Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalispera se olous.

Katevasa to poker tracker gia na to aksiologiso..

Afou to ekana install k to etreksa moy vgazei ena koutaki

Configure PostgreSQL server

Ekei exei kapoia pragmata... ego patao connect k moy vgazei lathos (oti den einai sosta ta stoixia)

An patiso cancel moy leei Poker Tracker cannow work without Postgresql server...

???!!!

Ti prepei na kano?

Δημοσίευση

Iczech έγραψε:

Kalispera se olous.

Katevasa to poker tracker gia na to aksiologiso..

Afou to ekana install k to etreksa moy vgazei ena koutaki

Configure PostgreSQL server

Ekei exei kapoia pragmata... ego patao connect k moy vgazei lathos (oti den einai sosta ta stoixia)

An patiso cancel moy leei Poker Tracker cannow work without Postgresql server...

???!!!

Ti prepei na kano?

http://tinypic.com/r/24d4mbq/5

Δημοσίευση

Η εγκατάσταση προσπαθεί να δημιουργήσει ένα account με το όνομα postgress. Αν αυτό το account δεν υπάρχει η εγκατάσταση συνεχίζει κανονικά. Αν υπάρχει (στην περιπτώση σου δηλαδή) από προηγούμενη εγκατάσταση το account αυτό πρέπει να βάλεις τον κωδικό που είχες δώσει στην πρώτη εγκατάσταση. Αν δεν τον θυμάσε απλά πρέπει να σβήσεις το account και μετά να κάνεις την εγκατάσταση.

Πήγαινε Start -> Run , γράψε cmd πάτα enter. Θα σου εμφανιστεί το παράθυρο των dos γράψε αυτό net user /delete postgres και πάτα enter. Απλά πρέπει να έχεις τρέξει το cmd σαν administrator.

Αν μπερδέφτηκες έχει έναν πολυ καλό οδηγό σε αυτό το Link :

http://www.pokertracker.com/products/PT ... greSQL.pdf

Δημοσίευση

φιλε ειχα το ιδιο προβλημα. ο οδηγοσ ειναι πολυ κατατοπιστηκοσ. ψαξ τον.

αλλα ακου 2 πραγματα που εντοπισα σε εμενα να κανω λαθοσ.

1) μην κανεισ download to "SINGLE CLICK INSTAL"

2)αφου προσπαθησεσ να κανεισ install, εστω και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ πρεπει να σβησεισ τον φακελο που εχει δημιουργηθει (programm files_)

+ να το σβησεισ απο τα DOS κανε τα εξης¨:

Win XP

Start--->run---> Δωσε την εντολη net user postgres /delete (enter)

Δημοσίευση

veteriarian έγραψε:

2)αφου προσπαθησεσ να κανεισ install, εστω και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ πρεπει να σβησεισ τον φακελο που εχει δημιουργηθει (programm files_)

Win XP

nNai alla peran ou Singe click.. exei 1 zip to opoio ego ti na to kano?? :D

Δημοσίευση

Iczech έγραψε:

veteriarian έγραψε:

Win XP

nNai alla peran ou Singe click.. exei 1 zip to opoio ego ti na to kano?? :D[/quote:ca5gse76]

ektos apo to single click download exei ena allo.

to allo katebase kai as einai zip

Δημοσίευση

to ekana..

ekana k install to programma

1 Kanei import to 1/5 ton hands pou ypostirizei...

2)Den mou vriskei me tipota ta Ipoker k partygaming....

Mallon tha pao sto Holdemmanager...

Paidia mporei kapoios pou exei full to holdem manager i kai to poker tracker na kanei kana oraio videaki sto youtube? Etsi na doume sta ellinika kapoies leitourgies se full versions???

Eyxaristo :)

Δημοσίευση

Iczech έγραψε:

to ekana..

ekana k install to programma

1 Kanei import to 1/5 ton hands pou ypostirizei...

2)Den mou vriskei me tipota ta Ipoker k partygaming....

Mallon tha pao sto Holdemmanager...

Paidia mporei kapoios pou exei full to holdem manager i kai to poker tracker na kanei kana oraio videaki sto youtube? Etsi na doume sta ellinika kapoies leitourgies se full versions???

Eyxaristo :)

ΜΕΡΟΣ 1)

ΜΕΡΟΣ 2)

πολυ καλα αγγλικα βιντεοσ.

να προτεινω αντι να γραφτει καινουριο βιντεο στα ελληνικα υπαρχψεικαι η δυνατοτητα να γινει ντουμπλαζ (απαισια λεξη στα ελληνικα) μονο η φωνη.

