africanos23 Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 Geia pedes...pezo poker edo kai 3 xronia ime arketa gnostis tou pexnidiou alla san olous maresoun ta fancy plays...arxisa tora na kano grind nl2 12-24 trapezia...exo fai tou pousti ta lefta se cash games(1-2+) kai tourneys apo 33 mexri 215 alla xoris bankroll management kai na pe3o sobara(mia kathe 1000 )then ginete tpt ...An thelo na pe3o sobara ime arketa kerdoforos kai me liga downswings...Ti protinete i pio empiri sto grinding gia ta arxika bimata? kai protinete na pezo nit? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 Αν εχεις φαει του φουστη τα λεφτα σε cash games 1-2+ τοτε το να κανεις grinding το nl2 ειναι το λιγοτερο ανωφελο αφου ενα buy in εκπροσωπει το big blind σου μεχρι πριν λιγο καιρο αρα δεν θα μπορεσεις να παιξεις σοβαρα με τιποτα.Εκτος αν αντι για nl2 ηθελες να πεισ nl200.. Παράθεση
SOUSAM Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 signwmi re paidia ti einai to grinding?? Παράθεση
africanos23 Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2010 Grinding ine na pezis polla cash me apotero skopo na ekmidenisis to variance i allios diakimansi (aplotera sintelestis apolias px to na xasis tous assous 2 fores stis 10) To variance ine auto pou thelo na ekmideniso an poro giati me ena bankroll aspoume 3000euro se live 1-2 ine ligo pisteuo mias kai i pektes ine kai arketa pio loose kai ta raises ine terastia ....poro na kerdiso 500 euro ena session alla kai na xaso kai 1000-1200 euro(10-12bi)...to ti m dini to online ine multitabling pou me endiaferi perisotero ...mias kai to hourly rate pollaplasiazete kai oti live then poris na katsis na peksis entos bankroll mias kai kato apo 0.50-1(spania kai pou) stin kipro then briskis ara i minimum arxi ine 5000euro on the safe side... Παράθεση
kosturos Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2010 Africanos ο μέγας grinder!!!Ρε Νίκο μου, μήπως αντί για NL2 εννοείς NL20 ή NL200?Εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη τακτική υπό τις δικές σου περιστάσεις είναι να προσαρμόσεις το παιχνίδι σου στα συγκεκριμένα live cash games και να προσπαθήσεις να αποφεύγεις τα fancy plays και το tilt!Cu! Παράθεση
africanos23 Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2010 Ti na so po re kostoure prospatho alla distixos me etsi loose players then ginete tpt....en na mou pis tin tixi mou ....simera ekatsa sto 1-2euro ston stelio...perimena 1 ora kai kati me stack giro sta 200 euro....me KK (utg) raise sta 17 euro 4 limpers, all-in to small blind(kanitzias)275 euro instant allin ego, alla then ida ton pekti sto big blind(paulos)meta apo kanena 2 lepta allin o paulos 350euro pou milouse prin apo mena kai skeftome na pasaro to KK ???????? i dont think so...well o kanitzias ixe 82s opos to akous:) kai o paulos mas AKo flop A-Q-2 turn river 10-10 ....meta pes m pos na pe3is ....grinding nl2(0.01-0.02 cent)bankroll 3xiliades dollaria hehehehe then ginete diaforetika :)ekourastika.... Παράθεση
