Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αν και έπαιζα καιρο στην poker.gr και γενικότερα είχα κάποιες επιτυχίες αλλα σε γενικότερες γραμμές είμουνα χαμένος γιατί ποτέ δεν τηρόυσα το bankroll management αποφάσισα να αρχίσω στην stars και να παίζω μόνο tour Που το bankroll μου αντέχει θα κάνω post τα 2 τελευταία μεγάλα cash μου. ΤΟ nickname μου είναι GEFRE.

Ελπίζω να έχω καλη συνέχεια

Δημοσίευση

Το field ειναι ικανοποιητικο, βλεπω επισης οτι σε 3 ωρες εχει τελειωσει το tour (οσος χρονος χρειαζεται περιπου για να μπεις ITM στα freezout της PS που εχουν buy-in απο 1,1$-5,5$).

Δε με προβληματιζει τοσο το rebuy period που κραταει 90 λεπτα κι οχι 60, οσο τα 5λεπτα levels.

Και παλι μπραβο που καταφερες να αντεξεις. Εχεις υπολογισει περιπου ποσα rebuy κανεις ανα tour? Θεωρω δεδομενο οτι κανεις addon.

Καλη συνεχεια.

Δημοσίευση

agelis Νομίζω 90 λέπτα αν θυμάμαι καλά μπορεί και όχι αλλα μάλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι 90 λεπτά γιατί υπάρχει και το late registration που κραταέι μια ώρα :P

Όσο αφορά τα rebuys στο πρώτο έκανα περίπου 7 double rebuy μέχρι να φτίαξω ικανοποιητικό stack και στο δέυτερο έκανα 4