Gefre Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Αν και έπαιζα καιρο στην poker.gr και γενικότερα είχα κάποιες επιτυχίες αλλα σε γενικότερες γραμμές είμουνα χαμένος γιατί ποτέ δεν τηρόυσα το bankroll management αποφάσισα να αρχίσω στην stars και να παίζω μόνο tour Που το bankroll μου αντέχει θα κάνω post τα 2 τελευταία μεγάλα cash μου. ΤΟ nickname μου είναι GEFRE.Ελπίζω να έχω καλη συνέχεια Παράθεση
Gefre Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Και αυτή είναι η χθεσινή μπορεί τα λεφτά να μη είναι παρα πολλά αλλα κάτι έιναι σε σχέση με το buy in Παράθεση
mparzokas Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 mpravo file panta tetoia kai syntoma 4jifia epitixia. Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 Congrats. Το tour ειναι turbo? Παράθεση
Gefre Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 Ναι είναι turbo και τα rebuys κρατάνε για 90 λεπτά to average stack περίπου μετά το rebuy/add on period είναι περίπου 14,000 με 17,000 Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 Το field ειναι ικανοποιητικο, βλεπω επισης οτι σε 3 ωρες εχει τελειωσει το tour (οσος χρονος χρειαζεται περιπου για να μπεις ITM στα freezout της PS που εχουν buy-in απο 1,1$-5,5$).Δε με προβληματιζει τοσο το rebuy period που κραταει 90 λεπτα κι οχι 60, οσο τα 5λεπτα levels.Και παλι μπραβο που καταφερες να αντεξεις. Εχεις υπολογισει περιπου ποσα rebuy κανεις ανα tour? Θεωρω δεδομενο οτι κανεις addon.Καλη συνεχεια. Παράθεση
agelis Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 30 λεπτα κρατανε τα rebuys οχι 90. Παράθεση
Gefre Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 agelis Νομίζω 90 λέπτα αν θυμάμαι καλά μπορεί και όχι αλλα μάλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι 90 λεπτά γιατί υπάρχει και το late registration που κραταέι μια ώρα Όσο αφορά τα rebuys στο πρώτο έκανα περίπου 7 double rebuy μέχρι να φτίαξω ικανοποιητικό stack και στο δέυτερο έκανα 4 Παράθεση
Recommended Posts