aekara1921 Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 μολις τελειωσε μια δραματικη μερα για μενα και ακομη δεν εχω καταλαβει τι εκανα.παιζω hu sit n go και για ακομη μια φορα πηρα τραγικες αποφασεις για να αντιμετωπισω το tilt.πηγα και επαιξα 200$,300$,500$.το αποτελεσμα τραγικο,μπορειτε να το δειτε στο sharkscope(arvan1985).ενω λοιπον ειχα αρχισει να βρισκω μια ισορροπια στο παιχνιδι και καταλαβαινα πως στα 11-25$ ημουν κερδοφορος αποφασισα να δοκιμασω πιο πανω!ο πρωτος παιχτης που επαιξα δεν ηταν regular και ηταν φοβερη περιπτωση να σου τυχει για να παρεις ευκολα το τουρνουα.τραγικη ατυχια ομως....board k65 εγω κρατουσα 65 και κανω bet και κανει allin και...turn 3 ....river 4!απο κει και περα αρχισε η καταστροφη!επαιζα συνεχεια με regulars 310,510$ και εκτος του χαμηλοτερου επιπεδου μου ημουν εξισου ατυχος,ετσι πολυ γρηγορα εχασα περιπου 4000$.ειναι τρομερο να χτιζεις ενα bankroll μεσα σε αρκετο καιρο και να το καταστρεφεις σε μια μερα.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΚΕΡ?προς το παρον εκανα αυτοαποκλεισμο για 3 μηνες. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Τα κανω και εγω κατι τετοια αν τιλταρω, αν ειχα 100Κ θα τα εβαζα να παιξω HU με τον durrrr να ρεφαρω.. Μη μασας κανε ενα διαλειμα μελετησε το παιχνιδι σου και τα hands που εχασες και θα ξαναχτισεις bankroll.. Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 επαιζα χαλια!!αλλα φοβομουν πολυ!πχ:κραταω tt και ειμαι button,blinds 50-100.o αντιπαλος(regular) ειχε σιγουρα πατημενο το check-fold.ομως δεν εκανα raise και φλοπ...2aa....κανω μικρο bet κανει raise...κανω call...turn 5...κανω τσεκ κανει bet κανω call...river 5 ...κανει bet κανω call και ειχε 53!!υπηρχε πιο χαλια παιξιμο απο πλευρας μου ενω γνωριζω πως δεν εχει pair η ασσο αφου ανεβαζε σχεδον παντα και απ το bb??τελος παντων,ηταν πληγμα για μενα γιατι εχασα ολο τον bankroll μου(2200) και επιπλεον 1800$ απο το επαθλο του βουκουρεστιου!δυστυχως sτα hu για μενα ειναι πολυ ευκολο το tilt και ακομα χειροτερα δεν εχω βρει τον σωστο τροπο να το αντιμετωπισω!η μαλλον ξερω πως να το αντιμετωπισω αλλα δεν μπορω! Παράθεση
SickSick Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Aekara1921, se katalavenw kai egw, exw perasei tetoies meres sto parelthon. To provlima estiazei apo to na min dexete eukola to mualo mas tin itta, kai otan ktipisoume kapio arnitiko variance se kapoia atixes stigmi (e.g. opws esi piges proti fora na pe3eis psilotera), erxete i tasi gia grigoro kerdos kai traviomaste sta pio megala paixnidia. Mborei na petixei tin proti fora, alla auto kai mono mas entharinei na to kanoume kai tin epomeni fora kai i katastrofi tou bankroll einai anapofeuktei.Opotan auto pou niwtheis kai epathes mborw na sou pw oti einai anthropino entelos, kai malista to exoun pathoi para polloi. Palia pou asxolithika me husngs apo periergia mia mera ekana sharkscope na dw epitelous pioi itan autoi pou pezane me tous regs sta $500+ buy ins. Kai ektos apo kapoia random psaria, tis perissoteres fores itan kapios pou itan winner se megalo sample alla se poli poli mikrotera stakes, kai profanos eixe tiltarei ekeini tin stigmi. Ektos apo tin klasi tou allou exei kai to tilt sto meros tou.. pos na vgeis zontanos apo ekei mesa.Auto pou prepei na ginei einai oti parolo pou to mualo mas niothei pio iremo na