Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είμαστε in the money.27 άτομα και πληρώνονται οι 5.

Τα prizes είναι τα εξής:

1 = 100$

2 = 72$

3 = 48$

4 = 28$

5 = 22$

Τα blinds μόλις τώρα έγιναν 300-600/50 και ο UTG κάνει push.

O Nikki_Sz το σκεφτεται και κάνει call.

PokerStars Game Tournament,

$10+$1 USD Hold'em No Limit - Level IX (300/600)

Table '272895600 1' 9-max Seat #5 is the button

Seat 4: Nikki_Sz (3024 in chips)

Seat 5: jjjtigers (18925 in chips)

Seat 6: HERO (3205 in chips)

Seat 7: Alcymar (12128 in chips)

Seat 9: mr.cj (3218 in chips)

Nikki_Sz: posts the ante 50

jjjtigers: posts the ante 50

HERO: posts the ante 50

Alcymar: posts the ante 50

mr.cj: posts the ante 50

HERO: posts small blind 300

Alcymar: posts big blind 600

*** HOLE CARDS ***

Dealt to HERO [Qs Kc]

mr.cj: raises 2568 to 3168 and is all-in

Nikki_Sz: calls 2974 and is all-in

jjjtigers: folds

HERO ???

Πήρα όλο το λεπτό για να αποφασίσω και δεν ξέρω ακόμα αν έκανα το σωστό.

Δημοσίευση

labKK έγραψε:

Πήρα όλο το λεπτό για να αποφασίσω και δεν ξέρω ακόμα αν έκανα το σωστό.

e? :huh:

ti na apofasiseis? ekei me to KQ den kerdizeis apolytws tipota.

profanws kai einai paso.

pushare se allo spot ta 5.5 big blinds sou opou borei na exeis xeirotero fullo kai apo to KQ alla na eisai heads up me polu perissoteres pi8anotites nikes kai oxi se 3-way pot..

Δημοσίευση

Με τετοιο stack που εχεις δεν ειναι ασχημη επιλογη να μπεις κι εσυ μεσα.

Δεν καταλαβα γιατι να υπολογισουμε τοσο πολυ τα all-in απ τους υπολοιπους 2 shortstackers??

Καλλιστα μπορεις να βρεθεις αντιμετωπος με φυλλα οπως A6,55,KT k.o.k.

Οποτε θεωρω πως ειναι call.Εκτος κι αν θες τα χρηματα της 4ης θεσης...

Δημοσίευση

Σε αυτο το σημειο και με τετοιο "Μ" δεν εχεις αλλη επιλογη παρα απο call.

Θεωρω πως το KQ εχει σιγουρα ενα +30%.

Στο φιναλε δεν παιζουμε και κανα MTT με τα πολλα χρηματα ωστε να περιμενουμε να φαγωθει ο αλλος για να εχει νοημα η 4η θεση.

Δημοσίευση

Φυσικά κι είναι instant fold. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αξιόλογα side pots με τα εμπλεκόμενα stacks πρέπει να κάνεις scoop όλο το pot που παραείναι gambling και -EV ακόμη και με KQ. Και λάβε υπόψη ότι ακόμη και με τα 300 που πετάς από το SB η κίνηση γίνεται πάλι +EV λόγω αποκλεισμού του ενός από τους άλλους 2. Αλλά κι επειδή τα blinds φεύγουν από σένα και θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις spots να κλέψεις blinds. Μπορεί το Μ σου να είναι κοντά στο 3 αλλά δεν αποκλείεται να κάνεις ορισμένα επιτυχημένα pushes.

Δημοσίευση

SamGreek έγραψε:

Αλλά κι επειδή τα blinds φεύγουν από σένα και θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις spots να κλέψεις blinds. Μπορεί το Μ σου να είναι κοντά στο 3 αλλά δεν αποκλείεται να κάνεις ορισμένα επιτυχημένα pushes.

Με το fold οι μάρκες (όποιος και να κερδίσει από τους 2) γίνονται

περίπου

19000

3000(εγώ)

12000

7000(ο νικητής).

Παίρνω την 4 θέση με ελάχιστες προοπτικές για τη συνέχεια αφού

αυτά τα spots που λες και που προσπαθούσα να βρω στη διάρκεια του λεπτού είναι ουσιαστικά ...1

Στον επόμενο γύρο που θα είμαι btn πρέπει ουσιαστικά να κάνω push με any 2.Αν δεν κάνω, θα πρέπει να κάνω push στον επόμενο με any 2 πάλι, όταν στο ΒΒ θα είναι το big stack που σωστά θα κάνει call.

Προτίμησα το call με ένα φύλλο που μου δίνει πιστεύω το EV που θέλω (λίγο πάνω από 30) παρά το push με αny 2 στο επόμενο χέρι.

3 περιπτώσεις:

Α) κερδίζω εγώ οπότε πάω και για πρωτιά με ουσιαστικά σίγουρη την τρίτη θέση.

Β) κερδίζει ο mr cj.Παίρνω 4 θέση και φεύγω.

Γ) κερδίζει ο nikki.Δεν είναι σίγουρο ότι βγαίνω 5ος.Και πάλι μπορεί να πάρω την 4η θέση αν το ΚQ είναι καλύτερο από αυτό που έχει ο mrcj.Πολύ πιθανό αφού σε αυτό το χέρι pusharei με wide

range. (επίσης πρέπει να αποκλειστεί στο επόμενο hand για να βγω 4ος)

Το gumble μου φάνηκε σωστό λόγω της προοπτικής για πρωτιά και επειδή δεν υπάρχουν ουσιαστικά μετά, κατάλληλα spots.Oλοι ξέρουν ότι πρέπει να κάνω push.

Δημοσίευση

Με fold είσαι στα $42.20 εκτιμώμενο cash out, ενώ με call και λαμβάνοντας υπόψη τις περιπτώσεις που αναφέρεις είσαι στα $35.50. Αυτά μόνο από ICM. Στην πράξη τώρα θα έχεις 2 ευκαιρίες τουλάχιστον για steal (btn+CO) αφού θα έχετε μείνει 4 και τώρα είσαι SB. Εξαρτάται αν τα extra chips στο triple-up θα σου δώσουν edge απέναντι στους αντιπάλους ώστε το expected cash-out σου να είναι αισθητά μεγαλύτερο από αυτό που δίνει το ICM, το οποίο θωρεί ισάξιους όλους του παίκτες.

Η απόφαση εξαρτάται από τέτοιες εκτιμήσεις σου για το τραπέζι, αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ να είμαι ο pusher παρά ο caller σε τέτοιες οριακές καταστάσεις.