dinos89 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Όλο τον Μάϊο κάθε μέρα ....δωρεάν χρήματα από το Party Poker! **polu kala t freerolls...sunexiste etsi... Παράθεση
VoMiT Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Guys εχω λογαριασμο στο PartyPoker αλλα δεν το εχω φτιαξει απο το link του Pokerland και δεν μπορω να γραφτω σε αυτα τα freerolls... γινεται να κανω κατι ωστε να μπορω να κανω εγγραφη?? Ευχαριστω!! Παράθεση
tavou Δημοσίευση 5 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2010 keep on paidia tis apisteutes prosfores emeis tha tis stiriksoume oso boroume Παράθεση
tavou Δημοσίευση 5 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2010 den tha prepe na eixe emfanistei sto lobby to freeroll tis tetartis ? Παράθεση
PartyPokergr_rep Δημοσίευση 5 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2010 Καλημερα σε ολουςτο τουρνουα της Τεταρτης θα εμφανιστει σε λιγη ωρα. Το προβλημα οφειλεται πως η Δευτερα ηταν αργια στις χωρες που ειναι τα κεντρικα της εταιριας και αυτο καθυστερησε το setup.Επισης να ενημερωσουμε πως το τουρνουα που ειχε ακυρωθει την προηγουμενη Τεταρτη 28 Απριλιου λογω τεχνικου προβληματος, θα πραγματοποιηθει αυτη την Παρασκευη. θα ανακοινωσουμε ακριβη ωρα αργοτερα σημερα. ΦιλικαPartyPokergr_rep Παράθεση
PartyPokergr_rep Δημοσίευση 5 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2010 Καλησπερα θα θελαμε να επιβεβαιωσουμε πως το Freeroll $300 αποκλειστικα για μελη του Pokerland βρισκεται τωρα στο λομπι του Party Poker και οι εγγραφες εχουν ανοιξει. Το τουρνουα που δεν εγινε την προηγουμενη βδομαδα θα πραγματοποιηθει την Παρασκευη 7 Μαιου και ωρα 20:00 Ελλαδος ενω της Κυριακης θα πραγματοποιηθει κανονικα την προγραμματισμενη ωραΦιλικαPartyPokergr_rep Παράθεση
giorgosh Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 VoMiT έγραψε: Παράθεση Guys εχω λογαριασμο στο PartyPoker αλλα δεν το εχω φτιαξει απο το link του Pokerland και δεν μπορω να γραφτω σε αυτα τα freerolls... γινεται να κανω κατι ωστε να μπορω να κανω εγγραφη?? Ευχαριστω!!Same κι εδώ.. Μπορούμε να κάνουμε κάτι? Παράθεση
Recommended Posts