Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

δευτερα 25-4-10

μολισ κερδισα ενα sng 18 players 35$+3$.

θα μου πειτε σιγα το πραγμα .συμφωνω.αλλα.....το θεμα ειναι αλλο!!!

οι πρωτοι 4 μπαινουν στα χρηματα επαθλα.φτανοντας λοιπον στους τελευταιους 4 και οντας shortstack ειμαι στο bb (600-1200 ante 75)

και εχω 7 2 οf .το stack μου 1280.αφου λοιπον βαζω ante kai bb

μενω με 5$ stack.to sb εχει 1370 $πριν την παρτιδα.στο button o boku87!(ο ανθρωπας παιζει 30-50 table ταυτοχρονα μπορει και παραπανω).ο boku κανει all in και to sb kanei call.σκεφτομαι οτι αν foldarw και ο boku αποκλεισει το sb tote θα κερδισω περισσοτερα χρηματα .ετσι κανω το fold.το sb τελικα κερδισε την παρτιδα και εγω εμεινα με 5$!!!!το τι ακολουθησε δεν μπορω να το περιγραψω.

κερδισα συνεχομενα 6 showdown kai apokleiw kai to sb.φτανω στις 5000$ και πλεον ειμαστε τρεις.κερδιζοντασ καποιες παρτιδες ανεβαινω σε μαρκες και ο boku apokleiei ton εταιρο antipalo αντιπαλο.ετσι φτασαμε στο hu.ekei den eixe tyxh(xaxaxa).το συναισθημα απεριγραπτο οχι για το cash αλλα για την πορεια.

Δημοσίευση

PokerStars Τουρνουά #266840085, Χωρίς Όριο Hold'em

Κόστος Συμμετοχής: $35.00/$3.00 USD

18 παίκτες

Συνολικά Έπαθλα: $630.00 USD

Το Τουρνουά ξεκίνησε 2010/04/26 20:43:34 CET [2010/04/26 14:43:34 ET]

Αγαπητέ(ή) dounedin,

Τερματίσατε το Τουρνουά στην 1ος θέση. USD 252.00 έπαθλο πιστώθηκε στο Λογαριασμό των Αληθινών Χρημάτων σας. :woohoo: :lol:

Δημοσίευση

Dogan0s έγραψε:

lets copy 2p2 , we seem cool sta greek forum that way [ ]

Mhn parekshgitheis. Eilikrina brhka to post sou fovero!

Fail giati ta [ ] mpainoun sthn arxh oxi sto telos

Fail giati enw prospatheis na grapseis st'Agglika sou ksefevgei to "sta"

Fail twn agglikwn: "look cool" anti gia "seem cool"

Fail sto typing: ...2p2 , we...

Fail giati den einai to 2p2 pou exei eisagagei autous tous "internetismous" alla kapoia alla istorika kai mh forum opou postaroun nerds pou den ekanan pote sex sth zwh tous klp klp

To apotelesma omws twn pollaplwn mikrwn fail einai ena poly cool post (kata th gnwmh mou) pou einai kai profanws o orismos tou "epic fail" (kati pou einai toso akraia "fail" pou katalhgei na einai "success")

Lol elpizw na mhn ta pairnei kaneis sta sobara ola ayta. An nai tote atyxhsate (you failed)

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Dogan0s έγραψε:
lets copy 2p2 , we seem cool sta greek forum that way [ ]

Mhn parekshgitheis. Eilikrina brhka to post sou fovero!

To apotelesma omws twn pollaplwn mikrwn fail einai ena poly cool post (kata th gnwmh mou) pou einai kai profanws o orismos tou "epic fail" (kati pou einai toso akraia "fail" pou katalhgei na einai "success")

Lol elpizw na mhn ta pairnei kaneis sta sobara ola ayta. An nai tote atyxhsate (you failed)[/quote:2qi0r0cn]

Με λιγα λογια δηλαδη:

fail_20at_20failing.jpg

OK OK Σταματαω καηκαμε με τα checkboxes.. :P:P

[x] just for fun obv

Δημοσίευση

:)

to na to grafa etsi , i me to koutaki sto telos , tha piraze mono ena nerd :D

to "sta" einai pio katanoito pistevw kai etsi k to vala ^^

to oti 3ereis apo pou proerxonte ta [x] koutakia me tosi akrivia de sou dinei kati allo ektos apo metalio nerd..

olo auto to 4chanistiko fail kai ta koutakia pistevw oti ektos an itan apo prin nerds kai ta 3erane (kali wra san esena ? :P) oi upolipoi ta vlepoun kathimerina sto 2p2.

de pistevw na pare3igiseeee!!!

