Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παιδια εχω μια απορια.Αν εξαιρεσεις το bankroll για το οποιο ξερω ποσο περιπου χρειαζεται, ποσα περιπου παιχνιδια πρεπει να παιξεις σε mini tournoua twn 5 i twn 10 για να ανεβεις επιπεδο αν εισαι κερδοφορος?δηλαδη σε ποσα παιχνιδια μπορεις να εχεις μια σταθερη αποψη για τον εαυτο σου.(σχετικα παντα)

επισης το roi einai ta kerdi/to poso pou epaikses epi tois 100?

μπορει να εχουν ξαναειπωθει οι ερωτησεις αλλα ειμαι καινουργιος στο φορουμ!

Δημοσίευση

Τα παρακάτω είναι η δική μου άποψη.Δεν τα έχω διαβάσει κάπου οπότε μπορεί να λέω και μπούρδες.

Υποθέτω ότι μινι τουρνουα εννοείς τα 1-table.

Κανονικά χρειάζεσαι 1000 τουρνουα σε ένα επιπεδο αν κάνεις multitabling για να δεις αν είσαι κερδοφόρος.

Αν δεν κάνεις multitabling πιστεύω 100 είναι καλά γιατί μέχρι να φτάσεις τα 1000 θα σου πάρει χρόνια.Εγώ και μάλλον είναι λάθος μου, παίζω ανάλογα με το

bankroll μου.Όταν είχα 500$ έπαιζα των 10$,όταν εφτασα τα 800$ άρχισα των

20$ (χωρίς να έχω συμπληρώσει τα 100), όταν έφτασα τα 1300 άρχισα των 30$ (χωρίς να έχω συμπληρώσει τα 100), όταν έπεσα στα 1000$ έπεσα στα πάλι στα 20$ και πάει κλαίγοντας.

Ανεβοκατέβαινα τη σκάλα για πολύ καιρό χωρίς να έχω συμπληρώσει 100-αδες.

Αυτό δεν μου επέτρεψε να βρώ το πόσο κερδισμένος είμαι σε κάθε επίπεδο και να υπολογίσω τον σημαντικότερο ίσως παράγοντα στο online poker,

το $ ανα ώρα.Μπορεί να κερδίζεις για παράδειγμα και στο επίπεδο των 20 $ και στο επίπεδο των 10$ αλλά στο επίπεδο των επίπεδο των 10 να έχεις

μεγαλύτερη κερδοφορία (ROI) και να σε συμφέρει να παίζεις καλύτερα εκεί παρά

στα 20-αρια, αφού έχεις μεγαλύτερο κέρδος ανα ώρα.Εγώ από την βιασύνη μου να ανέβω επίπεδο, δεν συμπλήρωσα ποτέ ένα ικανοποιητικό αριθμό παιχνιδιών κάπου, ωστε υπολογίσω με περισσότερη ακρίβεια αυτούς τους δείκτες και να βρώ που πρέπει να παίζω.

Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις ότι π.χ. παίζω στα 10αρια και κερδίζω 8$ ανα ώρα.Αν παίζω π.χ 5 ώρες την μέρα,

θα βγάζω 40$ μεροκάματο.(<--Παράδειγμα)