρο ότι η stars θα τους αποζημιώσει όλους και με ποιο ποσό οπότε δεν θα καθόμουν με σταυρωμένα χέρια να έρθουν τα λεφτά.

Δημοσίευση

Απατες σαν και αυτη η collusion δυστηχως δεν μπορεις να τις προβλεψεις. Εγω περιμενω τη στιγμη που θα βγει μια ειδηση του στυλ "Ο RNG του ταδε site δεν ειναι ακριβως RNG..." να γινει blowup στο internet εντελως.. :P:P

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

Απατες σαν και αυτη η collusion δυστηχως δεν μπορεις να τις προβλεψεις. Εγω περιμενω τη στιγμη που θα βγει μια ειδηση του στυλ "Ο RNG του ταδε site δεν ειναι ακριβως RNG..." να γινει blowup στο internet εντελως.. :P:P

ha ha

ego pantos eklisa to account sto PS

delete

kai FT

Δημοσίευση

sigoura 8a dw8ei apozimiwsi....egw prin kana 6mino eixa petuxei 2 zwadia ellines kiolas pou sunergazontan..k tous evriza sto chat...k prin 1 mina mou skaei mnm o tade k o tade (8umamai ta nicknames autoi itan) vre8ikan na sunergazontai, ta account tous kleisane k sas stelnoume apozimiwsi 19 $...(enw epaiza SnG twn 13$ ) lol