dandan.de Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 En meso SCOOP kai FTOP anakoinothike pos to poker angnorizetaios pnevmatiko athlima, apotelei imo ti simantikoteri eidisi apo tote pou egine to pokerboom stin Evropi. Einai to proto vima naanagnoristei to poker os epaggelma-athlima kai na apoktisounoloi oi pros koinoniki asfalisi. An imoun pro tha skizomoun tora na dimiourgiso kapoion episimo forea stin Ellada me monadiko skopoti diaikdikisi olon ekeinon ton dikaomaton pou apolamvanoun oi epaggelmaties skakistes i akoma kai oi athlites, efoson to poker tha mpei sta olimpikaka athlimata. Tora einai i efkairia, palepste kai diekdikiste! Me 200K stin trapeza de lithike to provlima tiszois sas, prepei na organotheite giati ta pragmata diskolevoun me analipseis/MASTERCARD/VISA/oria cashout/kseplima/forologikatekmiria ktl. Se opoio agona kai na ksekinisete tha vreite olous emas sto plevro sas.PS: sry an akoustika san Papariga :laugh: , alla to theoro megalievkairia. Παράθεση
batman Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 ekei na deis xara pou tha kanei o papakwnstantinou Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 forologia me antallagma anagnorisi, iatriki asfalisi kai sinatksi, d nomizo na iparxei pro pou tha arnitheibatman έγραψε:ekei na deis xara pou tha kanei o papakwnstantinou Παράθεση
griffith Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 dandan.de έγραψε: An imoun pro tha skizomoun tora na dimiourgiso kapoion episimo forea stin Ellada me monadiko skopoti diaikdikisi olon ekeinon ton dikaomaton pou apolamvanoun oi epaggelmaties skakistes Lol,poia dikaiomata??? Kai den milaw gia thn Ellada,se kamia xora tou kosmou den yparxei auto pou les,me monadikh isos eksairesh thn India Παράθεση
Recommended Posts