Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

πεζω απο τις 12και15 μεχρι 1 και 50 ποτ-λιμτ ομαχα χαιγκ 0.25-0.50 ο σκοπος μου ηταν να μαζεψω καπου 70 χερια τα οποια απαιτει ενα αξιολογο τουρνουα του stan james την κυριακη.

μπηκα στο τειμπλ με το ελαχιστι δηλαδη 5$ δεν ειχα σκοπο να τζογαρω εκει και φολντ αμα εισαι και χτιπιουνται οι αλλοι παιρνεις χερια οπως και ολο το τραπεζι .

στην πρωτη παρτιδα μπηκα με :Jh :Qs :3d :Kd flop :2s :4d :Ad μου λεει ενας 2$ call εγω turn :9s και του λεω και τα υπολοιπα 1.90 που εχω κανει κωλλ και μου λεει φις εχασες ειχε μονο :Kh :Kc :7d :6h river :9d

και μου λεει με κερδισες donkey στο river

στο επομενο εχω AAKK και κανω raise 1.75 τα βλεπει flop A 4 Q κραταγε Q 7 8 2 και κανει μπετ 2.50$ του γυρισα σε 5$ τα βλεπει τερν 6 και μου λεει ολα αλλα 3$ και ηταν ολ-ιν δεν ειχε αλλα τα βλεπω ριβερ 5 και κερδισε και παλι μου ειπε φισ

εβαλα 50$ στο τειμπλ και του πιρα καπου 18$ σε 2 παρτιδες στις οποιες εκανε κωλλ με τιποτε με πατημα μονο ενα J την μια και μια Q στην αλλη

στο επομενο εχουμε εχω :As :Ah :Jc :Qd φλοπ :9c :Td :Ks τερν :4c ριβερ :2d στο φλοπ μου χτυπαει 2$ τα κανω 5$ τα κανει 10$ και λεω all-in ειχε ακομη αλλα 14 εδεικσε ΑJQ7

και το κολπο μοιραστικε αλλα στο φλοπ μου ειπε donkey εαν μου δωσεις παλι bad-beat i will gigen-up .

τελικα μολις μοιραστικε το κολπο μου εγραψε again retarded f**ing loser και εφυγε απο το τραπεζι.