Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπον το ολο κακο εχει ως εξης:6000 chips τριτο χερι εχω Q10 απο late position κανω τεταρτος call μαζι me ta blinds εξι ατομα.flop AQ3 check ολοι turn A check ολοι river 6 check ολοι και εννοειτε πονταρω το 1/3 του pot και βρισκω ενα call απο λοζε JJ.Μαζευω ενα μεσαιο pot.Μετα απο μερικα χερια εχω παλι απο late position Q10 μπαστουνια κανω raise 300 αφου ειναι το δευτερο χερι που παιζω οποτε καποιοι θα το σεβαστουν.2 call flop Q105.Bet 500 call ενας.Turn A bet 600 call αυτος.river K check εγω bet αυτος 1000 call εγω γιατι κραταω 2 ζευγαρια το flop ειχε 2 κουπες και πολυ πιθανων να κυνηγουσε χρωμα το οποιο δεν βγηκε.To pot ηταν αρκετα μεγαλο οποτε αξιζε.Showdown AJ.(1η στραβη της τραπουλας).Επομενο χερι εχω Α10 καρο call το UTG raise εγω 350 call το BB call το UTG.Flop A83 bet to Utg 200 raise εγω 700 για να δω που βρισκονται call το BB call και το UTG.River J check το Utg check εγω bet 2500 το ΒΒ πασο και οι 2 και μου δειχνει ΑΚ λεγοντας καλο πασο.Οταν ερχεται το small blind σε μενα εχω 9-7 εχουν παει πασο ολοι εκτος to utg κανω call τα αλλα 25 check το ΒΒ.Flop 942 bet εγω 200 raise 700 to ΒΒ fold to Utg call εγω.turn J check εγω bet 700 το ΒΒ fold εγω ανοιγωντας το 97 και το BB μου λεει πω φιλε πολυ καλο πασο και ανοιγει διζευγαρο 9-4 (να το βρασω εκεινη την ωρα το καλο το πασο αλλα τεσπα).Μετα απο 2 χερια και αφου ενας εχει θυσιασει τις μισες του μαρκες με ενα Qj Κανω Raise 700 και εχω απο πισω μου περιπου 1300 μαρκες με ΚQ σπαθια αυτος που εχασε με QJ γυρναει all in και λεω οτι αναγκαστικα πρεπει να κανω call και ας ειμαι πισω γιατι ειμαι pot cmtd κανω το call και ανοιγει QJ αυτος.Πιστευω πραγματικα και το λεω και στους αλλους οτι αφου με εχει πουλησει τοσες φορες η τραπουλα μαζεμενες θα με πουλησει και τωρα.FLOP AJJ TURN 3 RIVER K......

Δημοσίευση

θα μπορουσα να ημουν.δεν ημουν ομως.γενικοτερα σε ολα ημουν μπροστα καi μεχρι river ημουν βουνο.και οπου ημουν πισω πηγα πασο.νομιζω οτιτο παιξιμο των χεριων ηταν το καλυτερο δυνατο.πρεπει να εισαι οσο tight χρειαζεται και οσο aggresive χρειαζεται.αλλιως παιζεις in the dark.