ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 δε νομίζω να έχεις λιγότερο από 1%, διότι με δυο οποιαδήποτε μπλε κερδίζεις. (ή απλώς με ένα 5άρι) Παράθεση
djalexlee Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 0.98% σύμφωνα με το Holdem Manager Παράθεση
rounderGR Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Έχω την εντύπωση ότι στο flop έχεις περίπου 9%, και 24% στο turn. Όπως και να χει πάντως το χέρι ήταν απίστευτο! Ρώτα και αυτόν που φλόπαρε κέντα Παράθεση
djalexlee Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Ισως να είδα λάθος και να έχω 0,98% για straight flush, αυτος που φλόπαρε την κέντα μου ευχήθηκε να πεθάνω ¨) Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 djalexlee έγραψε:0.98% σύμφωνα με το Holdem Managerαποκλείεται. μόνο και μόνο το 5άρι σου δίνει ένα 4% περίπου. και η πιθανότητα για χρώμα είναι αρκετά μεγάλη. όχι ότι είσαι και φαβορί, αλλά δεν είναι τόσο απίστευτο χέρι. Παράθεση
Recommended Posts