djalexlee Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Τα microstakes δεν είναι δύσκολα, εαν κατέχεις abc poker μπορείς εύκολα να κερδίσεις το 2$nl μέχρι και το 10$nl αρκεί να μην παρασίρεσαι απο τον χαλαρό τρόπο που παίζουν οι αντιπαλοι σου. Εαν δεν μπαίνεις σε σπότ να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις έχεις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Εαν κάπιος δεν μπορεί να κερδίσει σταθερά τα microstakes νομίζω οτι δεν μπορεί να κερδίσει κανένα επίπεδο cash games.Η γενίκοτερη προσσέγγυση μου στο επίπεδο είναι ότι δεν βάζω πολλές μάρκες σε ποτ χορίς σημαντικό λόγο και εαν δεν μπορώ να το ελέγξω. Επίσης πάντα ποντάρω τα καλά μου φύλλα και δεν κάνω ποτέ σλοουπλει γιατί οι αντίπαλοι μου έχουν τσακωθεί με το πάσο, εαν κρατάνε 2 κάρτες και αυτό που βλέπουν τους αρέσει παίζουν μέχρι τέλους.Παίζω αρκετά απλό και σφιχτό πόκερ εκτός θέσης και γίνομαι λίγο LAG στο button kai sthn cutoff προσπαθώντας να εκμεταλευτώ το μεγάλο vpip των limpers. TAG out of possision LAG in possision. Αλλά ποτέ δεν πάιζω σκουπίδια, το range μου είναι όλα τα πόκετς αντε μέχρι και QJs sto button και cutoff. Preflop παίζω περίπου vpip 14 pfr 8 3bet 3% επίσης φροντίζω όταν φτάνω σε showdown να είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αυτό που θα δείξω νικάει γιατι αν σε αυτό το επίπεδο αν δεν έχεις πάνω απο W$SD% 50 πρέπει να προσαρμώσεις το παιχνίδι σου ποστφλοπ. Τα περισότερα χρήματα τα κερδίζω απο το button με cbet σε raised pot απο εμένα αρχικό raiser γιατί έχω σφηχτό preflop image, χορίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχω φλοπαρει κάτι. Πολλά χρήματα κερδίζεις όταν κρατάς AA ή ΚΚ και πάρεις 3bet απο τύπους που νομίζουν ότι είναι tom dwan, εκεί σπρώχνεις και πληγώνεται ο εγωισμός τους... νομίζουν οτι τους μπλοφάρεις επειδή είναι LAG και παίρνεις call apo 56s 1010 JJ qq πολύ + ev σημεία που δεν θα βρείς στο 1/2$ Επίσης κυνηγάω πολύ τα σετ απέναντι σε deep stack αντιπαλους. Για οτι άλλη απορία θές έχω ανοίξει thread συγκεκριμένα για τα micros http://www.pokerland.gr/option,com_kune ... 44113.html Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 na sas pw kati ? sorry me me respectalla mono poker den paizete oloi eseis onlineexete tosa tools, pokertools, poker tracker , poker e.t.c poker tournament shark oti 8elete etoima. ai to mono pou exete na kanete einai , na paizete kala fyla, kai fisika na perimenete position. koinos vlepete ta panta....gia tous antipalous sas.kai afto ginete mono sto FT , PS? i se ola ta site?ego pou paizo sto PKR pantos tetia pragmata den kserw ean simvenoun Παράθεση
djalexlee Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Οι 8 στους 10 και στο PKR kai sto FT ή στο PS χρησιμοποιούν tracking softwares, εγω προσωπικά χρησιμοπηώ Holdem Manager, είναι προγραμμα που βλέπεις τις συνήθειες στο παίξιμο των αντιπάλλων σου και τις δικές σου φισικά μέσω στατιστικών. Κανένα προγραμμα δεν θα σου πεί όμως πώς θα παίξεις τα φύλλα σου ή πια φύλλα να παίξεις απέναντι σε πιόν. Πότε ο αντίπαλος μπλοφάρει και πότε το έχει. Η τι γραμμή θα ακολουθήσεις μέσα σε ένα χέρι. Εαν ήταν τόσο απλό θα είχαμε όλοι απο 5 πολυκατοικίες. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 louka στο εχω πει πολλες φορες μην λες ανοησιες χωρις να σκεφτεσαι.Οταν καποιος παιζει 9+ τραπεζια ταυτοχρονα δεν μπορει να κοιταει ολους τους αντιπαλους και να ξερει πως παιζουν.Για αυτο πολυ απλα χρησιμοποιει τα προγραμματα που λες.Μην λες τετοια πραγματα σε παρακαλω γιατι tiltareis πολλους. Παράθεση