Δημοσίευση

Dogan0s έγραψε:

:)

to na to grafa etsi , i me to koutaki sto telos , tha piraze mono ena nerd :D

to "sta" einai pio katanoito pistevw kai etsi k to vala ^^

to oti 3ereis apo pou proerxonte ta [x] koutakia me tosi akrivia de sou dinei kati allo ektos apo metalio nerd..

olo auto to 4chanistiko fail kai ta koutakia pistevw oti ektos an itan apo prin nerds kai ta 3erane (kali wra san esena ? :P) oi upolipoi ta vlepoun kathimerina sto 2p2.

de pistevw na pare3igiseeee!!!

Δημοσίευση

καλησπερα. πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πωσ μια ζωη ξεφευγετε απο το θεμα ?χθες το βραδυ ειχα μια υπεροχη εμπειρια και θελησα να την μοιραστω με καποιον .οντας αργα το βραδυ και μην εχοντας καποιον απο τον κυκλο μ (ποκερ.για να καταλαβει αυτα που θα του πω και την σημαντικοτητα του πραγματος)και αφου ειχα ανοιχτη την σελιδα του pokerland αποφασισα να το μοιραστω μαζι σας.

εκπληκτος αντικρισα οτι σε 15 λεπτα απο τη στιγμη που postara την εμπειρια μου (και πλην ενος η δυο σχολιων επι του θεματος )το θεμα καταληξε να ειναι τα κουτακια,οι nerds και to fail!γιατι?

δεν μπορουσατε να ανοιξετε ενα αλλο θεμα με επικεφαλιδα

"κουτακια-nerds-kai fail" και να γραψετε εκει ολα αυτα που γραψατε εδω?

δεν λογοκρινω κανεναν.η ελευθερια του λογου ειναι καλως η κακως αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος σ αυτη την χωρα.

η αναγκη για να ικανοποιηθει ο εγωκεντρισμος ,η εγωπαθεια,η προσωπικη προβολη του καθενος ατομου καλα κρυμμενο πισω απο μια εικονα δια μεσου τησ ειρωνιας ,του εμπαιγμου,της απαξιωσης και

του χλευασμου συγγνωμη αλλα ειναι κατακριτεα.

ολοι μας εδω ειμαστε μελοι μιας κοινοτητας ,της κοινοτητας του pokerland .ολοι ειμαστε ισοι μεταξυ μας ανεξαρτητος του ποσα χρονια παιζει ποκερ ο ενας η ποσα χερια επαιξε αυτο το χρονο η τον ταδε ,η πιο ειναι to bankroll στα διαφορα sites που παιζει κτλ..

συγγνωμη αν σας κουρασα με τις σκεψεις μου.αλλωστε γι αυτο υπαρχει και αυτο το site.για να μοιραζομαστε τις σκεψεις μας.

αυτο το post δεν αναφερεται σε κανεναν προσωπικα ,ειναι απλα σκεξεις,

αλλωστε μολις ξεφυγα και εγω απο το θεμα .

ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσίευση

kotopoulas έγραψε:

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πωσ μια ζωη ξεφευγετε απο το θεμα ?

Ερωτηματικό σε καταφατική πρόταση.Nice hand sir....

χθες το βραδυ ειχα μια υπεροχη εμπειρια και θελησα να την μοιραστω με καποιον

Tην μοιράστηκες,ωραία...Τι απαντήσεις περίμενες να δεις δεν μπορω να καταλάβω που εκπλάγηκες κιόλας...

(και πλην ενος η δυο σχολιων επι του θεματος )

Αν δεν γέλασες έστω και λίγο με τα replies...

Edit:Που είναι τα σχόλια για το θέμα???

ευχαριστω για το χρονο σας.

Ζητώ αποζημίωση για το χρόνο μου,δεκτή? :)

Εdit:

arourel έγραψε:

small god... i'm delighted to post in the 1st authentic BVB post of the greek forums!!!

gtfo[?]

monday 25[ ]

Internet possibly posting here[ ]

Πραγματική αναβάθμιση για το φόρουμ μας....

kotopoulas έγραψε:

ps==>thanks arourel

για το χθεσινο post

Δημοσίευση

Δεν υπάρχει κάτι επί προσωπικού,την ίδια αντιμετώπιση θα είχε το topic όποιος και να το πόσταρε...

Τhats how forums work... Δεν χρειάζεται να γινόμαστε τόσο offensive όταν γράφει κάτι ο άλλος και δε μας αρέσει...Προσπέρασέ το αν θεωρείς ότι δεν έχει να σου προσφέρει κάτι...