ισωσ τα παιδια απο το pokerland να μπορουν και να το ζητησουν απο το tightpoker.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Έχω κάνει εγκατάσταση κανονικά το postsql και έχει συγχρωνίσει η βάση δεδομένων.Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να μου βγάζει τα στατιστικά των παιχτών όταν παίζω σε real time εννοώ.Να μου βγάζει δηλαδή στην pokerstars επάνω απο κάθε παίχτη τα στατιστικά του.Υπάρχει καποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο poker tracker;Παρακαλώ όποιος μπορει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσίευση

Παιδιά λίγο βοήθεια αν γίνεται με το poker tracker.Θα ήθελα να μου πεί κάποιος πως μου βγάζει τα στατιστικά τών παιχτών επάνω στο table.Έχω βάλει το sql κανονικά και έχει συγχρονίσει η database.Παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.

Δημοσίευση

Απλά καθώς παίζεις να είναι το auto-import πατημένο.

Δες στα options του Hud μήπως και δεν το έχεις ενεργοποιημένο αυτοματα επίσης, αν και είναι από initial ρθυμίσεις ενεργοποιημενο. Τέλος έλεγξε μήπως και αναβαθμίστηκε η Version του Pokertracker αυτές τις μέρες και χρειάζεται να την αναβαθμίσεις.

• 1 month later...
Δημοσίευση

Γνωριζει καποιος το κωδικο απο το pokerSQL admin iii?

Στον οδηγο για τη βαση δεδομενων λεει dbpass αλλα δε συνδεεται.

Then u have to load up the pgAdmin III file and connect to the database which u can do by clicking tools>connect and typing in your password, i think the defaut is dbpass

(τα καταφερα ολα εκτος απο αυτο)

Παρακαλω χρειαζομαι τη βοηθεια σας!

Δημοσίευση

1000 ευχαριστω που απαντησες αλλα δε συνδεεται σε κανενα απο τους 3 σερβερ του pgadminIII

PostgreSQL Database Server 8.3

PostgreSQL 8.4

Advanced Server 8.3R2

αυτους τους 3 δειχνει αλλα με Χ πανω τους

καμια αλλη ιδεα?

το εψαξα αρκετα στο google αλλα κατι για encrypted εντολες... δε καταλαβαινω :unsure:

http://www.google.gr/search?hl=el&rlz=1 ... =&gs_rfai=

η version ειναι 1.8.4 τουSQL μηπως αν δοκιμαζα καποια αλλη?

Δημοσίευση

Αν είναι εύκολο μην κάνεις τις ίδιες ερωτήσεις σε πολαπλά threads και επίσης λίγο υπομονή. Όχι ανά δυο ώρες επανάληψη της ερώτησης.

Όταν κάποιος που γνωρίζει το δει θα σου απαντήσει no worries, είναι κ Σαββατοκύριακο στη μέση καλοκαιριού.

Επίσης δες στο φόρουμ του Ptracker περί postgres. Αν δεν κάνω λάθος κάπου είχα δει αναλυτικές οδηγίες μετά που το αποσπάσανε από το download μαζί με το PTracker.

Ο κωδικός που σου δωσε ο Gouster είναι ο deafault κωδικός.

Δημοσίευση

αν μπορει καποιος να βοηθεισει στο προβλημα μου με το κωδικο θα με εκανε πολυ χαρουμενο αφου αρκετοι αντιπαλοι μου εχουν πλεονεκτημα

χρησιμοποιωντας τετοια προγραμματα

με συγχωρειτε αν ενοχλω με τις ερωτησεις μου

Δημοσίευση

Δεν ενοχλείς με τις ερωτήσεις αλοίμονο, απλώς λίγο spam-αρές τις προάλες κάνοντας τις ίδιες ερωτήσεις σε πολλά threads.

Από το φόρουμ του Pokertracker, ορίστε το manual με τις οδηγίες περί PostgreSQL:

http://www.pokertracker.com/products/PT ... greSQL.pdf

Δημοσίευση

ειλικρινα σας ευχαριστω γεια το ενδιαφερον

το απεγκατεστησα γεια να αρχισω απ`την αρχη μπας και βρω ακρη

αλλα στην εντολη του dos `net user postgres/delete`

δε μου λεει `the command completed succesfully` οπως θα επρεπε

αλλα βγαζει υερογλυφικα ισως να φωναζα καποιον να τον πληρωσω? :unsure:

σ`αυτη τη περιπτωση το manual λεει να τρεξω ως διαχειρiστης.

Αλλα ακομα και στα xp εννοει? (page6)

Δημοσίευση

Μετά που θα το κάνει uninstall πήγαινε στα Program Files και διέγραψε τον φάκελο του PostgreSQL, μπας και έχουν μέινει τίποτα αρχειάκια που κάνουν το conflict και μετά ξανά-δοκιμάσε με βάση το manual να το εγκαταστήσεις.

Θα βρεθεί άκρη, που θα πάει.

Προσπάθησε λίγο ακόμα και αν βρώ χρόνο από αύριο και έχεις Team Viewer το παλεύουμε και μαζί. Κάνε με add εδώ στο chat που έχουμε στο land.