djalexlee Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Δεν τιλτάρω, απλά εξηγώ οτι δεν υπάρχει κανένα μαγικό πρόγραμμα που να γεμίζει το λογαριασμό σου με χρήματα, υπάρχει όμως σωστό διάβασμα των στατιστικών, μελέτη των παρτίδων με συνήθεις αντιπάλλους μετά τα sessions... σημειώσεις διαβασμα... μπλα μπλα μπλα μπλα ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.Δεν είναι τόσο απλό όσο υποψιάζεται ο φίλος οτι είναι. Και επειδή κανένας δεν γενηθηκε μαθημένος καλό θα ήταν να ψαχτεί και να καταλάβει πανω κάτω τι γίνεται και ότι τα προγραμματα αυτά συνεργάζονται με τα sites που παίζουμε, αλλιως δεν θα μπορούσαν να μαζεβουν τις πληροφορίες, οπότε δεν πρόκειται για κάτι παράνομο ή αθέμητο. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 foustouki έγραψε:louka στο εχω πει πολλες φορες μην λες ανοησιες χωρις να σκεφτεσαι.Οταν καποιος παιζει 9+ τραπεζια ταυτοχρονα δεν μπορει να κοιταει ολους τους αντιπαλους και να ξερει πως παιζουν.Για αυτο πολυ απλα χρησιμοποιει τα προγραμματα που λες.Μην λες τετοια πραγματα σε παρακαλω γιατι tiltareis πολλους.anohsies? to theoreis poker afto?diladi ean paei kapios sto live xoris afta ta programma ti kserei?tipotatespa katalabate ti enow osoi to katalavatesorry gia tin paremevoli Παράθεση
djalexlee Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Γιατί δεν μας εξηγείς οτι ενοείς ? Πες την γνώμη σου καθαρά... οτι είμαστε live αδυναμοι παίχτες επείδη online τα πάμε καλά με χρήση προγραμμάτων? Και οτι το online δεν είναι πόκερ ετσι? Επειδή έχεις το δικαιωμα να εκφράζεις την γνώμη σου δεν σημαίνει οτι είμαστε υποχρεωμένοι να σε πέρνουμε και σοβαρά... Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 katalaves akrivos ti enow gia ta programmata.ti enow:paikse xwris ta programmata na doume ti -+ kerdos 8a exeis, giati etsi kai ego ean exo 10 programmata sto background paizo kai as eimai psari. katarchas den epitithomai se esena (sorry ean katalaves etsi ) apla exo xasei xrimata sto cash kai tora akrivos katalava ti paizei pis0 apo ola ta online cash games kai profanws kai tourneys.Euxomai sto PKR pou einai 3d na min paizoun tetia programmata.sorry kai pali diagrapste ta sxolia mou .L Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Λουκα στο live game παιζεις παντα σε ενα τραπεζι.Εκει λοιπον το βοηθητικο μου προγραμμα ειναι τα ματια μου και το μυαλο μου καθως βλεπω τους αντιπαλους και μπορω να δω ποσο συχνα παιζουν,ποσο συχνα κανουν raise κλπ κλπ κλπ ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδη οτι μας δινουν και τα νουμερα απο τα βοηθητικα προγραμματα.Απλα οταν online παιζω 12 τραπεζια για παραδειγμα δεν μπορω να το κανω αυτο με το μυαλο οποτε παιρνω την βοηθεια του προγραμματος ειτε αυτο ειναι pt ειτε hm ειτε οτιδηποτε..Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.Σε παρακαλω πολυ μην μιλας για πραγματα που δεν γνωριζεις.Να σαι καλα. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε:foustouki έγραψε:louka στο εχω πει πολλες φορες μην λες ανοησιες χωρις να σκεφτεσαι.Οταν καποιος παιζει 9+ τραπεζια ταυτοχρονα δεν μπορει να κοιταει ολους τους αντιπαλους και να ξερει πως παιζουν.Για αυτο πολυ απλα χρησιμοποιει τα προγραμματα που λες.Μην λες τετοια πραγματα σε παρακαλω γιατι tiltareis πολλους.anohsies? to theoreis poker afto?diladi ean paei kapios sto live xoris afta ta programma ti kserei?tipotatespa katalabate ti enow osoi to katalavatesorry gia tin paremevoli[/quote:35c5rcvc]Ωραια δηλαδη με την λογικη σου δεν επρεπε να κανενας αθλητης να παρει κανενα βοηθητικο,ουτε βιταμινες ουτε πρωτεινες ουτε τιποτα.Γιατι αν τα επαιρνε ολα αυτα τα νομιμα βοηθηματα τοτε αυτο δεν θα ηταν αθλητισμος.Λουκα με tiltareis δεν επανερχομαι οτι καταλαβες καταλαβες. Παράθεση
