Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Guys εχω λογαριασμο στο PartyPoker αλλα δεν το εχω φτιαξει απο το link του Pokerland και δεν μπορω να γραφτω σε αυτα τα freerolls... γινεται να κανω κατι ωστε να μπορω να κανω εγγραφη?? Ευχαριστω!!

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολους

το τουρνουα της Τεταρτης θα εμφανιστει σε λιγη ωρα. Το προβλημα οφειλεται πως η Δευτερα ηταν αργια στις χωρες που ειναι τα κεντρικα της εταιριας και αυτο καθυστερησε το setup.

Επισης να ενημερωσουμε πως το τουρνουα που ειχε ακυρωθει την προηγουμενη Τεταρτη 28 Απριλιου λογω τεχνικου προβληματος, θα πραγματοποιηθει αυτη την Παρασκευη. θα ανακοινωσουμε ακριβη ωρα αργοτερα σημερα.

Φιλικα

PartyPokergr_rep

Δημοσίευση

Καλησπερα

θα θελαμε να επιβεβαιωσουμε πως το Freeroll $300 αποκλειστικα για μελη του Pokerland βρισκεται τωρα στο λομπι του Party Poker και οι εγγραφες εχουν ανοιξει.

Το τουρνουα που δεν εγινε την προηγουμενη βδομαδα θα πραγματοποιηθει την Παρασκευη 7 Μαιου και ωρα 20:00 Ελλαδος ενω της Κυριακης θα πραγματοποιηθει κανονικα την προγραμματισμενη ωρα

Φιλικα

PartyPokergr_rep

Δημοσίευση

VoMiT έγραψε:

Παράθεση
Guys εχω λογαριασμο στο PartyPoker αλλα δεν το εχω φτιαξει απο το link του Pokerland και δεν μπορω να γραφτω σε αυτα τα freerolls... γινεται να κανω κατι ωστε να μπορω να κανω εγγραφη?? Ευχαριστω!!

Same κι εδώ.. Μπορούμε να κάνουμε κάτι?