Dusan Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Έκανα format στο laptop μου κ ενώ κατεβάζω κανονικά τα λογισμικό της poker.gr,το κάνω install κ με το που κλικάρω το poker.exe αντί να μου βγάλει να βάλω τα username κ password μου βγάζει ένα μαύρο παράθυρο κ κολλάει εκεί.Έχω εγκαταστήσει java,adobe flash κτλ κτλ,ενώ έστειλα κ στο support κ μου απαντήσαν τα παιδιά να κάνω ό,τι update μου έχουν τα windows κτλ κτλ αλλά τίποτα.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση
koskosmo Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 unistall και install απο την αρχη λογικα δοκιμασες ε?? Παράθεση
geopaok4 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 irthe i wra gia kainourgio pc... Παράθεση
fridis Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 des ligo ama mpike sosta h imerominia sto etos sto laptop sou meta to format..to programa toys einai kenoyrgio kai an exeis -2009 den mporei na to trexei giati den ipirxe tote.... Παράθεση
labKK Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αν έχεις βάλει vista ή 7 δοκίμασε να τρέξεις το exe με την επιλογή "run as administrator".Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και το firewall.Αν δεν πιάνει τίποτα κάνε απεγκατάσταση το client με ένα ειδικό προγραμματάκιπ.χ. revounistaller, καθάρισε και τη registry, και κάνε εγκατάσταση του client από την αρχή. Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 labKK έγραψε:Αν έχεις βάλει vista ή 7 δοκίμασε να τρέξεις το exe με την επιλογή "run as administrator".Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και το firewall.Αν δεν πιάνει τίποτα κάνε απεγκατάσταση το client με ένα ειδικό προγραμματάκιπ.χ. revounistaller, καθάρισε και τη registry, και κάνε εγκατάσταση του client από την αρχή. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :S :S :ohmy: :ohmy: is it just me?to de katalavainw xristo einai kai ligo Παράθεση
Recommended Posts