vlepei na mikres nikes stathera para metries nikes kai ligo pio mikres ittes, prepei na dektoume oti ETSI einai i fisiki diakimansi tou pexnidiou kai na tin sinithisei to mualo mas. Diladi den prepei na skeftomaste oti simera exw doulepsei grindarontas 6 wres kai plirothika -$180 opotan doulepsa gia -$30 tin wra. Oute oti me auta pou exasa simera xathikan ta kerdi pou evgala gia 4 meres. Gia na einai iremo to mualo prepei na skeftese gia ta apotelesmata sou mono makroxronia.Oso gia husngs sigkekrimena, to lew stous filous mou pou theloun na asxolounte me auta oti einai i morfi tou poker pou einai i pio epikindini na se kanei tilt logo tis prosopikis morfis tou pexnidiou (1 vs 1 kai an sou pesei enas tixeros malakas den masiete eukola, eidika an einai aggro kai vgoun kai viologika enstikta oti mas pezei ton alpha-dog o allos ktl). Apo tin alli uparxoun winning players pou exoun grindarei polla sta husng xwris na pe3oun kai kana fovero poker, epeidi einai poly weak ta fields xamila. Den 3erw an xriazese 3 oloklirous mines twra alla sigoura kapio break einai kalo na katharisei to mualo, toulaxisto kapoies vdomades meta apo kati tetio. Den pistevo oti prepei na stamatiseis na asxolise me to poker, ektos kai an deis oti den mboreis na eleg3eis ton eauto sou me tipota. Alla den mou fenese tetio stul, eidika pou sou irthe amesos na kaneis autoapoklismo kai auto to post, niwthw oti mboreis na matheis apo auto gia tin epomeni fora, kai na kaneis 3ana rebuild alla to simantiko: siga-siga, kai prepei na 3exasoume posa eixame palia gia na ta 3eperasoume sto mellon allios tha travixtoume se lathos game selection. Παράθεση
psfsin Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 join the club!sou euxomai na min to ksanapatheis! egw to pathainw kai otan koimamai... Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 SickSick έγραψε:Aekara1921, se katalavenw kai egw, exw perasei tetoies meres sto parelthon. To provlima estiazei apo to na min dexete eukola to mualo mas tin itta, kai otan ktipisoume kapio arnitiko variance se kapoia atixes stigmi (e.g. opws esi piges proti fora na pe3eis psilotera), erxete i tasi gia grigoro kerdos kai traviomaste sta pio megala paixnidia. Mborei na petixei tin proti fora, alla auto kai mono mas entharinei na to kanoume kai tin epomeni fora kai i katastrofi tou bankroll einai anapofeuktei.Opotan auto pou niwtheis kai epathes mborw na sou pw oti einai anthropino entelos, kai malista to exoun pathoi para polloi. Palia pou asxolithika me husngs apo periergia mia mera ekana sharkscope na dw epitelous pioi itan autoi pou pezane me tous regs sta $500+ buy ins. Kai ektos apo kapoia random psaria, tis perissoteres fores itan kapios pou itan winner se megalo sample alla se poli poli mikrotera stakes, kai profanos eixe tiltarei ekeini tin stigmi. Ektos apo tin klasi tou allou exei kai to tilt sto meros tou.. pos na vgeis zontanos apo ekei mesa.Auto pou prepei na ginei einai oti parolo pou to mualo mas niothei pio iremo na vlepei na mikres nikes stathera para metries nikes kai ligo pio mikres ittes, prepei na dektoume oti ETSI einai i fisiki diakimansi tou pexnidiou kai na tin sinithisei to mualo mas. Diladi den prepei na skeftomaste oti simera exw doulepsei grindarontas 6 wres kai plirothika -$180 opotan doulepsa gia -$30 tin wra. Oute