Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν λίγο έχασα 4ος στον προκριματικό για το GSOP 10 που γίνεται στο Partypoker!

Αυτό μου με ενόχλησε πολύ είναι ένας πάρα πολύ εριστικός "παίχτης", που έβριζε όχι μόνο εμένα, αλλά και πολλούς άλλους...

Χρησιμοποιούσε πολύ χυδαίες εκφράσεις, "μου.. της μάνας" κτλ....

Θά'θελα να το επιβεβαιώσουν και άλλοι...

Τι μπορεί να γίνει με αυτό το θέμα??

Τα μηνύματα αυτά δεν καταγράφονται???

Μπορεί να γίνει κάτι μέσω της Partypoker??

Έχω το nickname του εν λόγω....

Πρέπει να στείλω e-mail??

Θά'θελα να μου πείτε την άποψή σου και αν ξέρετε τι μπορεί να γίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση...

Ευχαριστώ....

Δημοσίευση

Αυτός που λέει ο Fridis είναι... Είμασταν μαζί στο πρώτο τραπέζι...

Δώσε να καταλάβουν περι τίνος βρισιές εννοώ και αν έχω δίκιο να ενοχληθώ... Πιστεύω ότι τέτοιοι "παίχτες" δεν θα πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τουρνουά πόκερ!

Δημοσίευση

DEALER_TOMMY έγραψε:

Δώσε να καταλάβουν περι τίνος βρισιές εννοώ και αν έχω δίκιο να ενοχληθώ... Πιστεύω ότι τέτοιοι "παίχτες" δεν θα πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τουρνουά πόκερ!

tommy den ekatsa kai poli filaraki]apo oti eides

espase o typos ton A moy me A4

ta xontra den ta prolava egw :(

oyte to onoma den thimame

Δημοσίευση

DEALER_TOMMY έγραψε:

Στειλε email στο Partypoker. Nομίζω η δικαιη τιμωρια ειναι να του κοψουν το chat. Eγω παντως δε θα τον αφηνα να κερδισει για να ικανοποιησω την περιεργεια μου βλεποντας τον live.

Δημοσίευση

αλλά μάλλον δεν λέμε για τόν ίδιο

εμένα όταν του είπα ότι δεν πρέπει να βρίζει εμένα αλλά την τύχη του γιατί εγώ έκανα μία αναγκαστική σχεδόν κίνηση δεν ξαναέβρισε και το κούλαρε λίγο

το μόνο που θυμάμαι είναι στην φωτό του το 13 προφανώς είναι παο ...

αν δεν μπορείς να δεχτείς οτι το παιχνίδι αυτό δεν είναι σκάκι και οτι και η τύχη παίζει ένα όχι αμελητέο ρόλο στην όλη ιστορία απλά δεν κάνεις για το θέμα και θα σε ξεράσει το ίδιο το πόκερ ή θα ξεμείνεις απο χρήματα

Δημοσίευση

Καλημέρα "άρρωστοι" φίλοι μου, φίλε μου Παντελή και σε σένα Vamvoux!!!!

Αυτός με το "13" με έβρισε και εμένα χθες χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο... Πρέπει να είχε χάσει στο παρελθόν εναντίον μου και όταν με έβρισε απλά του απάντησα "καλώς τον πελάτη"!!! :laugh:

Με κάτι τέτοιους γελάω.... Μπορεί να τους απαντήσω ειρωνευόμενος, αλλά δεν θα πέσω στο επίπεδό τους να αρχίζω να βρίζω!!!

Αυτός που λέω εγώ λέγεται Myrmidonas και είχε ξεφύγει τελείως...