mathew ace Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 Xairetw apo tin Omorfi Pafo kai kai apo To club twn Paphos Maniacs .Proxthes kathomastan sto cash kai diadramatistike to eksis hand kai tha ithela tin gnwmi sas :Blinds : 1 / 2 euroMy Stack : 400euroAverage Table Stack : ~~400euroPlayer 1 foldsPlayer 2 calls 2euro (stack 650 euro-Profile Super maniac.)Player 3 foldsPlayer 4 calls 2euro (stack ~~500euro-Profile Ridiculously Donk)Player 5 raises 23 euro ( Stack 500euro -Profile TAG )Player Mathew ace(button) calls 23 euro Player 6 foldsPlayer 7 foldsPlayer 2 calls 23euroPlayer 4 calls 23euroMathew ace was dealt Js-JhFLOP : 6d - 7d - 8sPOT: 72euroPlayer 2 bets 20euro Player 4 calls 20 euroPlayer 5 raises 65 euroMathew ace???O player 2 kai 4 einai super maniacs, kinigoun ta panda, gutshot mexri kai 1 outer for any amount.O player 5 exei deiksei stoixeia tight pekti kai monsters, kathws episis kai apsixologites mblofes(poli parakindinevmenes), alla kai amfilegomena calls pre, opws p.x, meta apo raise kai reraise sta 60 in front of him, call me 4-6 off. kai meta apo afto kserw gw, tight.Na pw oti kai oi 3 pektes den tha distasoun na kanoun call olo tous to stack gia upn down straight draw,, kai polla outs dinw gia na katalavete.Ty guys, i would like to hear your opinion. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Θα ελεγα call και κρινεις ξανα στο turn αν εισουν μονος με τον TAG αλλα επειδη δεν ξερεις τι θα κανουν οι 2,4 ειδικα ο maniac μπορει να δοκιμασει τιποτα περιεργο και δεν εχεις και τρελο equity και σε FD/oesd και overcard ασε που μπορει να εισαι ηδη σε bad shape απεναντι σε set η straight, θα ελεγα fold. Αν εισουν μονος με αυτον αλλαζε το πραγμα αλλα εισαι deep για να κανεις commit με tricky plays και τετοιο hand, ακομα και να εισαι μπροστα απο ολους στο φλοπ σιγουρα θα υπαρχουν overcards και draws που εχουν πολυ μεγαλη πιθανοτητα να πετυχουν.fold.. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 2 tropoys borw na skeutw1. FOLD2.reraise sta 140~ o player 5 tha petajei eykola overpair an exei tin paramikri idea k an apofasisoyn oi alloi na kinigisoyn mallon eisai brosta k einai eykolo na katalaveis an tha gineis outdraw sta epomena streets me tetio boardbtw o typos ti akrivws kanei? 72 euro pot bet 20 call 20 k reraise sta 65? o allos dld prepei na valei 45 gia na diekdikisei 177e ? den ton adikw an callarei kai me gutshot Παράθεση
aris06 Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 fold για τους λογους που αναφερθηκανΣκεφτηκες το 3bet pre αν και εισαι button και μιλας τελευταιοςΜπορει να ειναι live(δεν εχω παιξει ποτε μου) και το 3bet μοιαζει πιο πολυ για play που θα καναμε στο internetΑλλα αφoυ αναφερεις οτι ειναι maniacs(οι limpers) τοτε θα δεις flop 4way.Γιατι δεν κανεις 3bet να απομονωσεις καποιον maniac το JJ το θεωρω πολυ καλο για απλο setmining Παράθεση
kosturos Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Mathew,Λόγω εμπειρίας με αυτούς τους παίκτες:1. Κάνεις reraise preflop στα 75 και βλέπεις την αντίδραση του αρχικού raiser... (το αρχικό raise στα 23 δεν σημαίνει τίποτα)2. Αφού έκανες call στα 23 θα έπρεπε να περίμενες ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι 2 παίκτες. Σε αυτό το σενάριο παίζεις περισσότερο για το set mining.Με το συγκεκριμένο board - στην καλύτερη περίπτωση - είσαι αντιμέτωπος με κάποιο (κάποια) draws.