oti me auta pou exasa simera xathikan ta kerdi pou evgala gia 4 meres. Gia na einai iremo to mualo prepei na skeftese gia ta apotelesmata sou mono makroxronia.Oso gia husngs sigkekrimena, to lew stous filous mou pou theloun na asxolounte me auta oti einai i morfi tou poker pou einai i pio epikindini na se kanei tilt logo tis prosopikis morfis tou pexnidiou (1 vs 1 kai an sou pesei enas tixeros malakas den masiete eukola, eidika an einai aggro kai vgoun kai viologika enstikta oti mas pezei ton alpha-dog o allos ktl). Apo tin alli uparxoun winning players pou exoun grindarei polla sta husng xwris na pe3oun kai kana fovero poker, epeidi einai poly weak ta fields xamila. Den 3erw an xriazese 3 oloklirous mines twra alla sigoura kapio break einai kalo na katharisei to mualo, toulaxisto kapoies vdomades meta apo kati tetio. Den pistevo oti prepei na stamatiseis na asxolise me to poker, ektos kai an deis oti den mboreis na eleg3eis ton eauto sou me tipota. Alla den mou fenese tetio stul, eidika pou sou irthe amesos na kaneis autoapoklismo kai auto to post, niwthw oti mboreis na matheis apo auto gia tin epomeni fora, kai na kaneis 3ana rebuild alla to simantiko: siga-siga, kai prepei na 3exasoume posa eixame palia gia na ta 3eperasoume sto mellon allios tha travixtoume se lathos game selection.ty sick sick,πολυτιμες συμβουλες και συμπαρασταση!ειλικρινα την χρειαζομουν γιατι τετοια νιλα δεν φανταζομουν ποτε πως θα παθαινα!μεσα απο τετοια γεγονοτα καταλαβαινω πως ειναι παρα πολυ σημαντικο να αποκτα καποιος τα καταλληλα ψυχικα χαρακτηριστικα για να παιξει...ειδικα το hu ειναι καθαρα παιχνιδι ψυχολογιας και παιξιματος του αντιπαλου!!τοσες φορες ηξερα πως οι αλλοι με κλεβουν και αντι να πατησω το κουμπακι του raise πατουσα εκεινο του fold!παλι απ την αρχη τον ιουνιο γιατι τωρα πραγματικα εκτος απο κακη ψυχολογια,τα 20 και 30 $ μου φαινεται ασκοπο να τα παιξω.ειμαι στην φαση ακομα που θελω πισω τα 4000 !!!. Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 psfsin έγραψε:join the club!sou euxomai na min to ksanapatheis! egw to pathainw kai otan koimamai...το κακο ειναι οτι ουτε στο παρελθον εχω δειξει καλα δειγματα γραφης.αν παρατηρησεις στο sharkscope εκει που πηγαινω σχετικα ανοδικα...ξαφνικα κατι μεγαλα αλματα προς τα κατω!προφανως δεν συγκρινονται με τουτο αλλα εν παση περιπτωση ειμαι στο club,μπορει να εγινα και αρχηγος σημερα!!! Παράθεση
dinos89 Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 poooooo....megalh pikra filos...s efxomai n ta pareis pisw otan xanapaixeis...k gw pernaw duskolh pokerikh fash...vevaia den xanw xiliades $$ alla den borw pleon n kerdiw ayta p kerdia 2-3 mhnes prin paionas micro stakes...k pleon den exw kinhtro n paixw gt exw xasei megalo meros t bankroll t teleutaio diasthma...oti k n paxw dn borw n kerdisw...efuga apo t 6max phga st full ring apo ekei sta sng apo kei st hu k apo kei st tour k pali apo thn arxh...tipota...isws meta apo ena diasthma na me xanapiasei i orexh k n bow n kerdisw... Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 paidiaego paizo apo feb 2010eimai kato arketa leftaEXo kai nikes polles omos opote isos eimai kai sta isa den kserosinolika exo valei 160 euro nomizo - 80 euro nikes?e kapou ekei to thema einai oti ksekinisa apo megalo tourneys san fish kai kerdiza arketa xrimata e tin ypomoni mou .tora pou ksero POLY parapanw , XANO sinexos!ma ti ginete?tespa , exo ksenerosei kai ego. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 ξεκίνησα και εγώ λίγο πρίν το πάσχα να παίζω στα 11$. στην αρχή πήγαινα καλά, έως πολύ καλά! έως χτές! έχασα ένω είχα 3800 μάρκες και ο αντίπαλος 200! και η γκαντεμία ξεκίνησε με ΑΑ εγώ και Q6 ο άλλος και έβγαλε κέντα!μετά ότι και να έπαιζα έχανα! έχασα λιγό πάνω απο 200$ και λέω να μην ξαναπαίξω ποτέ!!!!! :S :S :S Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 dinos89 έγραψε:poooooo....megalh pikra filos...s efxomai n ta pareis pisw otan xanapaixeis...k gw pernaw duskolh pokerikh fash...vevaia den xanw xiliades $$ alla den borw pleon n kerdiw ayta p kerdia 2-3 mhnes prin paionas micro stakes...k pleon den exw kinhtro n paixw gt exw xasei megalo meros t bankroll t teleutaio diasthma...oti k n paxw dn borw n kerdisw...efuga apo t 6max phga st full ring apo ekei sta sng apo kei st hu k apo kei st tour k pali apo thn arxh...tipota...isws meta apo ena diasthma na me xanapiasei i orexh k n bow n kerdisw...το θεμα ειναι πως αν ειχα την σωστη ψυχολογια σιγουρα δεν θα ειχα χασει τοσα.εγω ειχα την ψυχολογια που εχει το ποντικι οταν το κυνηγαει η γατα.ελεγα...να ρεφαρω και δεν θα ξαναπαιξω στα 500$.και κατω απ αυτες τις συνθηκες παιχνιδι σωστο δεν παιζεται.συνηθως ανεβαζω απ το button 85-90% ενω τωρα το εκανα 30-40%.συνηθως κανω cc μετα απο raise δικο μου(ειδικα οταν ειμαι button) 65-70% και τωρα δεν εκανα σχεδον ποτε!εχασα και 4 flips σε συνεχομενα τουρνουα(τα οποια τα κερδιζα αν επαιρνα τα flips)...!μετα απο ολα αυτα το τελευταιο 1000$ ενιωθα πως το χαριζα!ειτε επαιζα ειτα οχι ηταν το ιδιο!καλο θα ηταν να γραφτουν απ τους πιο εμπειρους καποια αρθρα που να αναφερονται στο κομματι της ψυχολογιας,δηλαδη καποια συμβουλευτικα αρθρα ετσι ωστε να μην χρειαζεται να την πατησουν ολοι για να μαθουν!φιλε απ τη σερρες(ειμαι και γω μισος απο κει) το παιχνιδι μαθαινεται απο τεχνικης αποψεως μιλωντας παιζοντας πολλες ωρες!το αλλο το κομματι της ψυχολογιας δεν ξερω αν μαθαινεται!οποτε αν εχεις καλη ψυχολογια προχωρα! Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2010 Δύσκολο πραμα το grinding κι αυτο γιατί οι κανόνες του πάνε κόντρα στην ανθρώπινη φύση. Χάνεις χ αριθμό(μεγάλο) buy-ins οι κανόνες λένε παίξε χαμηλότερα, όμως το κεφάλι σου λέει obv παίξε ψηλότερα.Επειδή είναι αρκετά επώδυνο να συμβιβαστείς με αυτούς τους κανόνες θέλει να τα έχεις βρει εξαιρετικά καλά με τον εαυτό σου.Στο break που θα κάνεις αυτό που πρέπει να σκεφτείς imo είναι ότι το παιχνίδι αυτό(το grinding-οχι το παίζω για χαβαλέ) έχει ΑΥΤΟΥΣ τους κανόνες (bankroll management) και ΤΕΛΟΣ. θέλω να παίξω η όχι είναι δική σου απόφαση ανάλογα με το αν σε εκφράζει αυτό το πακέτο. gl Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 malachaskos έγραψε:ξεκίνησα και εγώ λίγο πρίν το πάσχα να παίζω στα 11$. στην αρχή πήγαινα καλά, έως πολύ καλά! έως χτές! έχασα ένω είχα 3800 μάρκες και ο αντίπαλος 200! και η γκαντεμία ξεκίνησε με ΑΑ εγώ και Q6 ο άλλος και έβγαλε κέντα!μετά ότι και να έπαιζα έχανα! έχασα λιγό πάνω απο 200$ και λέω να μην ξαναπαίξω ποτέ!!!!! :S :S :Shttp://www.pokertableratings.com/party- ... alachaskosden ta pas kai asxima file releax:) Παράθεση
