Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

mathew ace έγραψε:

duruuurururururururrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Αληθινή απόλαυση να τον παρακολουθείς να παίζει. Οχι μόνο κερδίζει αλλά δοκιμάζει κ πράγματα φανταστικά.

Πάντως το παλικάρι εκτός από τρομερές ικανότητες έχει και ασύλληπτη αντοχή κ φοβερό Β game. Στο durrr million dollar challenge έπαιζε με 3 μέρες άυπνος κ κατάφερε να κερδισει!! Durrracel που λέει κ ο ακατανόμαστος ο χέλμουθ.

Δημοσίευση

Στην αρχή δεν τον πήγαινα καθόλου λόγω της φάτσας του.Αυτό το ηλίθιο βλέμμα μου την έπαιζε στα νεύρα.

Σιγά ,σιγά αρχισα να αλλάζω γνώμη όταν τον είδα στα HSP , στην 5η σεζόν για πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος.

Το έχω ξαναπεί ότι είμαι πολύ λίγος για να κρίνω πως παίζει και αν είναι όντως τόσο καλός.Δεν με νοιάζει αν είναι κωλόφαρδος ή το river πρέπει να

μετονομαστεί σε "the durrrr card".

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όποτε παίζει ο Durrrr καπου,είτε live είτε online το αποτέλεσμα είναι ένα υπερθέαμα.Το παιχνιδι γίνεται τόσο απρόβλεπτο και συναρπαστικό που εμείς οι θεατές τρίβουμε τα μάτια μας.

Ο Duan είναι αυτή τη στιγμή για το poker ότι είναι και η Μπαρτσελόνα για το Champions League.Χασει ή κερδίσει δεν έχει σημασία, θα δεις κάτι υπεργ@μ@το.

Αυτό που του αναγνωρίζουν όλοι, είτε τον μισούν είτε τον λατρεύουν είναι ότι έχει τα μεγαλύτερα "balls" από όλους.

Ποιος άλλος μπορεί να αντέξει αυτά τα swings σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα?Εχω βαρεθεί να ακούω τους υπόλοιπους pro μόλις κάνουν μια κοιλιά

να σταματάνε να παίζουν,να κάνουν διάλειμμα και να βγαίνουν στα blog τους και να κλαίγονται για τα λεφτά που έχασαν.Συμφωνώ ότι πρέπει να σταματήσεις, αλλά γιατί βγαίνεις και κλαίγεσαι?

Ο durrr δεν σταματάει με τίποτα.Απίστευτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Ειναι τέτοιος τύπος που αυτά τα λεφτά που κερδίζει τώρα μπορεί να τα ξαναχάσει σε μια μέρα."Who cares ?" Όλοι ξέρουμε ότι θα επιστρέψει και θα ξαναεπιστρέφει για πάντα.

Ανυπομονώ για την επάνοδο του Isildur και τα rematch.

Και τέλος μόνο η διάρκεια θα δείξει αν είναι καλύτερος από τον Ιvey.

Πως μπορείς να ξεπεράσεις ένα απίθανο τύπο που παίζει σχεδόν τέλεια όλα τα παιχνίδια σε ότι format θες?