Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

• 2 months later...
Δημοσίευση

Λοιπόν επειτα από ατελειωτες ώρες παιχνιδιού κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το διαδικτυακό ποκερ είναι μια πολύ καλοστημένη απάτη.

Πράγματι στοιχεία δεν υπάρχουν που να mhn xvrane αμφισβητηση αν και έχουν βγει στη φόρα διάφορα. Πως κατέληξα σε αυτό?

1) Οπου διακυβεύονται πολλά χρήματα είναι αδύνατον να κάνουν κουμάντο άνθρωποι του θεού. Αυτές οι εταιρείες κολοσσοί δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι λειτουργουν νομοτυπα. Και τι εμπορευονται? χρημα.Πραγματι βγάζουν σιγουρο χρημα απο προμηθειες. Αλλα δεν νομιζω ότι υπαρχει κανεις που πιστευει οτι αυτες οι εταιρειες δεν θελουν να βγάζουν περισσοτερο ευκολο χρημα με απλους αθεμιτους τροπους.

2)Ουδείς γνωρίζει ο τρόπος που πέφτουν τα φύλλα εάν είναι τυχαίος ή προκαθορισμένος.Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες.

3) 8 στις 10 φορές περίπου με πολύ ισχυρότερο φύλλο χάνεις κ μάλιστα με τους πιο παράξενους τρόπους.Μάλιστα τις περισσότερες φορές τα φύλλα που πέφτουν έχουν απίστευτη συνάφεια μεταξύ τους. Να συμβεί μερικές φορές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά πλέον τα αδιαψευστα στατιστικά στοιχεία και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι τα φύλλα που πέφτουν και η σχεση που εχουν μεταξυ τους, μονο λογικη εξηγηση δεν δινουν

4) Μετά από ανάληψη γνώριζα εξ αρχής ότι προβλέπεται σφυροκόπημα.Και όλες τις φορές δικαιώθηκα.

Τυχαίο και αυτό?

5) Δεν αξίζει να ασχολείσαι με κάτι για το οποίο δεν βλέπεις μπροστά στα μάτια σου τι γίνεται. Εγω προσωπικά δεν ξαναπαιζω online. Από αυτήν την ιστορία έχασα λίγα χρήματα ευτυχώς, το καλό είναι ότι πιστεύω ότι έγινα καλός παίκτης που σιγουρα θα με ωφελησει στο live οταν ερθει με το καλο. Απλά περιμένω να μπει στα καζίνο που εκεί θα παίζουμε με ήσυχο το κεφάλι μας ότι δεν μας κοροιδεύουν.

Δημοσίευση

exeis kapoia xeiropiasta stoixeia apo kapoio tracking software?? an den exeis eisai akoma enas apo tous pollous pou tous "ftaiei h koloplatforma sthn pokerastars pou mirazei perierga fulla gia na pernei megalitero rake". kai kati akoma pou exw paratirisei einai oti osoi einai SIGOUROI oti to game einai rigged einai sinithos kai xamenoi pextes (pragma to opoio paradexesai kai esu).

Δημοσίευση

προσωπικα αν ειμαι χαμενος θα χανω πολυ λιγα. κ λεω απλα την αληθεια γιατι ειμαι σιγουρος οτι κ εσυ θα εχεις καταθεσει για τα καλα τον οβολο σου.

Και με εκνευριζουν αυτοι που λενε οτι δεν ειναι RIGGED λες και ειναι εκπροσωποι της pokerstars k ths full tilt. Ειναι σιγουρο οτι ειναι απατη.

Δημοσίευση

sakis07 έγραψε:

προσωπικα αν ειμαι χαμενος θα χανω πολυ λιγα. κ λεω απλα την αληθεια γιατι ειμαι σιγουρος οτι κ εσυ θα εχεις καταθεσει για τα καλα τον οβολο σου.

Και με εκνευριζουν αυτοι που λενε οτι δεν ειναι RIGGED λες και ειναι εκπροσωποι της pokerstars k ths full tilt. Ειναι σιγουρο οτι ειναι απατη.

den kserw an einai h an den einai. kserw oti egw kerdizw kai oti den exw stoixeia gia na apodeiksw oti einai rigged. an exeis esu stoixeia mporeis na ta paratheseis?kai exw kai kapoies aporeies:

1) an einai rigged egw giati kerdizw stathera(liga lefta giati ta stakes pou paizw einai mikra)?

2) afou einai rigged giati uparxoun anthropoi pou zoun apo auto to pragma kai malista ta kerdh tous einai pollaplasia enw megalou misthou?

3) ara an einai rigged tote giati autoi kerdizoun? mipws exoun thn eunoia thn platformas?? kai an nai, ti einai auto pou tous dinei auth thn eunoia??