aekara1921 Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2010 γνωριζει καποιος πως μπορω να βρω και να χρησιμοποιησω το all in ev graph στο holdem manager?εχω κατεβασει την δοκιμη(για 15 μερες) και πατησα εκει που λεει import from folder και εκανε import απ τον σκληρο δισκο 115 αρχεια(με hand histories).τωρα μου γραφει πως εχει βρει 4379 παιχτες αλλα οταν παταω το tourney results δεν μου γραφει τιποτα.επισης στα τουρνουα δεν εχει graphs,μονο στα cash εχει.μπορει να με κατατοπισει καποιος επειδη ειμαι και λιγο ασχετος με αυτα?? Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2010 aderfe egw ime pio ashetos kai apo esena ..giafto thelw na mou pis pws katevases to free? Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2010 μπες στο site www.holdemanager.com και πατα εκει που λεει buy it και θα σου βγαλει μια επιλογη να κατεβασεις το trial για 15 μερες. Παράθεση
CrisEL Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2010 Εδώ το εξηγεί αρκετά καλά . Έχει και videohttp://faq.holdemmanager.com/questions/120/EV+ExplainedΑν έχω καταλάβει καλά έχει να κάνει αποκλειστικά με cash game και είναι το γράφημα που σου δείχνει πόσο EV ήταν η κινησή σου δλδ. να πάς all-in πριν το river . Δλδ. υπολογίζει τα λεφτά που μπήκαν all-in σε σχέση με το πλεονέκτημα που είχαμε στο δεδομένο street και απεικονίζει τα χρήματα που θα είχαμε κερδίσει αν το πλεονέκτημα επικρατούσε και μεχρι το river . Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2010 aekara1921 έγραψε:μπες στο site www.holdemanager.com και πατα εκει που λεει buy it και θα σου βγαλει μια επιλογη να κατεβασεις το trial για 15 μερες. den vriskw kapou na lei buy it Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2010 molis mpeis stin selida pata ekei pou leei holdem manager kai meta sto deksi meros leei BUY NOW. Παράθεση
Recommended Posts