Δύο επιλογές έχεις: 1. FOLD 2. Reraise 200 (ή και all in) και βάζεις τον σταυρό σουΥΓ. Θα ήθελα να μάθω ποιοι ήταν οι αντίπαλοι σου? LOLKALH ANASTASH Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 οι maniacs φαίνεται να έκοψαν ταχύτητα στο flop και ο TAG παίχτης να προσπαθεί να διώξει εσένα, που σημαίνει ότι νοιώθει πως μπορεί να χειριστεί τους maniacs, άρα είναι καλός αλλά όχι υπερβολικά καλός, ΑΚ max, οπότε θα συμφωνήσω αφού το flop δεν έκανε τη χάρη να σου δώσει το set, ή fold το JJ άλλωστε έχει φήμη να μας μπλέκει σε τέτοιες καταστάσεις, ή All In, δεν πολυπιστεύω ότι έχεις coin flip στα χαρτιά, ή είσαι πολύ μπροστά ή πολύ πίσω, οπότε το μόνο coin flip που υπάρχει εδώ είναι αυτή σου η απόφαση.Θέλει πίστη το All In εδώ, θα το έπαιζα κορώνα γράμματα όμως και θα άφηνα τη τύχη να αποφασίσει, υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες με All In να τσιμπήσεις το pot εδώ και τώρα, οι maniacs είναι εκτός και ο Tight παίχτης μπορεί να πόνταρε στο image του περισσότερο από τα χαρτιά του κάτι που από αυτά που περιγράφεις φαίνεται συχνά να κάνει.Κορώνα γράμματα λοιπόν........γράμματα.....All In. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Κανεις call pre σε τετοιο live game , ξεροντας οτι θα μπουν και οι αλλοι δυο.Αρα πρεπει εχεις ξεκαθαρισει στο μυαλο σου για το oti πας για να πιασεις set , η dry flop.Kατι το οποιο δε συμβαινει , και μαλιστα εχει γινει και πολυ περιεργο action πριν απο σενα.Για μενα το λαθος γινεται preflop.Einai σα να κανεις 3bet χωρις να ξερεις για πιο σκοπο το κανεις.Πολυ καλο παραδειγμα για να φανει το γεγονος οτι πολλες φορες τετοια φυλλα γινονται overrated.Και εγω instant fold θα εκανα. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 kane ki esy ena mini reraise for value sta 110 na desei h parea!! Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Johnny22 έγραψε:kane ki esy ena mini reraise for value sta 110 na desei h parea!!akougete asteio alla borei na einai kai to kalitero dynato play an o player 5 niwthei ligo... to range toy initial einai parapoly periorismeno QQ,KK,AA... an dei 4bet ekei apo pekth poy den einai fish/maniac katalavenei oti to overpair toy einai 10% opote foldarei.opote kaneis isolate ta fish an theloyn na akolouthisoyn xwris odds...de lew oti den einai risky kathos o initial borei na exei piasei set 77/88 i kapio fish na exei two pair i monster draw alla einai o monos tropos na sinexisei to xeri Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 crackLiNg έγραψε:Johnny22 έγραψε:kane ki esy ena mini reraise for value sta 110 na desei h parea!!akougete asteio alla borei na einai kai to kalitero dynato play an o player 5 niwthei ligo... to range toy initial einai parapoly periorismeno QQ,KK,AA... an dei 4bet ekei apo pekth poy den einai fish/maniac katalavenei oti to overpair toy einai 10% opote foldarei.opote kaneis isolate ta fish an theloyn na akolouthisoyn xwris odds...de lew oti den einai risky kathos o initial borei na exei piasei set 77/88 i kapio fish na exei two pair i monster draw alla einai o monos tropos na sinexisei to xeri[/quote:1v7og16j]γενικα το να πεις ... οκ ο initial εχει QQ+ αλλα θα παει πασο ποτε δε μου αρεσε.Ουσιαστικα περιμενεις απο αυτον να παιξει ... σωστα.Και δυστηχως τις περισσοτερες φορες δε συμβαινει αυτο , και αναριωτιεσαι για πιο λογο μπηκες στο κοπο :laugh: Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 gsbets έγραψε:crackLiNg έγραψε:Johnny22 έγραψε:kane ki esy ena mini reraise for value sta 110 na desei h parea!!akougete asteio alla borei na einai kai to kalitero dynato play an o player 5 niwthei ligo... to range toy initial einai parapoly periorismeno QQ,KK,AA... an dei 4bet ekei apo pekth poy den einai fish/maniac katalavenei oti to overpair toy einai 10% opote foldarei.opote kaneis isolate ta fish an theloyn na akolouthisoyn xwris odds...de lew oti den einai risky kathos o initial borei na exei piasei set 77/88 i kapio fish na exei two pair i monster draw alla einai o monos tropos na sinexisei to xeri[/quote:1uh69v87]γενικα το να πεις ... οκ ο initial εχει QQ+ αλλα θα παει πασο ποτε δε μου αρεσε.