arourel Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 διάβασε και δω έχει κάποια καλά threads:http://forumserver.twoplustwo.com/26/psychology/Good luck recovering! Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε:malachaskos έγραψε:ξεκίνησα και εγώ λίγο πρίν το πάσχα να παίζω στα 11$. στην αρχή πήγαινα καλά, έως πολύ καλά! έως χτές! έχασα ένω είχα 3800 μάρκες και ο αντίπαλος 200! και η γκαντεμία ξεκίνησε με ΑΑ εγώ και Q6 ο άλλος και έβγαλε κέντα!μετά ότι και να έπαιζα έχανα! έχασα λιγό πάνω απο 200$ και λέω να μην ξαναπαίξω ποτέ!!!!! :S :S :Shttp://www.pokertableratings.com/party- ... alachaskosden ta pas kai asxima file releax:)[/quote:3t2uel9q]auta einai kapoia xeria apo apopeires na paikso cash hu.to epipedo einai ipsilotero,oi perisoteroi einai regulars kai imoun arketa tixeros se kapoia xeria!to paixnidi pou paizo einai hu sit ngo kai multi tours ligo ligotero. Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 aekara1921 έγραψε:LOUKAS34 έγραψε:malachaskos έγραψε:ξεκίνησα και εγώ λίγο πρίν το πάσχα να παίζω στα 11$. στην αρχή πήγαινα καλά, έως πολύ καλά! έως χτές! έχασα ένω είχα 3800 μάρκες και ο αντίπαλος 200! και η γκαντεμία ξεκίνησε με ΑΑ εγώ και Q6 ο άλλος και έβγαλε κέντα!μετά ότι και να έπαιζα έχανα! έχασα λιγό πάνω απο 200$ και λέω να μην ξαναπαίξω ποτέ!!!!! :S :S :Shttp://www.pokertableratings.com/party- ... alachaskosden ta pas kai asxima file releax:)[/quote:2c08u1kl]auta einai kapoia xeria apo apopeires na paikso cash hu.to epipedo einai ipsilotero,oi perisoteroi einai regulars kai imoun arketa tixeros se kapoia xeria!to paixnidi pou paizo einai hu sit ngo kai multi tours ligo ligotero.[/quote:2c08u1kl]sorry sorry nomiza anferosoun se mena Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Johnny22 έγραψε:Δύσκολο πραμα το grinding κι αυτο γιατί οι κανόνες του πάνε κόντρα στην ανθρώπινη φύση. Χάνεις χ αριθμό(μεγάλο) buy-ins οι κανόνες λένε παίξε χαμηλότερα, όμως το κεφάλι σου λέει obv παίξε ψηλότερα.Επειδή είναι αρκετά επώδυνο να συμβιβαστείς με αυτούς τους κανόνες θέλει να τα έχεις βρει εξαιρετικά καλά με τον εαυτό σου.Στο break που θα κάνεις αυτό που πρέπει να σκεφτείς imo είναι ότι το παιχνίδι αυτό(το grinding-οχι το παίζω για χαβαλέ) έχει ΑΥΤΟΥΣ τους κανόνες (bankroll management) και ΤΕΛΟΣ. θέλω να παίξω η όχι είναι δική σου απόφαση ανάλογα με το αν σε εκφράζει αυτό το πακέτο. gl σωστος!!! Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 aekara1921 έγραψε:LOUKAS34 έγραψε:malachaskos έγραψε:ξεκίνησα και εγώ λίγο πρίν το πάσχα να παίζω στα 11$. στην αρχή πήγαινα καλά, έως πολύ καλά! έως χτές! έχασα ένω είχα 3800 μάρκες και ο αντίπαλος 200! και η γκαντεμία ξεκίνησε με ΑΑ εγώ και Q6 ο άλλος και έβγαλε κέντα!μετά ότι και να έπαιζα έχανα! έχασα λιγό πάνω απο 200$ και λέω να μην ξαναπαίξω ποτέ!!!!! :S :S :Shttp://www.pokertableratings.com/party- ... alachaskosden ta pas kai asxima file releax:)[/quote:tjx9njxt]auta einai kapoia xeria apo apopeires na paikso cash hu.to epipedo einai ipsilotero,oi perisoteroi einai regulars kai imoun arketa tixeros se kapoia xeria!to paixnidi pou paizo einai hu sit ngo kai multi tours ligo ligotero.