j72leo Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Tournament Date & Time: Prizepool Buy-in No Limit Hold'em 27 Aug 2008 02:00 $81,020 $11 R/A Game Running Entries Avg. Buy-in Texas Holdem NL 6 hour 43 minutes 2241 $37.2 1. minnkg21 $13,125 2. moneyinbag $9,520 3. reski777 $6,725 4. champbrady33 $4,537 5. Zeppo72 $3,727 6. J7 LEO $2,917 7. satmarjake $2,107 8. TAKE IT 69 $1,458 9. RAZA14 $883 10. drifto88 $648 11. Cable Guy 73 $648 12. Lovak $648 13. bparis $486 14. Noid$614 $486 15. Sawyers Joe $486 16. parllagio $324 17. dinosaur09 $324 18. Skilled G $324 19. I Am Willis $170 20. INLOVE $170 21. USCswimmer $170 22. JAZZMOSUS $170 23. Jp_3391 $170 24. Moxie77 $170 25. james838 $170 26. scuba t $170 27. gman0671 $170 28. EwaN123 $154 29. Spagh Man $154 30. supernova311 $154 31. edfelson $154 32. Vic Blonde $154 33. WinPhan $154 34. mgertz $154 35. Hotrod0823 $154 36. GROSJEAN $154 37. Madpotz $146 38. boston1281 $146 39. houston1028 $146 40. neon4less $146 Show more... (might be slow) Παράθεση
j72leo Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 den mporw na to exigisw auto........ apo tote se opia tour paizw apo 33$-75$ xanw me bad beats.... kapios na mou pei ti sumvainei.... Παράθεση
liondani Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 j72leo έγραψε:den mporw na to exigisw auto........ apo tote se opia tour paizw apo 33$-75$ xanw me bad beats.... kapios na mou pei ti sumvainei....Χμμμ κάτι μου θυμίζει αυτό...Θέλω να πιστεύω ότι είναι εντελώς τυχαίο αλλά και εγώ μετα από καλά cash (Final Tables) βγαζω περίπου τα μισά χρήματα (έχω λόγω που το αναφέρω αυτό) και μετά δεν μπορώ να σταυρώσω νίκη αν δεν ξαναχάσω το 25%-70% της προηγούμενης νίκης... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,σαφώς το δειγμα που έχω δεν είναι ικανοποιητικό για να βγουν αξιόπιστα συμπεράσματα (πόσα FT να κάνουμε ντε.?..) Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσω άλλους με αντίστοιχες εμπειρίες και σε ποια Rooms αναφέρονται... (μεγάλα downswings και με αυξημένα bad beat μετά από μεγάλες νίκες ή απομάκρυνση χρημάτων από τον λογαριασμό μας) δεν συζητώ βέβαια για περιπτώσεις που καβαλάμε καλάμι και ανεβαίνουμε buy-in και ξαφνικά νομίζουμε ότι αποκτήσαμε τις ικανότητες του Gus Hansen... να εξηγούμε...Υ.Γ. Στην Full Tilt μου έχουν "τύχη" τις περισσότερες φορές Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Συνήθως όταν δεν ερχονται αποτελέσματα, ευθύνεται ο τροπος παιχνιδιού μας...Παιζω αρκετά τουρ κάθε μέρα, και τρώω bad beats....αλλά και ρίχνω...όλα παίζουν...Σε 420 τουρνουά από την αρχή του έτους έχω περίπου 50% ROI...αυτό φυσικά και θα πέσει αφού ακόμα και οι καλύτεροι έχουν 30%...στατιστικές είναι αυτές που σε βάθος χρόνου επαληθεύονται ό,τι και να κάνουμε...Συμβουλή μου είναι να αναλύσεις το παιχνίδι σου, να τα βάλεις κάτω, και να μην θυμάσαι μόνο τα bad beats...οι Αμερικάνοι το λένε αυτό selective memory....Κάποια στιγμή είχα μπει και γω σαυτο το τριπάκι, αλλά μόλις συνηδητοποίησα τα λάθη μου, κάθησα μελέτησα και ήρθα στα ίσια μου... Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 j72leo έγραψε:den mporw na to exigisw auto........ apo tote se opia tour paizw apo 33$-75$ xanw me bad beats.... kapios na mou pei ti sumvainei....Bad play η variance.. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 j72leo έγραψε:den mporw na to exigisw auto........ apo tote se opia tour paizw apo 33$-75$ xanw me bad beats.... kapios na mou pei ti sumvainei....Den mporoume na ekferoume apopsh gia to an paizeis se tournoua pou antexei to bankroll sou giati emfanizeis mono ayth th nikh.8elw na pw pws an olo sou to bankroll einai 2900, to na paizeis 75aria tours den 8ewrw oti einai to pio swsto..Kalytera gia mena na paizeis tournoua me buy in apo 25$ mexri 50$ eidika an kaneis mtt synexeia.An mporei kapoios pou gnwrizei poly kala to bankroll managment na sou pei th gnwmh tou 8a einai oti kalytero.ps: Oso gia tis httes.. Pistopoihse prwta oti exeis paiksei 100% swsta kai an tote synexizei to downswing kai vlepeis oti den to antexeis kane ena break(mia vdomada me ena mhna) h kopsto kai teleiws an deis oti den exeis ton tropo na to antimetwpizeis. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 D.uK.e έγραψε:j72leo έγραψε:den mporw na to exigisw auto........ apo tote se opia tour paizw apo 33$-75$ xanw me bad beats.... kapios na mou pei ti sumvainei....Den mporoume na ekferoume apopsh gia to an paizeis se tournoua pou antexei to bankroll sou giati emfanizeis mono ayth th nikh.8elw na pw pws an olo sou to bankroll einai 2900, to na paizeis 75aria tours den 8ewrw oti einai to pio swsto..Kalytera gia mena na paizeis tournoua me buy in apo 25$ mexri 50$ eidika an kaneis mtt synexeia.An mporei kapoios pou gnwrizei poly kala to bankroll managment na sou pei th gnwmh tou 8a einai oti kalytero.ps: Oso gia tis httes.. Pistopoihse prwta oti exeis paiksei 100% swsta kai an tote synexizei to downswing kai vlepeis oti den to antexeis kane ena break(mia vdomada me ena mhna) h kopsto kai teleiws an deis oti den exeis ton tropo na to antimetwpizeis.[/quote:1t18fris]Μεγαλο λαθος αυτο που λες Duke. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Η αλήθεια είναι ότι κι εσύ και πολλοί άλλοι έχετε καταλάβει λάθος το project tournaments. Μια νίκη μπορεί να την κάνει ο καθένας. Το άσχημο είναι ότι πίστεψες ότι αυτό είναι το φυσιολογικό και όχι αυτό που σου συμβαίνει τώρα. Ξεκίνα διερευνώντας αν είναι Bad play η variance. Και βέβαια, αν το bankroll σου είναι $2900 ακόμα και στα $10 είσαι εκτός bankroll. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 foustouki έγραψε:Μεγαλο λαθος αυτο που λες Duke.Gia to buy in les ? Den gnwrizw kala giayto kai zhthsa apo kapoion pou "katexei" to bankroll managment kala na pei th gnwmh tou.Esy ti pisteveis Stayre? Παράθεση
dimitriszam Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Παιδια μπορει να φανω γραφικος αλλα θα πω και εγω το εξης. Συμμετεχω σε μικρα buy-in. εχω συμμετασχει τις τελευταιες 120 μερες σε 644 τουρνουα εχω 104 cash 16% και RDI 32% 2 νικες 2 δευτερες θεσεις 2 τριτες και 19 συνολικα τελικα τραπεζια. Μολις βγαλω λεφτα απο τον λογαριασμο μου δεν μπορω ουτε στα cash να μπω. Εχω τρελαθει να χανω με ΑΑ,ΚΚ,QQ,AK. Θα αναφερω ενα προσφατο παραδειγμα. Χθες ημουν σε ενα $3,30 4412 συμμετοχες. Μπηκα στα λεφτα με average stack 19.000 μαρκες και εγω ειχα 32,000 χωρις να εχουν μαζευτει αυτες οι μαρκες με μεγαλα αρχικα φυλλα. Η πιθανονητα να παρεις ΑΑ ειναι 