sotiristzafos Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Kalispera se olous kai hronia polla. Epeidi zousa ta teleftaia hronia sto exoteriko opou epaiza texas kai edo stin Athina den xero kosmo pou na paizei, mipos xerei kanenas apo esas kapoia parea i pou mporo na psaxo gia na vro parea pou na paizei?Euharisto gia ti voitheia! Παράθεση
fridis Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 sotiristzafos έγραψε:Kalispera se olous kai hronia polla. Epeidi zousa ta teleftaia hronia sto exoteriko opou epaiza texas kai edo stin Athina den xero kosmo pou na paizei, mipos xerei kanenas apo esas kapoia parea i pou mporo na psaxo gia na vro parea pou na paizei?Euharisto gia ti voitheia! stin ellada apagoreyete filean kai to minima toy royfianoy me fernei sto noy me ayta poy grafeisama mathis pote exei kai kana kalo rave party pes mas emin mas ksexasis :laugh: :laugh: Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Psaxnw kai gw kata kairous trapezia...kai pistepse me tha pigaina mono se atoma empistosinis...den eimaste gia autofora...xaxaxa... Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Καλημέρα φίλε Σωτήρη...Μπορείς να έρθεις πάνω στα Σκόπια... Τα έξοδα δεν είναι πάρα πολλά... Στην αρχή μπορείς να παίξεις το side event της Κυριακής με 100 ευρώ... Τα ξενοδοχεία είναι φθηνά (γύρω στα 25 ευρώ) και στο καζίνο δεν έχει ούτε καν είσοδο και τρώς και πίνεις ότι θέλεις δωρεάν!!Πολλές φορές ανεβαίνω με αυτοκίνητο και θα μπορούσαμε να ανέβουμε παρέα κάποια φορά...Χρόνια πολλά και καλή τύχη στην αναζήτησή σου!! Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 HI MAN,side event buy in 100?kai posa atoma? Winner $? posoi pernoun xrimata? ti stack ksekinas?ana poso alazoun ta blinds? Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 100+10 euro για την ακρίβεια!!5.000 chips, blinds αλλάζουν κάθε 30 λεπτά. Επιτρέπονται late registration μέχρι το πρώτο διάλειμμα μετά από μιάμιση ώρα περίπου!Μπαίνουν περίπου 70 άτομα.... Δηλαδή pricepool 7.000 ευρώ!!! Να υπολογίζεις 2.000 ευρώ περίπου ο πρώτος!! Παράθεση
drasen Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 καλησπερα φιλε...ξερω εγω ενα μερος που παιζεται και Texas Holdem αλλα και Omaha αν ασχολεισαι!!!εχει απο ολα τα buy-in και μικρα ποσα και μεγαλα και cash games αφθονα!!!ειναι στην λεοφωρο αλεξανδρας λιγο πριν το γηπεδο του Παναθηναικου απεναντι...με το που μπεις στο ισογειο ρωτα τον αξιοματικο υπηρεσιας για πιο λογο πηγες εκει και αυτος θα σε... οδηγησει στο αναλογο ROOM!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
ALEMARNE Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ...ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΑΡΙΣΤΑΑΑΑΑ! Παράθεση
drasen Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 εεεεεεεεεεεεε μα ερωτησεις ειναι αυτες???ΕΛΕΟΣ . . . ! ! ! :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
ALEMARNE Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ ΕΣΥ.ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ.... Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 DEALER_TOMMY έγραψε:Καλημέρα φίλε Σωτήρη...Μπορείς να έρθεις πάνω στα Σκόπια... Τα έξοδα δεν είναι πάρα πολλά... Στην αρχή μπορείς να παίξεις το side event της Κυριακής με 100 ευρώ... Τα ξενοδοχεία είναι φθηνά (γύρω στα 25 ευρώ) και στο καζίνο δεν έχει ούτε καν είσοδο και τρώς και πίνεις ότι θέλεις δωρεάν!!Πολλές φορές ανεβαίνω με αυτοκίνητο και θα μπορούσαμε να ανέβουμε παρέα κάποια φορά...Χρόνια πολλά και καλή τύχη στην αναζήτησή σου!! MAN ? exeis msn na milisoume prive? Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Στείλε μου μήνυμα εδώ στην Pokerland...Όπως βλέπεις το nickname μου είναι DEALER_TOMMY...Είμαι και στο Facebook με όνομα Tomas Schwarz... Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 DEALER_TOMMY έγραψε:Στείλε μου μήνυμα εδώ στην Pokerland...Όπως βλέπεις το nickname μου είναι DEALER_TOMMY...Είμαι και στο Facebook με όνομα Tomas Schwarz...OK MAN!! tnx a lotfacebook stin doulia den exo sou stelno PM Παράθεση
ioagem Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Μαίου, 2010 XERETO . ENDIAFEROME GIA POKER KE EAN PIGENIS STA SKOPIA THA ITHELA NA ERTHO MAZI SOU.THA IME ELLADA APO 12 IOUNIOU MEXRI TELI IOULIOU.TO EMAIL MOU INE gemile1@yahoo.comEUXARISTOYIANNIS Παράθεση
Recommended Posts