antonpitbull Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Λοιπον παμε απο την αρχη. Οι περισσοτεροι με ξερετε και αν δεν με ξερετε ρωτηστε τον foustouki η τον matthew ace η ας πουνε αυτοι κατι απο μονοι τους.. Μεχρι στιγμης εχουμε:Εχω δωσει το 65%Οποτε μου μενει ενα 35%.. Οποιος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου..Ευχαριστω Παράθεση
antonpitbull Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Βρεθηκε και το 35%. Ευχαριστω σε ολους που με εμπιστευτηκαν και ελπιζω να μην σας απογοητευσω. Υποσχομαι να μην το καρφωσω σε μπλοφα το τουρνουα.. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 poy toys vrikes den mporo na katalavo :laugh: :laugh: mazeve markes mexri na ertho na stis paro Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 gl antoniσε τι ποσοστο τα δινεις γενικα τα shares ρωταω για να συγκρινω γενικα με chipmeup κτλ , γιατι ασχολιομουν πολυ μια περιοδοκαι σκεφτομαι να το ξαναρχισω , και το staking και το selling shares.Δε κρατας καθολου για σενα και κρατας μονο το stadar "rake" ?Τουλαχιστον υπαρχει cap στα winnings , οποτε να παιζεις εσυ για top5 πχ ?Σε βοηθαει γενικα να παιζεις πιο ανετα οταν παιζεις staked , η παρατηρεις οτι κανειςπερισσοτερα mistakes ?Σκεφτομουν και εγω να δωσω ολο το tour(no cash no party ) και να ερθω για freeroll , 15% πχ αλλα σκεφτηκα οτι δεν αξιζει για live event , αν και για μενα ειναι μεγαλυτερη ταλαιπωρια το ταξιδι.gl και παλι !! Παράθεση
Recommended Posts