SSCrisaliX Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 djalexlee έγραψε:Γιατί δεν μας εξηγείς οτι ενοείς ? Πες την γνώμη σου καθαρά... οτι είμαστε live αδυναμοι παίχτες επείδη online τα πάμε καλά με χρήση προγραμμάτων? Και οτι το online δεν είναι πόκερ ετσι? Επειδή έχεις το δικαιωμα να εκφράζεις την γνώμη σου δεν σημαίνει οτι είμαστε υποχρεωμένοι να σε πέρνουμε και σοβαρά...respect Παράθεση
NARVAN Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Foustouki και Alex πως τα καταφέρνετε να παίζετε σε τόσα τραπέζια ταυτόχρονα; Έχω ξεκινήσει προπόνηση μέχρι σε 5-6 τραπέζια μέχρι τώρα και πραγματικά τα έχω βρει μπαστούνια...Δεν παίζει τόσο πρόβλημα preflop οσο postflop όταν πιάνω φύλλα καθώς προσπαθώ να σκέφτομαι τι κάνω είτε αυτό είναι raise ή οτιδήποτε (min 3-4sec)...για να διατηρήσω το winrate..Δεν έχω στατιστικά καθώς κανώ προπόνηση ακόμα με play money απλά όποιες συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες..Χρησιμοποιώ holdem indicator που είναι free κυρίως για να μην 'σπαταλήσω' το δωρεάν χρόνο από το pt που θα το βάλω μόλις νιώσω έτοιμος να ξεκινήσω.Εσείς πως την παλεύετε τα έχετε αυτοματοποίησει όλα τόσο πολύ;Μπορείς να βάλεις συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο; Ταυτόχρονα το να παίζετε σε 12 τραπέζια ταυτόχρονα δεν επηρεάζει τους άλλους αντιπάλους (να φεύγουν) λόγω της έστω και μικρής καθυστέρησης που αναπόφευκτα προκύπτει όταν παίζεις 2-3 χέρια post-flop με ξεχωριστές περιστάσεις και αποφάσεις που πρέπει να λάβεις; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Ki omws Louka des to apo th thetikh tou skopia. Autoi pou xrhsimopoioun ta "programmata" de tha mathoun pote na paizoun kala enw esy exeis th dynatothta na beltiwseis poly perissotero to paixnidi sou kai na syntripseis kai online kai live poker.An s'enoxlei toso poly h xrhsh tetoiou software tote paikse kapou pou den xrhsimopoiountai h kapou pou mporeis n'allazeis to nickname sou wste na mh se "pianei" to software.H dikh mou thesh einai gnwsth:1. Deeper tables2. Oxi "run it twice"3. Oxi software4. Periorismos multitabling5. Oxi monima nicknames (to opoio kanei to software axrhsto)6. Na einai ligo rigged ta sites gia na boithan ta fish Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 holdemgr έγραψε:Ki omws Louka des to apo th thetikh tou skopia. Autoi pou xrhsimopoioun ta "programmata" de tha mathoun pote na paizoun kala enw esy exeis th dynatothta na beltiwseis poly perissotero to paixnidi sou kai na syntripseis kai online kai live poker.An s'enoxlei toso poly h xrhsh tetoiou software tote paikse kapou pou den xrhsimopoiountai h kapou pou mporeis n'allazeis to nickname sou wste na mh se "pianei" to software.H dikh mou thesh einai gnwsth:1. Deeper tables2. Oxi "run it twice"3. Oxi software4. Periorismos multitabling5. Oxi monima nicknames (to opoio kanei to software axrhsto)6. Na einai ligo rigged ta sites gia na boithan ta fishok den i8ela na 8ykso kanenan. apla ithela na kanw ena "point" oti etsi den matheneis poker sorry.oute vgazeis "TA" trela xrimata. paizo tora stok PKR kai pisteuw ekei einai ola okay ti na pw.tnx guys and sorry no hard feelings Παράθεση
djalexlee Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 @ foustouki +1@ NARVAN Ρήξε μια ματιά στο google για tableninja @ SSCrisaliX Παράθεση
Recommended Posts