[/quote:tjx9njxt]kala pou na deis emena...full tilt eimai ego ASEEEEEemia chara eisai re si relax Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 arourel έγραψε:διάβασε και δω έχει κάποια καλά threads:http://forumserver.twoplustwo.com/26/psychology/Good luck recovering!ty Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε:malachaskos έγραψε:ξεκίνησα και εγώ λίγο πρίν το πάσχα να παίζω στα 11$. στην αρχή πήγαινα καλά, έως πολύ καλά! έως χτές! έχασα ένω είχα 3800 μάρκες και ο αντίπαλος 200! και η γκαντεμία ξεκίνησε με ΑΑ εγώ και Q6 ο άλλος και έβγαλε κέντα!μετά ότι και να έπαιζα έχανα! έχασα λιγό πάνω απο 200$ και λέω να μην ξαναπαίξω ποτέ!!!!! :S :S :Shttp://www.pokertableratings.com/party- ... alachaskosden ta pas kai asxima file releax:)[/quote:134fandx]απο ότι βλέπω εδώ έχει μόνο τα cash!!! ούτε τα τουρνουα ούτε τα SNG!!!! για αυτό είναι μια χαρά!!! Παράθεση
IDIOTropos Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Ρε αδέρφια δεν ανακαλύψατε την Αμερική.Αν καταφέρναν να νικήσουν όλοι έτσι απλά το tilt, όλοι θα ήταν κερδισμένοι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα. Aν ήταν τόσο εύκολο όλοι θα γινόμασταν επαγγελματίες και κανένας δεν θα δούλευε και όλοι θα παίζαν πόκερ. Όλοι θέλουν να κάνουν καριέρα στο πόκερ.Όλοι θέλουν να γίνουν Thomas Dwan και Phil Ivey.Το ερώτημα είναι αν όλοι μπορούνε και αν όλοι μπορούνε να το παραδεχτούν ότι δεν μπορούνε.Είναι γλυκό το χρήμα που κερδίζεις από τον τζόγο.Άλλος κάθεται και δουλεύει ένα μήνα σαν μαλάκας και φορολογείται και παίρνει 1500 ευρώ τον μήνα και άλλος κάνει ένα double up στο πόκερ στο $5/$10 και νομίζει ότι βρήκε τρόπο για να γίνει πλούσιος και Patrik Antonius. Χρήμα μαύρο και αφορολόγητο. Παίρνεις λεφτά και κάθεσαι και κάνεις και ταξίδια. Όσο πειθαρχημένος και να είσαι, πάνω από όλα είσαι άνθρωπος και κάποια στιγμή θα έχεις και τις αδυναμίες σου. Κανένας δεν είναι τέλειος. Αλλά και ο καθένας είναι και μοναδικός. Πολλοί οδηγούμε αλλά όλοι δεν μπορούμε να γίνουμε Σουμάχερ.Ούτε όλοι μπορούμε να γίνουμε Gus Hansen.Εντάξει και εγώ το έχω πάθει πολλές φορές και θα το ξανά πάθω, :laugh: αλλά αλλά ! ακόμα και οι μεγάλοι και οι τρανοί επαγγελματίες παίχτες το έχουν πάθει!Υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες παίχτες (όχι όλοι αλλά αρκετοί) και γνωστοί μάλιστα, που έχουν βαρέσει αρνητικές διακυμάνσεις σε βαθμό disaster! :silly: και μετά ...με καθαρό μυαλό ανεβήκανε σιγά σιγά και ξαναχύσανε bankroll... Μερικοί μάλιστα πιάσανε πάτο εντελώς και φτάσανε σε σημείο να πουλήσουν μέχρι και έπιπλά του σπιτιού τους ή να πάρουν δανεικά. Ο Cris Moneymaker χρωστούσε λεφτά και ήταν $50.000 μείον πριν κερδίσει το WSOP. Δεν θα σας πάω πολύ παλιά στον Stu Ungar γιατί υπάρχουν πολλά πιο πρόσφατα παραδείγματα. Και άντε εσύ φίλε έχασες 3-4 χιλιάρικα, για φαντάσου να ήσουν σε μια φάση που την μία μέρα να περνούσαν μέχρι και εκατομμύρια από τα χέρια σου και την άλλη μέρα να έφτανες στο σημείο να πουλήσεις και το σπίτι σου. :woohoo: Αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού. Δεν είναι για όλους αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι ένα καθαρά τυχερό παιχνίδι, ούτε ένα παιχνίδι καθαρά και μόνο ικανοτήτων, είναι ένα παιχνίδι διακυμάνσεων πάνω από όλα. Αυτό είναι το πόκερ . Τέλος. Ένα παιχνίδι διακυμάνσεων. Ένα παιχνίδι διακυμάνσεων για γερά στομάχια. Και αυτοί που θα βγούνε κερδισμένοι στο τέλος και μετά από πολλά χρόνια θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να κερδίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 me liga logia ean den to exo na stamatiso?kai ean sou pw oti den mporo?ti kanw? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 μακαρι τα tilt sessions μου να ηταν σαν το δικο σου.Tilt session σημαινει οτι στο τελος δε ξεχωριζεις τα προηγουμενα gamesστο sharkscope γιατι η καθετη γραμμη ειναι τοσο μεγαλη που μικραινει τα τετραγωνακια. Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2010 IDIOTropos έγραψε:Ρε αδέρφια δεν ανακαλύψατε την Αμερική.Αν καταφέρναν να νικήσουν όλοι έτσι απλά το tilt, όλοι θα ήταν κερδισμένοι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα. Aν ήταν τόσο εύκολο όλοι θα γινόμασταν επαγγελματίες και κανένας δεν θα δούλευε και όλοι θα παίζαν πόκερ. Όλοι θέλουν να κάνουν καριέρα στο πόκερ.Όλοι θέλουν να γίνουν Thomas Dwan και Phil Ivey.Το ερώτημα είναι αν όλοι μπορούνε και αν όλοι μπορούνε να το παραδεχτούν ότι δεν μπορούνε.Είναι γλυκό το χρήμα που κερδίζεις από τον τζόγο.Άλλος κάθεται και δουλεύει ένα μήνα σαν μαλάκας και φορολογείται και παίρνει 1500 ευρώ τον μήνα και άλλος κάνει ένα double up στο πόκερ στο $5/$10 και νομίζει ότι βρήκε τρόπο για να γίνει πλούσιος και Patrik Antonius. Χρήμα μαύρο και αφορολόγητο. Παίρνεις λεφτά και κάθεσαι και κάνεις και ταξίδια. Όσο πειθαρχημένος και να είσαι, πάνω από όλα είσαι άνθρωπος και κάποια στιγμή θα έχεις και τις αδυναμίες σου. Κανένας δεν είναι τέλειος. Αλλά και ο καθένας είναι και μοναδικός. Πολλοί οδηγούμε αλλά όλοι δεν μπορούμε να γίνουμε Σουμάχερ.Ούτε όλοι μπορούμε να γίνουμε Gus Hansen.Εντάξει και εγώ το έχω πάθει πολλές φορές και θα το ξανά πάθω, :laugh: αλλά αλλά ! ακόμα και οι μεγάλοι και οι τρανοί επαγγελματίες παίχτες το έχουν πάθει!Υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες παίχτες (όχι όλοι αλλά αρκετοί) και γνωστοί μάλιστα, που έχουν βαρέσει αρνητικές διακυμάνσεις σε βαθμό disaster! :silly: και μετά ...με καθαρό μυαλό ανεβήκανε σιγά σιγά και ξαναχύσανε bankroll... Μερικοί μάλιστα πιάσανε πάτο εντελώς και φτάσανε σε σημείο να πουλήσουν μέχρι και έπιπλά του σπιτιού τους ή να πάρουν δανεικά. Ο Cris Moneymaker χρωστούσε λεφτά και ήταν $50.000 μείον πριν κερδίσει το WSOP. Δεν θα σας πάω πολύ παλιά στον Stu Ungar γιατί υπάρχουν πολλά πιο πρόσφατα παραδείγματα. Και άντε εσύ φίλε έχασες 3-4 χιλιάρικα, για φαντάσου να ήσουν σε μια φάση που την μία μέρα να περνούσαν μέχρι και εκατομμύρια από τα χέρια σου και την άλλη μέρα να έφτανες στο σημείο να πουλήσεις και το σπίτι σου. :woohoo: Αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού. Δεν είναι για όλους αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι ένα καθαρά τυχερό παιχνίδι, ούτε ένα παιχνίδι καθαρά και μόνο ικανοτήτων, είναι ένα παιχνίδι διακυμάνσεων πάνω από όλα. Αυτό είναι το πόκερ . Τέλος. Ένα παιχνίδι διακυμάνσεων. Ένα παιχνίδι διακυμάνσεων για γερά στομάχια. Και αυτοί που θα βγούνε κερδισμένοι στο τέλος και μετά από πολλά χρόνια θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να κερδίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.nomizo pos tirontas sosto bankroll den mporei na se epireasei i opoiadipote arnitiki diakimansi.an bebaia den eisai winning player tote tha ta xaseis!tha protimousa omos na ksero pos eimai loser player kai na xano para na ksero pos se sigkekrimena paixnidia/oria exo to pleonektima alla ego pao na paikso ekei pou eimai loser!auto einai paralogo kai entelos tzogadoriki nootropia. Παράθεση
Recommended Posts