Ουσιαστικα περιμενεις απο αυτον να παιξει ... σωστα.Και δυστηχως τις περισσοτερες φορες δε συμβαινει αυτο , και αναριωτιεσαι για πιο λογο μπηκες στο κοπο :laugh:[/quote:1uh69v87]kala nai isxyei apla skeytome poso value exei to hand xwris ton player 5 mesa Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Ειναι live θα κανουν call(τουλαχιστον ενας κατα την αποψη μου..) και μετα δε θα εχεις ιδεα τι να κανεις στο turn/river οτι και να κανει ο αντιπαλος σου για αυτο εχεις ενα πλανο απο πριν σε τετοιες καταστασεις πχ αν ερθει scare card και κανει check/bet τι? αν συμπληρωθει fd θα προσπαθησεις να το κανεις rep αν κανει check? και παει λεγοντας, οποτε βγαζεις τον πιο profitable τροπο παιχνιδιου(εδω ειναι fold για εμενα). Αλλα επειδη δεν εχεις και θα αναρωτιεσαι τι να κανεις στο turn κανεις ενα ευκολο fold και γλυτωνεις τα λεφτα σου και την δυσκολη κατασταση, αν ξερεις τι να κανεις το κανεις και δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο.. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 me fold den evgale lefta kaneis omws Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 crackLiNg έγραψε:me fold den evgale lefta kaneis omwsΤο ξερω.. Ισα ισα ειμαι η χαρα του grinder για αυτο το λογο.. Απλα σε αυτο το σημειο νομιζω ειναι ευκολο φολντ. Ειναι 4 ατομα μεσα το φλοπ ειναι wet και εσυ εχεις JJ δε νομιζω να ειναι και το καλυτερο σημειο να βαλεις τα λεφτα σου μεσα.. Δεν εχω και pokerstove τωρα αλλα νομιζω οτι δεν εχεις εντυπωσιακο equity απεναντι σε παρα πολλους συνδιασμους φυλλων. Μπορει να κανω και λαθος... Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε:crackLiNg έγραψε:me fold den evgale lefta kaneis omwsΤο ξερω.. Ισα ισα ειμαι η χαρα του grinder για αυτο το λογο.. Απλα σε αυτο το σημειο νομιζω ειναι ευκολο φολντ. Ειναι 4 ατομα μεσα το φλοπ ειναι wet και εσυ εχεις JJ δε νομιζω να ειναι και το καλυτερο σημειο να βαλεις τα λεφτα σου μεσα.. Δεν εχω και pokerstove τωρα αλλα νομιζω οτι δεν εχεις εντυπωσιακο equity απεναντι σε παρα πολλους συνδιασμους φυλλων. Μπορει να κανω και λαθος...[/quote:xixt4kv2]pros theoy den eipa na pas all in 400e, apla protinw ena line poy diwxneis ton initial kai AN akolouthisei kapios tha akolouthisei kapios adinamos pektis poy pezei k ektos thesis... Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 crackLiNg έγραψε:iJustRiveredYou έγραψε:crackLiNg έγραψε:me fold den evgale lefta kaneis omwsΤο ξερω.. Ισα ισα ειμαι η χαρα του grinder για αυτο το λογο.. Απλα σε αυτο το σημειο νομιζω ειναι ευκολο φολντ. Ειναι 4 ατομα μεσα το φλοπ ειναι wet και εσυ εχεις JJ δε νομιζω να ειναι και το καλυτερο σημειο να βαλεις τα λεφτα σου μεσα.. Δεν εχω και pokerstove τωρα αλλα νομιζω οτι δεν εχεις εντυπωσιακο equity απεναντι σε παρα πολλους συνδιασμους φυλλων. Μπορει να κανω και λαθος...[/quote:3sfids3g]pros theoy den eipa na pas all in 400e, apla protinw ena line poy diwxneis ton initial kai AN akolouthisei kapios tha akolouthisei kapios adinamos pektis poy pezei k ektos thesis...[/quote:3sfids3g]Ναι και εγω ειπα παραπανω αν εχεις καποιο τετοιο πλανο στο μυαλο σου ειναι επειδη πιστευεις οτι ο αλλος σκεφτεται οπως εσυ και μπορει να πασαρει. Νομιζω οτι απλα σε τετοια παιχνιδι με το action που προηγηθηκε δεν θα πασαρει κανεις ευκολα και ειναι πολυ πιθανο να πας σε με χειροτερο φυλλο showdown.Τεσπα δεν ειναι ασχημο το line σου μπορει να το εκανα αρκετες φορες ειδικα ονλινε αλλα δε θα δοκιμαζα τετοια moves σε live παιχνιδι με τα profile των αντιπαλων που περιεγραψε.. Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Είναι αποδοτικό -σε βάθος χρόνου- να παρατήσουμε ένα overpair στο flop;Είναι μια κατάσταση που συναντάω πάρα πολύ συχνά. Αν δε χρειαστεί να αποφασίσω για όλο μου το stack μετά το flop, η απάντηση μου είναι instant call. Και συνήθως έρχομαι αντιμέτωπος με straight/flush draws.Θα ήθελα να ξέρω προτού χάσω όλο μου το bankroll!Εννοείται ότι στην ερώτηση μου, έχω λάβει ως παραμέτρους την κίνηση του αρχικού (tag) raiser μετά το flop καθώς και τη γενική συμπεριφορά των maniacs. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 christos21 έγραψε:Είναι αποδοτικό -σε βάθος χρόνου- να παρατήσουμε ένα overpair στο flop;Gia na ftaseis stis swstes apanthseis prepei na kaneis tis swstes erwthseis.Sto sygkekrimeno hand den exeis apla ena overpairExeis ena overpair pou omws einai poly pithano dominated apo overpair tou tight paikth.Epishs exeis allous 2 paiktes pou oso kakoi kai na einai, to hand sou den exei kai fobero equity apenanti sta ranges tous (as ksexasoume pros stigmh ton tight paikth) px mporei na eisai drawing (sxedon) dead apenanti se straights/sets kai apenanti se apla straight h flush draws den eisai kai terastio favoriteEidika an katalhkseis na mpeis all-in to equity sou tha einai aneparkes (tha eisai apenanti se set/straight/big draws)Epishs to megethos tou pot einai sxetika mikro (an de kanw lathos) se sxesh me ta lefta pou exoun meinei sta stack sas Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Δεν χρειάζεται πρακτικά κανένας υπολογισμός για να δει κάποιος ότι σ' αυτό το spot με αυτό το board και 4-way δεν υπάρχει περίπτωση να είναι profitable να παίξουμε 190bb με το φύλλο μας.gsbets έγραψε:Κανεις call pre σε τετοιο live game , ξεροντας οτι θα μπουν και οι αλλοι δυο.Αρα πρεπει εχεις ξεκαθαρισει στο μυαλο σου για το oti πας για να πιασεις set , η dry flop.Kατι το οποιο δε συμβαινει , και μαλιστα εχει γινει και πολυ περιεργο action πριν απο σενα.Για μενα το λαθος γινεται preflop.Einai σα να κανεις 3bet χωρις να ξερεις για πιο σκοπο το κανεις.Πολυ καλο παραδειγμα για να φανει το γεγονος οτι πολλες φορες τετοια φυλλα γινονται overrated.Και εγω instant fold θα εκανα.Όπως τα λέει ο George... Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2010 Ενδιαφέρον χέρι με βάση και το image των παικτών που ανέφερες. Η άποψή μου και μένα τείνει πολύ προς το fold. Είναι δύσκολα τα πράγματα σε 4-way pot με τόσο συντονισμένο flop που χτυπάει δυνατά loose παίκτες και μάλλον δε θα ήθελα να μπλέξω περισσότερο. Φυσικά call δεν υπάρχει στο σημείο που έφτασες γιατί είναι άπειρα τα φύλλα που δε θέλεις να δεις στο turn. Με προβληματίζουν αρκετά τα bet sizes των αντιπάλων σου μετά το flop. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από live games αλλά που φαίνονται όλα πολύ μικρά. O πρώτος παίκτης ποντάρει λιγότερο από το 1/3 του pot και ο initial raiser που παριστάνει το overpair κάνει ένα πολύ μικρό raise. Τώρα να κάνεις reraise/all-in δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα και είναι η ενδεδειγμένη επιλογή απέναντι στους δύο πρώτους μανιακούς παίκτες όπως είπες και σε έναν τρίτο παίκτη που ενδέχεται να σε έχει dominated. Υπάρχει και μια περίπτωση ο initial raiser να έχει 99/ΤΤ ή κάνα Αd8d (flip) αλλά και πάλι δε θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια παρτίδα. Επίσης οι μανιακοί είπες ότι κυνηγούσαν πριν 1,2 ή και 3 outs. Tώρα που ενδέχεται να έχουν 8,9 ή και περισσότερα (χωρίς να αποκλείουμε και κάποιο made hand) τί θα κάνουν? Κι εγώ πιστεύω καλύτερα 3-bet preflop και μετά βλέπεις, καθώς ήξερες ότι ήταν πολύ πιθανό αν κάνεις call να ακολουθήσουν και οι δύο πρώτοι (όπως και έγινε). Νομίζω ότι μάλλον φοβήθηκες το αρχικό raise του TAG παίκτη και το ενδεχόμενο να σου κάνει 4-bet. Παράθεση
Recommended Posts