1/222. ποια ειναι η πιθανοτητα να παρεις 2 φορες ΑΑ?? Αποκλειστικα στην θεση 252 αφου εχασα το πρωτο χερι με ΑΑ απο 67 ανομοιο ο οποιος ακολουθησε σε reraise δικο μου και εκανε κεντα , μετα απο λιγο εχασα με ΚΚ και με αποτελειωσα αλλο ενα ζευγαρι ΑΑ το οποιο εχασε απο ζευγαρι 66 που με ακολουθησε σε all-in δικ μου για τις τελευταιες μου 12,000 μαρκες. Μπορω επισης να πω εχοντας παιξει σε τοσα τουρνουα οτι μην τα βαζεις ποτε με το μικροτερο stack γιατι παντα ο "θεος" τα βοηθαει με οτιδιποτε φυλλο να κερδισουν , κατι που συμβαινει και σε εμενα βεβαια οταν ειμαι στην θεση αυτη. Κατι σαν την τελευταια αναλαμπη πριν το τελος. Θα μπορουσα να πω και αλλα πολλα αλλα θα σας κουρασω.Τελος θα πω οτι στον κοσμο που ζουμε τιποτα τελικα δεν ειναι εντελως αθωο , γιατι να ειναι αυτο? Βεβαιως και δεν ειμαι ο πιο εξυπνος του κοσμου αλλα σιγουρα δεν ειμαι ο πιο βλακας για να πιστευω κατι τετοιο. Εχω βγαλει τα συμπερασματα μου αλλα I LIKE THIS GAME A LOT!!!! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Εγω ακολουθώ το 2% του BR, αρα με 2900$, θεωρώ ότι μπορει να παίξει 55$ τουρ...αν βέβαια υπάρχει και το ανάλογο επίπεδο.Αν κάνω deep run κάθε 2000 τουρ αστα giorgio...καλυτερα να σταματήσω να παίζω... Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 είμαι αρκετά σίγουρος ότι το Full Tilt διαλέγει flops, υπάρχουν 2 τουλάχιστον πιθανά flops από τα οποία διαλέγει πιο θα πέσει κάτω ανάλογα με το ποιος παίχτης έχει μείνει στο τραπέζι.Αυτό δεν το λέω φυσικά λόγω εμπειρίας στα παιχνίδια όπου όσο απίθανο και να είναι το σερί από bad beats που δέχεσαι δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να το αποδείξεις.Το λέω γιατί παρακολουθώ κάθε πακέτο που μπαινοβγαίνει στο pc μου με αποτέλεσμα να μην πηγαίνουν χαμένα ούτε τα dropped packets που ενδεχομένως να υπάρχουν, και έχω screen shot που υποστηρίζει τη θεωρία μου, δεν ξέρω αν αποτελεί απόδειξη αλλά μεταξύ αυτού του screen shot και της κοινής λογικής που λέει ότι αν μπορούν να σε κλέψουν τότε φυσικά και θα το κάνουν πιστεύω πλέον ότι τουλάχιστον στο Full Tilt πολλές φορές δεν παίζεις μόνο εναντίον των άλλων παιχτών αλλά και εναντίον του software.Και φυσικά πάλι η κοινή λογική ορίζει ότι αν το κάνει ένας από τους μεγαλύτερους στο χώρο τότε φυσικά το κάνουν όλοι.Πως μας επηρεάζει αυτό εμάς; θέλει πολύ ανάλυση μια τέτοια ερώτηση καθώς και τι μπορείς να κάνεις εφόσον έχεις τη γνώση ότι συμβαίνει πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου και δεν είμαι διατεθειμένος να μπω σε αυτή τη διαδικασία, απλά καταθέτω την εμπειρία μου. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 kasspav έγραψε:Εγω ακολουθώ το 2% του BR, αρα με 2900$, θεωρώ ότι μπορει να παίξει 55$ τουρ...αν βέβαια υπάρχει και το ανάλογο επίπεδο.Αν κάνω deep run κάθε 2000 τουρ αστα giorgio...καλυτερα να σταματήσω να παίζω...Sorry αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο λάθος κάνεις. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι πολλοί έχουν καταλάβει λάθος το όλο project. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το BR σου θα καταστραφεί αν συνεχίσεις με αυτή τη μέθοδο. Για δεύτερη φορά στην πορεία μου περνάω ένα downswing πάνω από 100ΒΙ τους τελευταίους 2 μήνες παίζοντας σε μικρότερο field από τους περισσότερους και με 6bb/100. Όσο νωρίτερα καταλάβετε αυτό που γράφω στο άρθρο μου τόσο καλύτερα για εσάς. Ο μόνος λόγος που έχω ποστάρει τόσο πόλύ για ένα θέμα που έχω εξαντλήσει προ πολλού είναι για να βοηθήσω κάποιους νέους παίκτες να γλυτώσουν την κατασροφή. Αλλά βαρέθηκα πια παιδιά. Πετάει ο καθένας ένα νούμερο εντελώς αβασάνιστα χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Πραγματικά, το ποστ αυτό είναι με κάθε φιλική διάθεση. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Δεν είμαι ο ferguson αλλά εδώ το είδα, και το ακολούθησαhttp://www.chrisferguson.com/article-4καθώς και σε μία συζήτηση με έναν άλλο online pro, μου είπε το ίδιο.Θα μελετησω το άρθρο σου για να καταλάβω 100% τι εννοείς...σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να παρεξηγηθούμε. Και γω φιλικά μιλάω. Αυτό έλειπε να κατηγορούμε όσους θέλουν να μας συμβουλέψουν. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 giorgio έγραψε: Πετάει ο καθένας ένα νούμερο εντελώς αβασάνιστα χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Πραγματικά, το ποστ αυτό είναι με κάθε φιλική διάθεση.Giorgio egw otan anefera sto palhkari th gnwmh mou gia ta buy in pou prepei na paizei to eipa me ka8e epifylaksh kai anefera oti opoios gnwrizei kala to 8ema tou bankroll managment 8a htan kalo na pei AYTOS thn apopsh tou kai na ton symvoulepsei.Poly apla giati gnwrizw pws den kanw kalo bankroll managment kai den exw tis apaitoumenes gnwseis gyrw apo ayto to 8ema. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 kasspav έγραψε:Δεν είμαι ο ferguson αλλά εδώ το είδα, και το ακολούθησαhttp://www.chrisferguson.com/article-4καθώς και σε μία συζήτηση με έναν άλλο online pro, μου είπε το ίδιο.Εεε εντάξει!!! Αφου το είπε k ο pro. :laugh: :laugh: :laugh:Πραγματικά, το ποστ αυτό είναι(?????) με κάθε φιλική διάθεσηΤι είναι? ρε giorgio! Εκφράσου .. ελεύθερα. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 antoni se pethymisa re mlk...........welcome back re Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 kasspav έγραψε:Εγω ακολουθώ το 2% του BR, αρα με 2900$, θεωρώ ότι μπορει να παίξει 55$ τουρ...αν βέβαια υπάρχει και το ανάλογο επίπεδο.Αν κάνω deep run κάθε 2000 τουρ αστα giorgio...καλυτερα να σταματήσω να παίζω...Αν νομιζεις οτι με 50bi εισαι ενταξει τοτε σιγουρα κανεις τεραστιο λαθος.Διαβασε το αρθρο του giorgio. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 foustouki έγραψε:kasspav έγραψε:Εγω ακολουθώ το 2% του BR, αρα με 2900$, θεωρώ ότι μπορει να παίξει 55$ τουρ...αν βέβαια υπάρχει και το ανάλογο επίπεδο.Αν κάνω deep run κάθε 2000 τουρ αστα giorgio...καλυτερα να σταματήσω να παίζω...Αν νομιζεις οτι με 50bi εισαι ενταξει τοτε σιγουρα κανεις τεραστιο λαθος.Διαβασε το αρθρο του giorgio.[/quote:1f1q22lx]Που τα είδες τα 50 buyin????Ποσοστο ειναι οπότε τα buyins τείνουν στο απειρο.... Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 i skliri alitheia einai oti to online poker exei ginei toso antagwnistiko poy an den eisai se thesi na akoloutheis 100% ta bankroll managment rules , na vriskeis ta lathi soy meta apo KATHE session , na min beneis se tournament/cash games poy thewreis oti einai -EV gia esena k na prospatheis na tiltareis oso to dinaton ligotero (gt oloi tiltaroyn kapote) tote kalitera na min xana asxolitheis me to poker ... toylaxiston to online... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 kasspav έγραψε:foustouki έγραψε:kasspav έγραψε:Εγω ακολουθώ το 2% του BR, αρα με 2900$, θεωρώ ότι μπορει να παίξει 55$ τουρ...αν βέβαια υπάρχει και το ανάλογο επίπεδο.Αν κάνω deep run κάθε 2000 τουρ αστα giorgio...καλυτερα να σταματήσω να παίζω...Αν νομιζεις οτι με 50bi εισαι ενταξει τοτε σιγουρα κανεις τεραστιο λαθος.Διαβασε το αρθρο του giorgio.[/quote:14lhu0z0]Που τα είδες τα 50 buyin????Ποσοστο ειναι οπότε τα buyins τείνουν στο απειρο....[/quote:14lhu0z0]Θα με τρελανεις..Οταν λες οτι με 2900$ μπορει να παιξει 55$αρια τουρνουα τοτε ποσα bi του προτεινεις να εχει δηλαδη? Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 foustouki έγραψε:kasspav έγραψε:foustouki έγραψε:kasspav έγραψε:Εγω ακολουθώ το 2% του BR, αρα με 2900$, θεωρώ ότι μπορει να παίξει 55$ τουρ...αν βέβαια υπάρχει και το ανάλογο επίπεδο.Αν κάνω deep run κάθε 2000 τουρ αστα giorgio...καλυτερα να σταματήσω να παίζω...Αν νομιζεις οτι με 50bi εισαι ενταξει τοτε σιγουρα κανεις τεραστιο λαθος.Διαβασε το αρθρο του giorgio.[/quote:uuocmcza]Που τα είδες τα 50 buyin????Ποσοστο ειναι οπότε τα buyins τείνουν στο απειρο....[/quote:uuocmcza]Θα με τρελανεις..Οταν λες οτι με 2900$ μπορει να παιξει 55$αρια τουρνουα τοτε ποσα bi του προτεινεις να εχει δηλαδη?2900*2%= 58$...χανεις...2842*2%=56,64...χανεις...και ουτω καθεξης...χανεις χανεις χανεις...και μενεις με 600$*2%=12$....Συνεχώς η μπανκα σου οριζει μεχρι τι να παιξεις...το πιασες γιατι τεινουν στο άπειρο??? και 10$ να σου μεινουν υπάρχουν και τα τουρ με 1 cent xaxaxaxΒαριέμαι να κάνω τα μεθηματικά για το πόσα buyin βγαίνουν μεχρι να σου μείνουν 500$, αλλά θα είναι αρκετά λογικά... Παράθεση
ice9 Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 2 πιθανά σενάρια υπάρχουν... ή θα κερδίσεις ή θα χάσεις. Γι' αυτό μπορείς να παίζεις μέχρι και 25%, δηλαδή 750$ τουρς. Άλλωστε, πόσες φορές έχεις χάσει 4 κορώνα-γράμματα συνεχόμενα;Φυσικά πλάκα κάνω, απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ διαβάζοντας τέτοιες @@@@@ συμβουλές σαν τις περισσότερες από τις παραπάνω.Προτείνω να μη μιλάτε απλά για να μιλήσετε. Αν δεν είστε σίγουροι μη ντρέπεστε να ρωτήσετε, ακόμα και αν είστε supernova elite του pokerland.gr με 100 ποστ την ημέρα (δεν αφήνω προσωπικά υπονοούμενα για κανέναν... σκοπός μου δεν είναι να ανοίξω άλλον ένα καβγά)@giorgio: απορώ με την υπομονή σου φίλε, keep it up Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Ε ναι και τι αλλαζει με αυτο που λες?Θα εχεις δηλαδη καθε φορα 50bi για ενα συγκεκριμενο stake και αναλογα πως τα πας ειτε θα ανεβαινεις ειτε θα κατεβαινεις εχοντας παντα 50bi bankroll.Και το θεωρεις αυτο σωστο?Με αυτην την φορμουλα ειναι πολυ δυσκολο ακομα και αν ειναι καποιος πολυ κερδοφορος παιχτης να καταφερει να κερδισει χρηματα γιατι πολυ απλα δεν του δινεται η ευκαιρια-διαρκεια σε ενα συγκεκριμενο stake για να κερδισει την variance.Μην λεμε τετοια τελειως λαθος πραγματα και τα βλεπουν καποιοι και προσπαθουν να τα εφαρμοσουν.Γιατι αν δοκιμασει καποιος να παιξει 100$αρια mtt στην ποκερσταρς με 5000$ bankroll τοτε πολυ συντομα θα εχει 50bi για τα 0.10$.. Παράθεση
Recommended Posts